Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Κριούς που γεννηθήκατε στις δυο πρώτες ημέρες του ζωδίου 21-23/3) η πανσέληνος ενδεχομένως δείχνει την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που αφορά την «εταιρία» (συλλογικό χώρο όπου μετέχετε) ή έναν προσωπικό σας στόχο. Επίσης, κάποια φιλία μπορεί να περνά από μια περίεργη φάση προβληματισμού. Ενδιαφέρουσες…εντάσεις διαφαίνονται στο τοπίο της εποχής για τους Κριούς της 17-19/4. Αλλαγές στο χώρο (σπίτι/ εργασία) είτε στην οικογένεια είναι στο πρόγραμμα για αρκετούς / ές από εσάς του α’ δεκαημέρου. Η καθημερινότητα αποκτά διαφορετικό χρώμα και για ορισμένους / ες γίνεται πιο ποιοτική. Αν γεννηθήκατε στις 9/4 αποφύγετε να χαρείτε ή να στενοχωρηθείτε υπερβολικά (κυρίως την Παρασκευή). Τα φαινόμενα πιθανώς απατούν. Το Σάββατο χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 30.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Ταύρους που γεννηθήκατε κοντά στις 20/4 η πανσέληνος πιθανώς φέρνει στην επιφάνεια μια ψυχοσυναισθηματική ένταση είτε προκαλεί την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που σχετίζεται με τα επαγγελματικά / την οικογένεια. Δίας, Άρης και Αφροδίτη σ’ έναν θετικό συνδυασμό, συμβολίζουν περισσότερες, όμορφες στιγμές χαλάρωσης για πολλούς εξ’ υμών του Απριλίου, οι οποίοι ενδεχομένως προβαίνετε σε μικρές, καλοκαιρινές αποδράσεις. Ο έρωτας και η τύχη είναι πλέον πιο κοντά σ’ εσάς, ενώ και τα παιδιά αποτελούν πηγή χαράς. Το Σάββατο είναι μια μέρα που χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 14/5, αλλά η ίδια μέρα δίνει νίκες, ακόμα και μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, στους Ταύρους της 29/4.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Διδύμους που γεννηθήκατε κοντά στις 21/5 το φεγγάρι του Ιουλίου δείχνει το ενδεχόμενο μιας καλοκαιρινής απόδρασης / ενός ταξιδιού ακόμα και για πρακτικούς / επαγγελματικούς λόγους είτε την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που συνδέεται με συνεργασίες / συμφωνίες / διαγωνισμούς / σπουδές / διαπραγματεύσεις. Ενδεχόμενες αλλαγές / εντάσεις είναι στο πρόγραμμα για κάποιους / ες της 5/6. Η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να διαψεύσει τις προσδοκίες / ν’ απογοητεύσει ή να δώσει φρούδες ελπίδες στην πορεία ορισμένων της 25/5. Η εποχή δίνει το έναυσμα για εξωραϊσμό του προσωπικού σας χώρου, αλλά και για εξομάλυνση των σχέσεων με ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος. Σταθερές σχέσεις με βάσεις από το παρελθόν προχωρούν με ζεστασιά και προοπτική. Για τους μοναχικούς Διδύμους η νοσταλγία είναι φυσιολογικό συναίσθημα της χρονικής αυτής περιόδου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Καρκίνους της 21-22/7 η πανσέληνος ενδεχομένως φέρνει στην επιφάνεια μια παροδική ένταση στο περιβάλλον / στις σχέσεις σας. Άρης και Δίας δίνουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα, αποφάσεις και καίριες κινήσεις, αν γεννηθήκατε στο α’ δεκαήμερο του ζωδίου. Η Αφροδίτη προσδίδει γλυκύτητα στο λόγο, φέρνει κέρδη από εμπορικές συνδιαλλαγές, ευνοεί τις μικρές αποδράσεις και σας κάνει πιο γοητευτικούς/ ές άρα και πιο εύστοχους/ ες μέσ’ από τη διαχείριση του λόγου.  Οι σχέσεις με τ’ αδέλφια ή με άλλα πρόσωπα του στενού σας κύκλου έχουν προοπτική βελτίωσης με την επίλυση τυχόν παρεξηγήσεων του παρελθόντος. Η Παρασκευή μπορεί να διαψεύσει τις προσδοκίες / ν’ απογοητεύσει ή να δώσει φρούδες ελπίδες στην πορεία ορισμένων της 11/7. Το Σάββατο είναι μια μέρα που χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 30/6-1/7. 

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Λέοντες που γεννηθήκατε κοντά στις 23/7 η πανσέληνος ενδεχομένως φέρνει στην επιφάνεια μια παροδική ένταση στο περιβάλλον / στις σχέσεις σας. Μέσ’ από παρασκηνιακές ή τυχερές / συμπτωματικές διαδικασίες οι περισσότεροι Λέοντες προχωράτε μπροστά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα έσοδα έχουν σαφή προοπτική βελτίωσης για το ζώδιό σας. Η Παρασκευή, βεβαίως, είναι μια μέρα που χρήζει προσοχής για να μην προβείτε σε μια οικονομικά ζημιογόνο κίνηση μέσ’ από λανθασμένη κρίση. Το Σάββατο χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 16/8.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους περισσότερους Παρθένους η εποχή εξελίσσεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γνωριμίες, φιλίες και συλλογικοί χώροι αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με την προώθηση των επαγγελματικών τε και συναισθηματικών σας προσδοκιών. Ομορφαίνετε, εκπέμπετε περισσότερη γοητεία και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Ωστόσο, η Παρασκευή ενδεχομένως κρύβει εξιδανικεύσεις, εξαπατήσεις, αυταπάτες, απογοητεύσεις και διαψεύσεις, αν γεννηθήκατε στις 27/8. Παρθένοι της 7/9, θεωρήστε φυσιολογική μια παροδική ένταση (όχι απαραίτητα μελανού χρώματος) που σημαίνει πιθανώς και την ολοκλήρωση / κορύφωση μιας διαδικασίας που συνδέεται με την επιχείρηση, με τα παιδιά ή με τον έρωτα. Μέσ’ από συγκυρίες που ενέχουν φόρτιση (το Σάββατο, 27/7) παίρνετε τη σκυτάλη και βγαίνετε νικητές, εσείς της 1/9.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους γεννημένους κοντά στις 23/9 η εποχή «μιλά» για περισσότερο έρωτα, αλλά φέρνει στην επιφάνεια χαρές που προκύπτουν από διαδικασίες συνδεόμενες με τα παιδιά είτε την καλλιτεχνική / επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Για τους Ζυγούς της 22-23/10 το φεγγάρι ενδεχομένως κρύβει εντάσεις / αλλαγές που σχετίζονται με το χώρο (σπίτι / επαγγελματική έδρα) / την οικογένεια / τις πολύ στενές σας σχέσεις. Η πορεία της Αφροδίτης θα δώσει το έναυσμα για να μπορέσετε να αισθανθείτε πιο ήρεμοι/ ες στο διάβα των ημερών που έπονται. Ωστόσο, η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να διαψεύσει τις προσδοκίες / ν’ απογοητεύσει ή να δώσει φρούδες ελπίδες στην πορεία ορισμένων της 12/10. Το Σάββατο χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 2/10.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Σκορπιούς που γεννηθήκατε κοντά στις 24/10 οι μέρες αυτές ενδεχομένως φέρνουν στην επιφάνεια ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις είτε αλλαγές / προβλήματα σχετικά με την οικογένεια / τις πολύ προσωπικές σχέσεις / το σπίτι / την επαγγελματική έδρα. Βεβαίως, ο Δίας και ο Άρης δίνουν εξαιρετική ώθηση στους περισσότερους του α’ δεκαημέρου, ώστε να μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας σε κάθ’ επίπεδο είτε να είστε σε θέση να ταξιδέψετε και να χαρείτε περισσότερο την εποχή του καλοκαιριού. Φιλίες, γνωριμίες, συλλογικοί χώροι και εξωστρέφεια αποτελούν έννοιες – κλειδιά για το δικό σας ζώδιο σε αυτή τη φάση, ώστε να διεκδικήσετε το καλύτερο, τόσο σχετικά με τις επαγγελματικές – πρακτικές, όσο και σχετικά με τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις. Η Παρασκευή προκαλεί  σε ορισμένους την αίσθηση μιας εξιδανίκευσης ή φέρνει περισσότερη νοσταλγία μπροστά σ’ ένα ονειρικό/ ουτοπικό / πλατωνικό συναίσθημα. Το Σάββατο χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 16/11, αλλά η ίδια μέρα δίνει νίκες, ακόμα και μέσα σε φορτισμένη ατμόσφαιρα, στους Σκορπιούς της 1/11.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Τοξότες που γεννηθήκατε κοντά στις 22/11 η εποχή φέρνει ενδεχομένως την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας που συνδέεται με συμφωνίες / συνδιαλλαγές / με το μεταφορικό σας μέσον. Κάποιοι / ες,  επίσης,  πιθανώς έχετε την ευκαιρία για μια μικρή εκδρομή που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Για τους γεννημένους στις 6-7/12 το φεγγάρι εγκυμονεί ίσως μια ένταση όπου κυριαρχούν οι ανασφάλειες ή φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα. Η εποχή δίνει προτεραιότητα στις σχέσεις / συνεργασίες που έχουν λογική και χρησιμότητα, ενώ σε κάποιους του ζωδίου προκαλεί παρασκηνιακές εμπλοκές και συναισθήματα συναισθηματικού διχασμού. Προσοχή χρειάζεται η Παρασκευή, αν γεννηθήκατε στις 26/11, γιατί ως μέρα κρύβει εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις, αυταπάτες και διαψεύσεις που σχετίζονται με χρήματα / αισθήματα. Μη σπαταλάτε άσκοπα βεβαίως χρήμα, φαιά ουσία και ερωτική ενέργεια ούτε το Σάββατο, γιατί η «ζημιά» σε ηθικό / υλικό / ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο είναι στο πρόγραμμα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους Αιγόκερους της 18-19/1 οι μέρες αυτές εγκυμονούν την ολοκλήρωση κάποιων διαδικασιών που σχετίζονται με το περιβάλλον της εργασίας / τις σχέσεις σας είτε φέρνουν μια παροδική ψυχοσυναισθηματική ένταση που θα πρέπει να διαχειριστείτε με μαεστρία. Θετική κρίνεται η πορεία της Αφροδίτης, αφού υπόσχεται περισσότερες ευκαιρίες και κέρδη μέσ’ από ταξίδια, διαπραγματεύσεις και φιλόδοξες κινήσεις σε κάθ’ επίπεδο, ακόμα και στον συναισθηματικό τομέα. Ωστόσο, η Παρασκευή είναι μια μέρα που μπορεί να διαψεύσει τις προσδοκίες / ν’ απογοητεύσει ή να δώσει φρούδες ελπίδες στην πορεία ορισμένων της 9/1 και το Σάββατο χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 30/12.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): για τους γεννημένους κοντά στις 20/1 το φεγγάρι του Ιουλίου εγκυμονεί την ολοκλήρωση κάποιων διαδικασιών που σχετίζονται με το περιβάλλον της εργασίας / τις σχέσεις σας είτε φέρνουν μια παροδική ψυχοσυναισθηματική ένταση που θα πρέπει να διαχειριστείτε με μαεστρία. Τα κέρδη είναι ενδεχόμενα στη χρονική περίοδο που ακολουθεί, ωστόσο έρχονται από τρίτες πηγές κι όχι από το βασικό, σταθερό, καθημερινό σας εισόδημα (πχ. πιθανώς τα χρήματα κερδίζονται μέσ’ από κληρονομιές, αποζημιώσεις ή το κοινό ταμείο ενός συνεταιρισμού ή του γάμου). Διαχειριστείτε έξυπνα συναισθηματικές τε και οικονομικές καταστάσεις την Παρασκευή, γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να ζημιωθείτε μπροστά σε μια αυταπάτη / εξιδανίκευση / λανθασμένη απόφαση. Το Σάββατο χρήζει προσοχής και στωικής διαχείρισης σε καθετί δύσκολο, αν γεννηθήκατε στις 12-13/2.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Πανσέληνος στον Υδροχόο (21/7) και Αφροδίτη στην Παρθένο (από τις 22/7): ψυχοσυναισθηματικές εντάσεις φέρνει ενδεχομένως το φεγγάρι του Ιουλίου σε ορισμένους Ιχθύς, ενώ για εσάς της 5/3 η ερμηνεία μπορεί να σχετίζεται με μια φιλία / γνωριμία / ερωτική ιστορία που σας προβληματίζει ή επιτείνει με κάποιον τρόπο τη φόρτιση που ήδη αισθάνεστε. Για άλλους, η εποχή εγκυμονεί εξελίξεις που σχετίζονται με τα παιδιά ή με μια δημιουργική, επαγγελματική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, διάγετε μια χρονική περίοδο, όπου τόσο σχέσεις, όσο και συνεργασίες, δείχνουν να έχουν τα φόντα να φέρουν το χαμόγελο της επιτυχίας στη ζωή σας. Εξαίρεση αποτελεί η Παρασκευή, γιατί κρύβει διαψεύσεις, εξιδανικεύσεις κι αυταπάτες για πολλούς / ές εξ ‘υμών της 23/2. Το Σάββατο δείχνει ικανό να σας δώσει τη νίκη, ακόμα και μέσα σε φορτισμένη στο γενικότερο πλαίσιο ατμόσφαιρα, αν γεννηθήκατε στις 27-28/2.

 

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:                                        Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ