Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο, να έλθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε και να προσεγγίσετε με ευστοχία κι επιτυχία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά! Χαρές από τα παιδιά, συναισθηματική χαλάρωση, τύχη, ευεξία, αλλά και καλλιτεχνικές  / επιχειρηματικές κινήσεις αλλάζουν κάτι επί τα βελτίω και φέρνουν την αισιοδοξία στο πρόσωπό σας!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 έχετε τη δυνατότητα να νιώσετε πιο ζεστά, πιο οικεία και πιο γλυκά κοντά στους ανθρώπους της οικογένειάς σας. Το κλίμα στο σπίτι αποκτά περισσότερη ηρεμία, ενώ παράλληλα μπορείτε να εξωραΐσετε το χώρο σας και να τον διαμορφώσετε κατάλληλα, ώστε να νιώθετε πιο γεμάτοι/ ες στην καθημερινότητά σας. Νοσταλγία ή ενδιαφέρον για ανθρώπους από το συναισθηματικό παρελθόν είναι στο πρόγραμμα για κάποιους Ταύρους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 μπορείτε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα εν μέσω δημοσίων σχέσεων, συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και μετακινήσεων που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Γνωριμίες, συμπτώσεις και συναντήσεις θα μπορούσαν τώρα ν’ ανοίξουν μια πόρτα που οδηγεί στην επίτευξη των πάσης φύσεως επιδιώξεών σας. Είναι επίσης μια καλή εποχή για να έλθετε πιο κοντά με τα’ αδέλφια / τους γείτονες, αλλά και να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 μπορείτε να υπολογίσετε σε αυξητικές τάσεις σχετικά με το εισόδημά σας ή τουλάχιστον σε επιτυχημένα αποτελέσματα της διαχείρισης που εσείς κάνετε. Τα επίπεδα της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης φαίνονται επαρκώς βελτιωμένα. Την ίδια στιγμή θέλετε, αλλά παράλληλα έχετε και τη δυναμική να νιώσετε καλύτερα, πιο σταθερά και πιο ικανοποιητικά με τις μικρές, αλλά πολύτιμες στιγμές  κι απολαύσεις της καθημερινότητας.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 διάγετε μια χρονική περίοδο τύχης και προστασίας σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποιήστε το έμφυτο χαμόγελό σας. Συμπεριφερθείτε με γοητεία και διπλωματία. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και κερδίστε τις εντυπώσεις! Είναι γεγονός πως αυτή η εποχή έχει τη δυναμική να σας φέρει περισσότερη ικανοποίηση, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 οι εξελίξεις σας κάνουν να νιώθετε πιο ήρεμοι/ ες και να μπορείτε να πιστέψετε και πάλι στη ζωή. Έσοδα από ασυνήθιστες ή μη σταθερές πηγές είναι στο πρόγραμμα για το δικό σας ζώδιο. Ο έρωτας έχει κάτι από όνειρο, άπιαστο, πλατωνικό ή κρυφό, ενώ για ορισμένους / ες δεν αποκλείεται να ζητά και ένα είδος «θυσίας» ή αυταπάρνησης. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 έχετε κάθε λόγο να βγείτε, να διασκεδάσετε, ν’ ανανεωθείτε,  να δείτε φίλους και να «φορέσετε το πιο καινούργιο» χαμόγελό σας. Νέες γνωριμίες, κοινωνικές επαφές, αλλά και φίλοι εν γένει μπορούν να διαδραματίσουν ρόλο «κλειδί» στις υποθέσεις που σας αφορούν, τόσο σε πρακτικό / επαγγελματικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Κάτι φαίνεται να βελτιώνεται σιγά σιγά και στα οικονομικά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 μπορείτε να υπολογίσετε σε επιτυχημένες κινήσεις που κάτι «προσθέτουν» στην κοινωνική σας εικόνα. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σταθούν αρωγοί στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ κι εσείς από την πλευρά σας  έχετε τη δυναμική να τραβήξετε βλέμματα θαυμασμού και να κερδίσετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων, εφόσον φερθείτε με διπλωματία και στρατηγική. Η συναισθηματική ζωή περνά από μια περίεργη φάση προβληματισμού ή ενέχει παρασκήνιο, σε μια εποχή όπου προσπαθείτε να συνδυάσετε την έννοια της χαράς με αυτή της χρησιμότητας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 μπορείτε χωρίς αμφιβολία να υπολογίσετε σε περισσότερη τύχη. Σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, διαπραγματεύσεις, διαγωνισμοί, αλλά και φιλοδοξίες που σχετίζονται με εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή με το χώρο της επικοινωνίας έχουν την τιμητική τους και συνοδεύονται από την εύνοια του σύμπαντος. Η αγάπη σας συναντά  ή σας συνοδεύει σ’ ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε καινούργια όνειρα για το μέλλον με το αγαπημένο σας πρόσωπο. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 η έννοια του κέρδους συνδέεται περισσότερο με το «κοινό ταμείο» (σε μια σχέση/ συνεργασία / σ’ ‘έναν συνεταιρισμό) ή με τα έσοδα που προκύπτουν στον/ στην σύντροφό σας. Επίσης, εύνοια συνοδεύει τις υποθέσεις που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια, επιδοτήσεις, αποζημιώσεις κλπ. Στον έρωτα γίνεστε πιο δύσκολοι/ ες, με σαφείς τάσεις εμμονής, επιμονής κι αυτοκαταστροφής. Προσέξτε το πάθος, γιατί μπορεί να υπόσχεται κι ένα «λάθος»…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 το κλίμα γλυκαίνει και σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε εποικοδομητικά, τόσο σ’ επίπεδο προσωπικών / διαπροσωπικών σχέσεων, όσο και σε σημαντικές συνεργασίες που σας απασχολούν. Η δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε μια πιο σωστή γραμμή πλεύσης είναι ορατή, ενώ τώρα είναι πιο εύκολο να βρείτε εκείνα που σας ενώνουν και μπορούν να σας κρατήσουν κοντά με τους άλλους. Ενδεχομένως θα βρεθούν άνθρωποι που θα πιστέψουν σ’ εσάς, με αποτέλεσμα να νιώσετε επιθυμητοί / ές, αποδεκτοί / ές, αλλά και να απολαύσετε υποστήριξη και συμπάθεια, χρήσιμα «όπλα» για την αυτοπεποίθησή σας!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Αφροδίτη στο Λέοντα: Μέχρι τις 22/7 μπορείτε να υπολογίσετε σε καλύτερες, πιο ήρεμες, πιο ευχάριστες συνθήκες στην καθημερινότητά σας, τόσο στο σπίτι, όσο και στο περιβάλλον της εργασίας. Η σχέση με συναδέλφους και υφισταμένους γίνεται πιο ποιοτική κι αποδοτική. Η εποχή κρίνεται κατάλληλη για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση, το σώμα και τη διατροφή σας. Επίσης, τώρα δύναστε να διευθετήσετε με περισσότερη άνεση εκκρεμότητες ρουτίνας, χωρίς να νιώθετε την πίεση που υπήρξε λίγο πριν.

 

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

ώρες λειτουργίας 09.00-20.00

(Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ