Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια της εβδομάδας:

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα αυτή φαίνεται αρκετά καλή για τους περισσότερους Κριούς, αφού σας δίνεται τώρα η δυνατότητα να διαχειριστείτε αποδοτικότερα τόσο συναισθηματικά, όσο και οικονομικά ζητήματα. Πιο ευνοημένοι / ες θα είστε εσείς που γεννηθήκατε γύρω στις 6-10/4, οι οποίοι/ ες μπορείτε να υπολογίσετε σ’ ένα ερωτικό πρελούδιο, αλλά επίσης να ποντάρετε στην τύχη ή να αναμένετε μια σημαντική βοήθεια όσον αφορά στα υλικά σας αποθέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Αλλαγές εν μέσω ευκαιριών δίνει τούτη η εβδομάδα στους εκπροσώπους του Ταύρου. Οι συζητήσεις, οι δημόσιες σχέσεις, οι μετακινήσεις είτε οι συμπτώσεις φέρνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σ’ ένα καινούργιο ξεκίνημα όσον αφορά στις σχέσεις είτε στις συνεργασίες. Περισσότερο ευνοημένοι / ες γι αυτές τις μέρες είστε εσείς που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Θεωρήστε βεβαίως πως ενίοτε η ένταση  / το πρόβλημα είτε η αναγκαιότητα για ένα είδος προσαρμογής σε νέες συνθήκες σχετικά με τα προσωπικά / την οικογένεια / το σπίτι αποτελούν μέρος του προγράμματος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η εβδομάδα δείχνει υποσχόμενη για πολλούς Διδύμους, με κυρίαρχο ζήτημα την προώθηση οικονομικών κι επαγγελματικών υποθέσεων. Καρποφόρες φαίνεται ν’ αποβαίνουν οι προσπάθειες υμών που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο. Καλό θα είναι να στοχεύσετε σε έντονη δραστηριότητα, δημόσιες σχέσεις και ν’ αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που τυχόν θα παρουσιαστεί σε μια διαδρομή σας. Κάποιοι/ ες μπορείτε τώρα να εξασφαλίσετε ένα σταθερό εισόδημα από μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία που θα προκύψει.  Ο αισιόδοξος τρόπος σκέψης κι αντιμετώπισης προσώπων και καταστάσεων θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους/ ες σε κάθε τομέα. Επαφές συναισθηματικού ύφους ή επιχειρηματικές εξελίξεις τονώνουν το ηθικό υμών του α’ και του γ’ δεκαημέρου. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Το πείσμα, αλλά και η κατακτητική σας δύναμη μπορούν αυτήν την εβδομάδα να φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα δράσης. Συναισθηματικές χαρές αναμένουν πιθανότατα πολλούς και πολλές εξ’ υμών που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο και περισσότερο εσάς της 8-10/7. Υποθέσεις καριέρας βρίσκονται εν εξελίξει, τη στιγμή όπου αξίζει να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να καλύψετε τις υλικές ανάγκες της εποχής.

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Δραστήριοι / ες και υγιώς ορμητικοί / ές, Λέοντες, φαίνεστε έτοιμοι / ες για περισσότερες νίκες κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η επικοινωνία και η διάθεση συνδιαλλαγής και ευέλικτης διαπραγμάτευσης  οδηγούν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Κάποιοι / ες από εσάς βρίσκετε επαρκείς λόγους ώστε να αισθανθείτε την πολυπόθητη ψυχοσυναισθηματική γαλήνη που έχετε επιθυμήσει. Θυμηθείτε πως ο Θεός / το Σύμπαν υπάρχουν πάντα και κάνουν την εμφάνισή τους φέρνοντας ανακούφιση σε ανύποπτο χρόνο, ακόμα και με ανύποπτο τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Τα νέα της εβδομάδας είναι αρκετά ικανοποιητικά για πολλούς Παρθένους. Διάγετε μια εποχή, όπου η έννοια της εξασφάλισης  υλικών τε και συναισθηματικών σταθερών τίθεται σε προτεραιότητα. Η αγωνία και τα άγχη πολλάκις δημιουργούν ένταση και δυσκολεύουν ακόμα και τον ύπνο σας. Ωστόσο, τώρα μπορείτε να υπολογίσετε σε μια σύμπτωση / εξέλιξη / γνωριμία / πρόταση εν μέσω φίλων / συλλογικών χώρων. Κυρίως για εσάς του β’ δεκαημέρου και πιο πολύ για τους Παρθένους της 8-10/9, οι μέρες επιφυλάσσουν ικανοποίηση σχετικά με μια συναισθηματική είτε επαγγελματικο-οιοκονομική επιδίωξη.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η εβδομάδα αυτή έχει τη δυναμική να φέρει ικανοποίηση σε σημαντικές υποθέσεις πολλών Ζυγών. Η εποχή των γενεθλίων σας έχει ήδη φθάσει και το πρώτο ζητούμενο είναι να λάβετε από τη ζωή αυτό που επί της ουσίας σας αξίζει. Κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο θα πρέπει να θεωρήσετε πως το παιχνίδι γυρνά υπέρ υμών. Μια εξέλιξη στην καριέρα φαίνεται να προσφέρει αίσθηση δικαίωσης ηθικά και υλικά. Παράλληλα, μια εξέχουσα  για εσάς σχέση θα μπορούσε ν’ αποτελέσει πηγή χαράς κι ανάκτησης της πληγωμένης σας αυτοπεποίθησης ή αυτοεκτίμησης. Κινηθείτε κοινωνικά και δυναμικά, δείξτε τα ταλέντα σας και επικεντρώστε σε πρωτοποριακούς στόχους με καινοτόμους τρόπους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Τούτη η εβδομάδα είναι πραγματικά σημαντική για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σας. Σε μια εποχή όπου οι αγώνες απαιτούν υψηλές αντοχές, ανοχές, αλλά και στρατηγική αντίληψη – αντιμετώπιση κάθε κατάστασης, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προόδου που θα σας ανανεώσει τονώνοντας ουσιαστικά την αυτοπεποίθησή σας και την εμπιστοσύνη σ’ ένα ποιοτικότερο (σύμφωνα με τις επιθυμίες σας) μέλλον. Πιο τυχεροί / ές σε αυτό το πλαίσιο είστε τώρα οι γεννημένοι / ες στο β’ δεκαήμερο και κυρίως εσείς της 8-11/11. Ευνοείστε σε  συμφωνίες, σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, οικονομικές διαπραγματεύσεις, διαγωνισμούς, αλλά και συναισθηματικές ιστορίες. Τηρήστε σιγή ιχθύος και δραστηριοποιηθείτε στο παρασκήνιο, όταν θεωρείτε πως συμφέρει. Μιλήστε όσο πρέπει, εκεί όπου πρέπει. Κινηθείτε τη στιγμή όπου κρίνετε ότι η κίνησή σας θ’ αποβεί εύστοχη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εβδομάδα φαίνεται να έχει ιδιαιτέρως θετική δυναμική για πολλούς /ές εξ’ υμών. Ο Άρης από τον 9ο φυσικό σας οίκο επιφυλάσσει νίκες εν μέσω ταξιδιών, διαπραγματεύσεων στο εξωτερικό / σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, σπουδών, νομικών υποθέσεων και εργασίας που σχετίζεται με την επικοινωνία ή με τις εκδόσεις. Πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο, θεωρήστε πως εξελίξεις πάσης φύσεως μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη αίσθηση ψυχοσυναισθηματικής γαλήνης και δικαίωσης. Στοχεύστε στην τύχη, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθηματικά ζητήματα. Μην ξεχνάτε πως η εποχή αποδεικνύεται ευεργετική για τα συμφέροντά σας, όσο κι εσείς παραμένετε κοινωνικοί / ές κι ανοιχτοί / ές σε προτάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ιδιαιτέρως αποδοτική μπορεί ν’ αποδειχθεί αυτή η εβδομάδα για πολλούς / ές Αιγόκερους. Η διέλευση του Δία απέναντί σας, σε συνδυασμό με την Αφροδίτη από το Σκορπιό, μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε μια σημαντική σχέση  / συνεργασία είτε σε ένα στόχο που αλλάζει τη ζωή σας επί τα βελτίω, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 7/1. Γνωριμίες, φιλίες, συμπτώσεις, αλλά και συλλογικοί χώροι αποτελούν κλειδιά για την προώθηση των υποθέσεών σας, τόσο σε πρακτικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ένα κληρονομικό ή άλλο οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με το ακίνητο / την οικογένεια / το παρελθόν φαίνεται να τακτοποιείται για ορισμένους/ ες από εσάς. Κινηθείτε στρατηγικά – μεθοδικά σε κάθ’ επίπεδο δράσης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η τυχερή σύμπτωση φαίνεται ν’ αλλάζει κάτι στην πορεία όσον αφορά στις σχέσεις / συνεργασίες υμών που γεννηθήκατε στις 31/1. Σε μια εποχή όπου μπορείτε να ταξιδέψετε, να διαπραγματευτείτε, να επιδιώξετε νίκες σε διαγωνισμούς ή σπουδές και ν’ ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, αξίζει παράλληλα να διαχειρίζεστε με μαεστρία κάθε εστία εκνευρισμού / διαφωνίας. Επίσης, πολλά μπορούν να μπουν σε μια πολύ καλύτερη τροχιά σ’ επίπεδο δουλειάς, καθημερινής ρουτίνας και φυσικής κατάστασης, ώστε η ζωή να είναι ποιοτικότερη και πιο ευχάριστη επί της ουσίας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Πόσο όμορφη μπορεί πραγματικά να είναι η ζωή ορισμένες φορές, όταν οι πλανήτες αγκαλιάζουν γλυκά το ζώδιό σας! Κυρίως για εσάς του β’ δεκαημέρου και πολύ περισσότερο για τους Ιχθύς που γεννηθήκατε γύρω στις 6-9/3, η εποχή προσφέρει προστασία, ανανέωση, ελπίδα, χαρά, αισιοδοξία και τύχη σε κάθ’ επίπεδο. Με άλλα λόγια, τώρα, περισσότερο από ποτέ, αξίζει να ποντάρετε τόσο σε συναισθηματικούς, όσο και σε πρακτικούς / υλικούς στόχους που έχετε σε προτεραιότητα. Εργατικότητα, επιμονή, στρατηγική, αλλά και παρατηρητικότητα αποτελούν έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τις νίκες που σας περιμένουν. 

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

 

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

 

                                       Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ