Tα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο μήνας ξεκινά με αναπολήσεις, αναζητήσεις, νοσταλγία, προβληματισμό, τάση εσωστρέφειας, φυγής κι «απόσυρσης» από τα καθημερινά και τετριμμένα που κουράζουν νου, σώμα και ψυχή. Ο καθιερωμένος σας δυναμισμός έχει δώσει τη θέση του σ’ ένα είδος προετοιμασίας κι ανασύνταξης δυνάμεων που είναι απαραίτητα για να συνεχίσετε αποδοτικά. Πιο εξουθενωμένοι φαίνεστε οι γεννημένοι κοντά στις 8/4 και στις 16/4, ωστόσο το τοπίο δεν θα παραμείνει έτσι για πολύ…

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πολυαστρία στους Ιχθύς σας ταιριάζει και σας βολεύει σε μεγάλο βαθμό. Ακόμα κι ο ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να διαδραματίσει θετικό ρόλο στις προσπάθειές σας να επιτύχετε σε μια σειρά ποικίλων στόχων που έχετε θέσει, καθώς (ξανα)φέρνει κοντά ανθρώπους «κλειδιά» που μπορούν να σας υποστηρίξουν και επαναφέρει στην επιφάνεια ιδέες του χθες που ίσως κάτι έχουν να «δώσουν» στη συνέχεια της πορείας. Ευνοημένοι της εποχής οι Ταύροι της 29/4. Με κόπο ή σε δύστροπες συνθήκες έρχεται η επιτυχία / χαρά για εσάς της 1/5 , ωστόσο η σύμπτωση στέκει αρωγός και σας ηρεμεί με τις εξελίξεις που επιφυλάσσει γύρω στις 6/3.   Έντονος ερωτισμός για τους Ταύρους του α’ δεκαημέρου.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Έντονη κινητικότητα στους Ιχθύς σημαίνει για εσάς έννοιες, υποχρεώσεις κι εξελίξεις που άπτονται κυρίως της καριέρας / της οικογένειας / των σημαντικών υποθέσεων και σχέσεων που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την περαιτέρω πορεία της ζωής σας. Ο εκνευρισμός κυριαρχεί, όπως και οι καθυστερήσεις, ενώ με ένταση -που θα μπορούσε ν’ αποβεί για κάποιους προκλητική ή επιζήμια- προσπαθείτε να κατακτήσετε τις φιλοδοξίες σας εσείς του γ’ δεκαημέρου. Η επιτυχία είναι κοντά, αν γεννηθήκατε στις 15/6 . τα προβλήματα κουράζουν ιδιαίτερα εσάς της 24/5 και της 1/6 .  Ο ερωτισμός είναι συχνά-πυκνά έκδηλος για εσάς του β’ δεκαημέρου, ενώ τίποτε δεν προσφέρεται χωρίς ένα δύστροπο τίμημα σ’ εσάς της 17/6 .

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ανήκετε αδιαμφισβήτητα στην κατηγορία των ευνοημένων αυτήν την εποχή και το μόνο που φαίνεται να μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην απόδοσή σας είναι ο τρόπος σκέψεως και θεώρησης των πραγμάτων. Ο ανάδρομος Ερμής ενδεχομένως δημιουργεί καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, όμως παράλληλα μπορεί να φέρνει σύγχυση είτε λανθασμένη κρίση από τη δική σας οπτική κάνοντάς σας να μεγαλοποιείτε καθετί, χαρούμενο ή λυπηρό. Περίεργη διάθεση, σύγχυση, παρασκήνιο και προβλήματα ή τουλάχιστον προβληματισμοί εξουθενώνουν πιθανότατα κάποιους της 10/7 , ενώ όλοι και όλα ζητούν υπερπροσπάθεια και συνέπεια από εσάς της 18/7 . Τυχεροί Καρκίνοι, βεβαίως, είστε εσείς της 28/6-6/7 , αφού η Αφροδίτη επιφυλάσσει ειδήσεις, ταξίδια, πρόοδο, επαγγελματικές προοπτικές και γιατί όχι, αγάπη! Γύρω στις 6/3 κάτι φαντάζει ικανό να σας ηρεμήσει, ν’ αναπτερώσει το ηθικό και να σας κάνει να νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς, αν γεννηθήκατε στις 3/7 . Ορμητικοί στις διεκδικήσεις σας, έχετε τη δυναμική να φέρετε σε πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες αποστολές, εσείς του γ’ δεκαημέρου.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πολυαστρία στον 8ο φυσικό σας οίκο αποτελεί σημάδι ψυχοσυναισθηματικής δυσκολίας , μέσ’ από την οποία φυσικά θ’ ανατείλει σύντομα η ανασύνταξη και η ανανέωση. Η ανασφάλεια- τόσο στα χρήματα, όσο και στα αισθήματα- κυριαρχεί και δημιουργεί περίεργο κλίμα μέσα σας, αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις. Καθυστερήσεις σε οικονομικές υποθέσεις σας κουράζουν, ενώ δεν αποκλείονται κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Υποθέσεις με την Εφορία βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αγχώνουν στην προσπάθειά σας να προβείτε σε μια συνεπή ρύθμιση. Ηθικά, υλικά ή συναισθηματικά σας αναμένει ικανοποίηση, υπό την προϋπόθεση ότι σέβεστε όρους και κανόνες είτε σε φόντο ορίων που πιέζουν ταυτόχρονα την ψυχολογία σας, αν γεννηθήκατε στις 3/8 .  Ο ερωτισμός, το πάθος, αλλά και η ζήλια είτε η εμμονή είναι διάχυτα, κυρίως για εσάς του β’ δεκαημέρου.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Πολυαστρία στους Ιχθύς απέναντί σας κι ένας Ερμής ανάδρομος στο ίδιο σημείο αποτελούν οιωνούς που προβληματίζουν στο πλαίσιο σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών είτε ακόμα και νομικών υποθέσεων. Πιο δύσκολη φαίνεται η εποχή στη διαχείριση, αν γεννηθήκατε στις 26/8 και στις 1/9 , ενώ για εσάς της 3/9 η δύστροπη καμπή οδηγεί σε κάποια επίλυση με σταθερά και ικανοποιητικά αποτελέσματα γύρω στις 6/3. Οι εντάσεις «ζητούν» μαεστρία στην αντιμετώπιση, αν γεννηθήκατε στις 16-21/9 . Ο ερωτισμός αποτελεί κομμάτι του παζλ, ωστόσο προς το παρόν χρειάζεται χρόνος κι επιφύλαξη, ώστε ν’ αποφύγετε «κακοτοπιές». Προστασία κι επιτυχία είναι έννοιες που αφορούν αρκετούς εξ’ υμών της 17/9 .

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Τόσοι πλανήτες στον 6ο φυσικό σας οίκο δεν μπορούν παρά να στρέφουν την προσοχή σε εργασιακές εκκρεμότητες, σε θέματα ρουτίνας που αγχώνουν είτε σε υποθέσεις υγείας (δικές σας είτε οικείων) που δημιουργούν τις ανάλογες αγωνίες. Ο Ερμής σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά καταδεικνύει την ανάγκη επανεξέτασης και προσεκτικής διαχείρισης, γιατί οι παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις, αλλά και τα λάθη στην διεκπεραίωση είτε στη διάγνωση είναι μέσα στο «παιχνίδι». Πιο εξουθενωμένοι μάλλον νιώθετε εσείς της 11/10 και της 19/10 , οι οποίοι οφείλετε να επιδείξετε και τη μέγιστη καρτερία / στωικότητα.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Αν ένα ζώδιο παίρνει τα ηνία και κατέχει την πρώτη θέση στη χαρά αυτήν την εποχή, τότε αυτό είναι ο Σκορπιός! Πέντε πλανήτες στον 5ο φυσικό σας οίκο φωτίζουν τους τομείς του έρωτα, της ανανέωσης, της τύχης, των παιδιών, αλλά και της επιχειρηματικότητας  / της τέχνης / της δημιουργικότητας. Ναι, ακόμα κι ανάδρομος Ερμής έχει τη δυναμική να σας ωφελήσει, εφόσον περιμένατε την ευκαιρία να επανατοποθετηθείτε σε μια παλαιά ιστορία αγάπης. Η Αφροδίτη ευνοεί σε χρήματα κι αισθήματα κυρίως εσάς της 29/10-6/11 , ενώ ο Άρης προσδίδει μαχητικότητα και φέρνει νίκες στις επιδιώξεις υμών της 15-20/11 . Γύρω στις 6/3 η ικανοποίηση ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σας, αν γεννηθήκατε στις 3/11 , αφού μετά κόπων και βασάνων (που προηγήθηκαν) επιτυγχάνετε τελικά κάτι που πολύ επιθυμούσατε ή χαίρεστε με μια εξέλιξη που αφορά στην πορεία των παιδιών σας. Προστασία, επιτυχία, έρωτες και πολλά χαμόγελα και για αρκετούς Σκορπιούς του α’ δεκαημέρου…

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Οικογένεια, προσωπική ζωή, σπίτι, παρελθόν και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα…Διλήμματα, σκέψεις, νοσταλγία, αναπολήσεις…Τόσο περίεργα συναισθήματα, αλλά και προβληματισμοί κατακλύζουν το νου και την ψυχή σας αυτήν την εποχή και σας κάνουν εσωστρεφείς, σκεπτικούς και ενίοτε δύστροπους. Όλο αυτό φαντάζει μια απαραίτητη διαδικασία, σαν να κολυμπάτε σε μια θάλασσα και προσπαθείτε να βγείτε στην ακτή και να βρείτε κάπου μια αχτίδα «χαράς». Ναι, αυτής της πολυπόθητης χαράς που θ’ ανατείλει λίγο αργότερα μέσα σε αυτόν τον μήνα. Προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις ανάγκες σας, αφουγκραστείτε τις ουσιαστικές επιθυμίες σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους, γιατί ο χρόνος και οι εξελίξεις θα σας δείξουν το δρόμο. Θέματα με οικεία πρόσωπα επανέρχονται στην επιφάνεια και τώρα γίνεται μια προσπάθεια να ξαναβρείτε ισορροπίες και να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη. Κάποιοι ξανασκέφτεστε τα του χώρου σας και προβληματίζεστε σχετικά με τον εξωραϊσμό του, ώστε να νιώσετε καλύτερα μέσα σε αυτόν. Διαχειριστείτε εντάσεις και προβλήματα, εσείς της 25/11, της 3/12 και της 15-20/12.

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Πολυαστρία στον 3ο φυσικό σας οίκο: άγχος, επαφές, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, αγωνίες με έγγραφα/ με το μεταφορικό μέσο, προβλήματα και έννοιες με γείτονες/ με τ’ αδέλφια, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, παρανοήσεις, αλλά και ευκαιρίες για επανατοποθετήσεις σε υποθέσεις που σας ενδιαφέρει να ξανασυζητήσετε. Κακοδιαθεσία  / διλήμματα για εσάς της 8/1, υπερπροσπάθεια για τους Αιγόκερους της 16/1 , αλλά γενικό πλαίσιο εύνοιας στη σύμπτωση για πολλούς της 28/12-4/1 . Μια φιλία /γνωριμία / ένας στόχος/μια συμφωνία αποτελούν έννοιες που έμμεσα ή άμεσα φέρνουν αίσθηση ικανοποίησης και σταθερότητας γύρω στις 6/3, αν γεννηθήκατε στις 1/1 .

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Πέντε πλανήτες στον 2ο φυσικό σας οίκο: εγώ, η ασφάλειά μου και οι σταθερές μου (οικονομικά και συναισθηματικά). Όλα δείχνουν πως η «εμμονή» της εποχής είναι το πώς θα μπορέσετε να φθάσετε σ’ ένα σημείο όπου θα νιώσετε σίγουροι, σταθεροί και ασφαλείς. Η αλήθεια είναι πως ορισμένοι εξ’ υμών θα μπορέσετε να χαλαρώσετε με την ικανοποίηση που επιφυλάσσουν οι μέρες κοντά στις 6/3, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 31/1 . Δώστε τον αγώνα σας για κάτι καλύτερο στα οικονομικά  και πιστέψτε πως οι προσπάθειές σας θ’ αποδώσουν, ακόμα κι αν υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω του Ερμή που παραμένει φαινομενικά ανάδρομος. Αυτό που αισθάνεστε πως αξίζετε (ηθικά, συναισθηματικά, υλικά) είναι σαφώς θέμα τύχης πολλές φορές ως προς στην πραγμάτωσή του, όμως μην ξεχνάτε ούτε λεπτό το ρητό: «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

 (για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πολυαστρία στους Ιχθύς, μαζί με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο αποτελεί δύστροπο οιωνό για πολλούς εξ’ υμών, δημιουργώντας ένταση, νευρικότητα, μπέρδεμα και καταστάσεις που χρήζουν μαεστρίας στη διαχείριση, ώστε ν’ αποφύγετε «ζημίες» σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Σαφέστατα ευνοημένοι μπορείτε να θεωρηθείτε εσείς της 1-2/3 , αφού γύρω στις 6/3 οι εξελίξεις δικαιώνουν τις προσπάθειες και τις προσδοκίες σας. Επίσης, προστασία κι επιτυχία αφορά τούτη την εποχή πολλούς Ιχθύς της 14-15/3 .  Συναίσθημα, ορμητικότητα, διάθεση ρίσκου και ουτοπία «εμπλέκονται γλυκά» και δημιουργούν ένα κλίμα ασάφειας κι ανασφάλειας που φαντάζει ακόμα κι «επικίνδυνο» για τα συμφέροντα υμών της 22/2 και της 28/2.

(για άμεσες απαντήσεις σε προσωπικά ερωτήματα επί χάρτου τηλεφωνείτε στο 9011 901 881).

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

 

                                       Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Νέο!

για άμεση – επείγουσα τηλεφωνική επικοινωνία (Ανάλυση / απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί εδώ και τώρα)

 

καλείτε τηλεφωνικά στο 9011 901 881

 

 ( Η Υπηρεσία  προσφέρεται από τη Newsphone Hellas -Λ. Θησέως 280, 17675 Καλλιθέα, χρέωση στ.1,48€/1′ κιν.1,57€/1′,

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 2109472166 )

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ