Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο οικονομικής διαχείρισης, με εξελίξεις που αφορούν κυρίως κληρονομιές, δάνεια, αποζημιώσεις ή το κοινό με άλλους ταμείο. Οι διελεύσεις των πλανητών αυτή την εβδομάδα δείχνουν μια εντονότερη επικέντρωση σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα της καριέρας ή με άλλα πρακτικής φύσεως ζητήματα ζωής, τα οποία επιδρούν ξεκάθαρα στην αίσθηση ασφάλειας / ανασφάλειας στα βάθη του ψυχισμού σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά σημαντικές προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες. Πολλά είναι αυτά που τείνουν να ξεκαθαρίσουν, ώστε το έδαφος να καταστεί πιο πρόσφορο για ουσιαστική, σταθερή και υπεύθυνη δημιουργία. Έρωτας, επιχειρήσεις, παιδιά και ταξίδια ή συμφωνίες είναι στο επίκεντρο του προγράμματος από εδώ και πέρα, συνεπώς προετοιμαστείτε αναλόγως!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά την καθημερινή ρουτίνα όπως τη βιώνετε στην εργασία ή γενικότερα στη ζωή σας. Η εποχή δείχνει απαιτητική, την ίδια στιγμή όπου εσείς πρέπει να φροντίσετε με επιμέλεια τη φυσική σας κατάσταση και το άγχος που συχνά- πυκνά προβληματίζει. Διαχείριση / αλλαγές ως προς το χώρο (σπίτι / έδρα) είναι στο πρόγραμμα. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις υποθέσεις έχει τη δυναμική να επιφέρει εξομάλυνση στην οικονομική σας κατάσταση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά στον έρωτα, στο θέμα «παιδί», αλλά και στην επιχειρηματική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα. Η εποχή ενέχει ένταση στην καθημερινότητα, στις επαφές και στην κίνηση, κάτι που ενίοτε μπορεί να σας κάνει πιο επιθετικούς / ές στην επικοινωνία με τους απέναντί σας ή απλά μπορεί να σας αγχώνει. Σχέσεις / συνεργασίες διαμορφώνονται σε διαφορετικό πλαίσιο για πολλούς Καρκίνους που αλλάζετε τη ζωή σας!

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά στα πολύ προσωπικά ζητήματα, στο σπίτι (χώρο / έδρα) ή στην οικογένεια. Καλό θα είναι να φροντίσετε οικείους που ενδεχομένως θα χρειαστούν βοήθεια. Ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ή ανάγκη διαχείρισης προβλημάτων ή διλημμάτων, επίσης, είναι στο πρόγραμμα. Καλύτερη διαφαίνεται η κατάσταση στην εργασιακή ρουτίνα, ενώ ένα φλερτ με άτομο που σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με το επαγγελματικό περιβάλλον είναι στο μενού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά προτάσεις, ευκαιρίες κι επιλογές πάσης φύσεως, αλλά και σχέσεις με το περιβάλλον (αδέλφια, γειτονιά κλπ.). Κάποιοι Παρθένοι ενδεχομένως  θ’ αποφασίσετε ν’ αλλάξετε μεταφορικό μέσον ή θα χρειαστεί να διαχειριστείτε ένα σχετικό ζήτημα. Μια εκδρομή / μετακίνηση ή μια γνωριμία / σύμπτωση θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως η εποχή πλέον φέρνει στο ζώδιό σας τύχη, ευεξία και έρωτα! 

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά στο εισόδημά σας. Συνδυάζοντας τις διελεύσεις των λοιπών πλανητών μπορούμε μάλλον να ισχυριστούμε πως η εποχή μπορεί να φέρει ευκαιρίες για δουλειά ή ιδέες για διαφορετική διαχείριση στα οικονομικά, τέτοιες ώστε θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο ήρεμοι / ες και να προχωρήσετε συντηρητικά μεν, πιο αποδοτικά δε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο δικό σας ζώδιο επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων ζωής. Σχέσεις / συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών μοιάζουν αναπόφευκτα από εδώ και πέρα. Οι διελεύσεις των λοιπών πλανητών, βεβαίως, δείχνουν εύνοια για εσάς, εφόσον τηρήσετε μια διπλωματική πολιτική και σπεύσετε ν’ αξιοποιήσετε ευκαιρίες, συμπτώσεις κι ανθρώπους που αποτελούν «το κλειδί» για τα ζητήματα που σας απασχολούν.  Μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις κι εκδρομές αποφέρουν σε κάθ’ επίπεδο μετά τις 5/11. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο προπαρασκευής για τα επόμενα σημαντικά βήματα ζωής στα οποία σύντομα θα προβείτε. Το παρασκήνιο και το άγχος είναι έννοιες συνυφασμένες με τις καταστάσεις. Ωστόσο, οι διελεύσεις των υπολοίπων πλανητών φανερώνουν πως η δυναμική σας είναι ουσιαστικά νικηφόρα, με αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν πρακτικά, ηθικά και οικονομικά, εφόσον βεβαίως τηρήσετε μια υπεύθυνη και επαρκώς συντηρητική πολιτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο που αφορά προσωπικούς / συλλογικούς στόχους, φιλίες και το γενικότερο πλαίσιο σχεδιασμού της ζωής σας. Κάποιοι /ες μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια καινούργια επαγγελματική ή συναισθηματική ευκαιρία, ενώ άλλοι / ες θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε τι κρατάτε και τι πετάτε στο εξής για να προχωρήσετε πιο αποδοτικά. Από τις 5/11, βεβαίως, η Αφροδίτη σας ομορφαίνει, σας γλυκαίνει και φέρνει την τύχη μπροστά σας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά στην καριέρα ή σε άλλα δομικά ζητήματα της ζωής σας (γάμος, συνεργασίες, γενικότερο μοτίβο ζωής κι επιλογών). Φροντίστε τα οικονομικά και τη φυσική σας  κατάσταση. Τηρήστε αποστάσεις και συντηρητική πολιτική εκεί όπου βλέπετε ότι είναι αναγκαίο.  Αποφύγετε την εμπλοκή με γοητευτικές μεν, επικίνδυνες / απαγορευμένες δε,  ερωτικές περιπέτειες.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη κι έκλειψη στο Σκορπιό επιφυλάσσει έναν καινούργιο κύκλο όσον αφορά νομικές υποθέσεις, ταξίδια στο Εξωτερικό, διαγωνισμούς,  σπουδές, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, αλλά και μια ενδεχόμενη μετοίκηση. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες είναι στο πρόγραμμα αυτήν την εποχή. Ωστόσο, αυτά τα ξεκαθαρίσματα μπορούν ν’ αποτελέσουν την αφορμή για μια αποδοτικότερη συνέχεια σε πιο υγιείς βάσεις και με πιο υγιείς στόχους σε όλα τα επίπεδα. 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ