Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ένα σημαντικό κεφάλαιο ζωής ολοκληρώνεται με επιτυχία και μέσ’ από τις διαδικασίες φαίνεται ότι κάτι καινούργιο είναι στα σκαριά για πολλούς Κριούς που γεννηθήκατε γύρω στις 23/3 (καριέρα / οικογένεια / σπίτι / τρόπος ζωής). Η έντονη δραστηριότητα / κινητικότητα φέρνει αποτελέσματα σ’ εσάς του β’ δεκαημέρου. Από τις 28/6 η τύχη, ο έρωτας, τα παιδιά, αλλά και η διασκέδαση έχουν την τιμητική τους, κάτι που τώρα αφορά περισσότερο εσάς του Μαρτί

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πανσέληνος του μήνα κρίνεται άκρως ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 22/4 μπορείτε να υπολογίσετε σε μια ευνοϊκή εξέλιξη που σχετίζεται με ταξίδια / σπουδές / νομικές υποθέσεις / διαπραγματεύσεις / διαγωνισμούς. Για εσάς της 7/5 το φεγγάρι θα μπορούσε να σημαίνει ένα κέρδος ηθικό / υλικό / συναισθηματικό. Ταύροι του γ’ δεκαημέρου έχετε κάθε λόγο να συζητήσετε και να επωφεληθείτε συμπτώσεων, συναντήσεων, προτάσεων και προσφορών ή μετακινήσεων που συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η διέλευση του Άρη δίνει δυναμική υγιών και αποφασιστικών ξεκινημάτων στους Διδύμους του β’ δεκαημέρου. Για λίγες ημέρες ακόμα μπορείτε να υπολογίζετε, όλοι / ες, σε εξελίξεις που εξισορροπούν την κατάσταση των οικονομικών σας. Η πανσέληνος φέρνει μια κορύφωση ολοκληρώνοντας  μια υπόθεση που σχετίζεται με το «κοινό ταμείο» (χρήματα με σύντροφο / συνεταίρους) είτε με δάνεια / αποζημιώσεις / κληρονομιές / αποθέματα. Από τις 28/6 έχετε κάθε λόγο να επιδείξετε περισσότερη διπλωματία στις επαφές σας, να προβείτε σε απαραίτητες δημόσιες σχέσεις, αλλά και σε μετακινήσεις που μπορούν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να κάνουν τη διαφορά. Εξομάλυνση σχέσεων με αδελφικά πρόσωπα / γείτονες ή με ανθρώπους που έχετε λόγο να βρείτε τη «χρυσή τομή» είναι στο πρόγραμμα, επίσης, από το τέλος του Ιουνίου.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας. Για τους Καρκίνους που γεννηθήκατε γύρω στις 24/6 φαίνεται πως τώρα ολοκληρώνονται επιτυχώς διαδικασίες που σχετίζονται με σχέσεις / συνεργασίες / νομικές αντιδικίες. Η Αφροδίτη φέρνει υλικό / ηθικό / συναισθηματικό όφελος, αλλά υπόσχεται και περισσότερη ομορφιά / γοητεία / διπλωματία που συνεπάγονται κέρδη σε κάθ’ επίπεδο, κυρίως για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Στις 26/6 υποδέχεστε το Δία στο δικό σας ζώδιο. Ετοιμαστείτε για έναν καινούργιο κύκλο εμπειριών σε νέα περιβάλλοντα, με προστιθέμενη αξία σε γνώση κι επέκταση κάθε μορφής.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει σε κάποιους Λέοντες εξελίξεις στο χώρο της εργασίας και στους συσχετισμούς με συνεργάτες / υφισταμένους. Για τους Λέοντες της 9/8 η χρονική περίοδος που εκτείνεται έως τα μέσα Ιουλίου φέρνει ενδεχομένως μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με επωφελείς προεκτάσεις (συναισθηματικού / οικονομικού περιεχομένου). Οι γεννημένοι στο β’ δεκαήμερο έχετε κάθε λόγο να κυκλοφορήσετε περισσότερο και να δείξετε τη δυναμική σας σε συλλογικά περιβάλλοντα δράσης, χωρίς βεβαίως να προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας. Από τις 28/6 ομορφαίνετε, γλυκαίνετε, γίνεστε πιο γοητευτικοί/ / ές και μπορείτε να κερδίσετε σε πολλά επίπεδα με τη δύναμη της διπλωματίας.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Δυναμικές, αποφασιστικές και καθοριστικές μπορούν να είναι τώρα οι κινήσεις που θα κάνετε εσείς του β’ δεκαημέρου, ώστε να προχωρήσετε αποτελεσματικά προς την επίτευξη των πάσης φύσεως φιλοδοξιών σας. Αποφύγετε την προκλητική συμπεριφορά και διαχειριστείτε τυχόν προβληματικές καταστάσεις έντασης με ανωτέρους, με τον / την σύντροφο ή  με τους γονείς. Η πανσέληνος φέρνει ευχάριστες και τυχερές εξελίξεις σε πολλούς Παρθένους που γεννηθήκατε γύρω στις 25/8, οι οποίοι πιθανώς τώρα νιώθετε έντονα ερωτικοί και δημιουργικοί. Οι επιχειρήσεις, τα παιδιά, αλλά και η καλλιτεχνική δουλειά ευνοούνται ιδιαιτέρως επίσης. Για μια ακόμα εβδομάδα υπολογίστε πως οι έννοιες της φιλίας, της δικτύωσης, της συλλογικότητας, της εξωστρέφειας και της κοινωνικότητας αποτελούν «κλειδιά» προς αξιοποίηση σε κάθ’ επίπεδο δράσης, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Τ’ ολόγιομο φεγγάρι στον Αιγόκερω αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 25/9. Θετικές εξελίξεις σχετικές με την οικογένεια, το «χώρο», το σπίτι, αλλά και την ακίνητη περιουσία είναι στο πρόγραμμα για πολλούς από εσάς. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις και δυναμικές / επεκτατικές κινήσεις ευνοούνται για τους Ζυγούς του β’ δεκαημέρου. Περισσότερη εξωστρέφεια και κοινωνικότητα φέρνουν πάσης φύσεως οφέλη από τις 28/6 και πρώτοι στη λίστα της ευεργεσίες προς το παρόν είστε εσείς του Σεπτεμβρίου.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η πανσέληνος στον Αιγόκερω φέρνει σε πολλούς Σκορπιούς – γεννημένους γύρω στις 26/10- μια μετακίνηση  / σύμπτωση / συζήτηση / πρόταση / συμφωνία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σηματοδοτήσουν το ξεκίνημα της νέας εποχής που ανατέλλει. Για εσάς της 9/11 οι διαδικασίες ενέχουν την έννοια του κέρδους, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Σκορπιοί του γ’ δεκαημέρου έχετε κάθε λόγο να προβείτε σε ταξίδια, αλλά και να υπολογίζετε σε χαρές που προέρχονται από εξελίξεις συνδεόμενες με σπουδές, νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, πολυεθνικά περιβάλλοντα και σημαντικές διαπραγματεύσεις. Εύνοια και στον έρωτα αφορά τώρα εσάς ακριβώς οι οποίοι / ες πρέπει σαφέστατα να επωφεληθείτε των συγκυριών, πολύ περισσότερο αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει βρίσκεται μακριά / έρχεται από μακριά / είναι ηλικιακά ή πολιτισμικά διαφορετικό από εσάς.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η πανσέληνος του μήνα φέρνει σε πολλούς Τοξότες την αίσθηση της δικαίωσης, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό / συναισθηματικό επίπεδο. Τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε σχέσεις / συνεργασίες -που πρέπει ν’ αλλάξουν τρόπο / μοντέλο διαχείρισης είτε να τερματίσουν την πορεία τους -είναι στο πρόγραμμα για εσάς του β’ δεκαημέρου.  Κάποιοι /ες επιμένετε να παθιάζεστε ερωτικά / σεξουαλικά και έρχεστε αντιμέτωποι / ες με μια επιθυμία που ενέχει εμμονή και «πρόβλημα». Άλλοι / ες μπορείτε να υπολογίσετε σ’ ένα κέρδος, το οποίο δεν σχετίζεται απαραίτητα με τη δουλειά σας, αλλά προέρχεται από κάποια άλλη πηγή. Μετά τις 28/6, θυμηθείτε πως η ευεργεσία της Αφροδίτης σας αφορά άμεσα και σημαίνει περισσότερες επιτυχίες συνδεόμενες με ταξίδια, διαγωνισμούς, σπουδές, διαδικασίες που σχετίζονται με πολυεθνικά περιβάλλοντα / νομικές υποθέσεις / σημαντικές διαπραγματεύσεις. Ο έρωτας, ναι, μπαίνει τότε ακόμα πιο δυναμικά στο πλάνο, πολύ περισσότερο αν το «πρόσωπο» διαφέρει σε κάτι σημαντικό σε σχέση με εσάς (πχ. ηλικία / κουλτούρα) είτε αν τον / την συναντήσετε μακριά είτε αν έρχεται από μακριά.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος στο ζώδιό σας υπόσχεται την ευνοϊκή ολοκλήρωση ενός κύκλου πραγμάτων, έτσι ώστε να νιώσετε πως προχωράτε επί της ουσίας μπροστά. Αυτό αφορά βεβαίως κυρίως εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 24/12. Για λίγες ημέρες ακόμα μπορείτε – εσείς του γ’ δεκαημέρου -να επωφεληθείτε από την ευεργεσία της Αφροδίτης, καθώς έχετε τη δυναμική να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σχέσεις / συνεργασίες / νομικές ή άλλες αντιδικίες. Από τις 26/6 και για έναν χρόνο, ο Δίας -απέναντί σας -αλλάζει γλυκά κι αποδοτικά τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσεσθε και συμπορεύεστε με τους άλλους στη ζωή σας φέρνοντας σημαντικές συμμαχίες κι ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πλευρό σας. 

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η πανσέληνος του μήνα δείχνει το κλείσιμο μιας υπόθεσης – κυρίως στα επαγγελματικά- με τρόπο που σας ηρεμεί και για κάποιο λόγο σας δίνει ελπίδα για τη συνέχεια της πορείας σας. Αν γεννηθήκατε στις 6/2 υπολογίστε σε κερδοφόρες συμπτώσεις που συνεπάγονται ηθική / συναισθηματική / υλική ικανοποίηση. Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου κερδίζετε σε κάθε δημιουργική δραστηριότητα, έχετε δυναμική υγιούς διαχείρισης των καταστάσεων, αλλά και εύνοια στις ερωτικές κατακτήσεις. Από τις 28/6 θυμηθείτε πως η Αφροδίτη απέναντί σας σημαίνει περισσότερες χαρές / αποδοτικές εξελίξεις που συνδέονται με σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πανσέληνος του μήνα υπόσχεται μια θετική εξέλιξη για εσάς, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών/ οικονομικών στόχων, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 21/2. Για μια εβδομάδα ακόμα η Αφροδίτη ζεσταίνει τις καρδιές, φέρνει τύχη, έρωτα, ευεργεσία και δημιουργικότητα σ’ εσάς του γ’ δεκαημέρου. Η θέση του Άρη εξωθεί τους Ιχθύς του β’ δεκαημέρου σε αλλαγές (στο χώρο) ή επιφυλάσσει νευρικότητα / εντάσεις / προβλήματα σε ορισμένους από εσάς, θέματα που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια / το σπίτι ή με πολύ δικούς σας ανθρώπους. Από τις 26/6 μπορείτε να χαμογελάτε πλατιά, γιατί η νέα θέση του Δία υπόσχεται δώδεκα μήνες ουσιαστικής έμπνευσης, χαράς, προστασίας και προόδου για το δικό σας ζώδιο.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

ώρες λειτουργίας 09.00-20.00

(Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ