Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Τι προβλέπουν τα άστρα για την τρέχουσα εβδομάδα; Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις όλων των ζωδίων.

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Για λίγο ακόμα υπάρχει εύνοια σε σχέσεις / συνεργασίες, περισσότερο όμως, αν γεννηθήκατε μετά τις 16/4.  Πολύ σημαντική θ’ αποδειχθεί η στάση του πολιτισμένου και ανοιχτού διαλόγου, αν και οι καταστάσεις θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε αδιέξοδο ή στα άκρα, αν γεννηθήκατε στις 29/3, άρα χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση (στο τέλος της εβδομάδας). Η πρόθεση / επιθυμία / ανάγκη για περισσότερη χαρά ή έρωτα ενδεχομένως μπλοκάρει μπροστά σε προβλήματα, συνθήκες ή όρια για κάποιους Κριούς. Υπομονή! 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η Αφροδίτη υποστηρίζει σχέσεις / συνεργασίες μετά τις 11/9, κάτι που θα γίνει τώρα αισθητό σ’ εσάς που γεννηθήκατε έως τις 24/4. Ζητήματα προσωπικού περιεχομένου, οικογένειας ή σπιτιού δημιουργούν σοβαρές έννοιες, κουράζουν, φτάνουν στα όρια ή φοβίζουν, αν γεννηθήκατε κοντά στις 28/4. Η ώριμη και συνειδητοποιημένη πρακτική, όπως και η συνέπεια βοηθούν. Προβλήματα / εντάσεις διαφαίνονται στο τέλος της εβδομάδας, αν γεννηθήκατε στις 13/5.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η δημιουργική σκέψη και πρακτική αποτελούν σημαντικούς συμμάχους σε κάθε προσπάθειά σας τούτη την εβδομάδα. Αν γεννηθήκατε μετά τις 18/6, μπορείτε να υπολογίζετε ακόμα στην τύχη, στον έρωτα ή σε κάτι που προσθέτει χαρά στη ζωή σας σε κάθε περίπτωση. Διαχειριστείτε το λόγο με προσοχή και φροντίστε να μην φτάσετε σε αδιέξοδα, γιατί το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα μπορούσε να δείξει ποικίλες δυσκολίες και να φέρει ένα επικίνδυνο «βραχυκύκλωμα» (στη συζήτηση  / στις σχέσεις με τ’ αδέλφια ή το περιβάλλον / στην οδήγηση).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Από τις 11/9 μπορείς να υπολογίσεις στον έρωτα, στην ανανέωση, στην ευκαιρία, στην τύχη, αλλά και στις χαρές που προέρχονται από τα παιδιά, κυρίως εφόσον γεννήθηκες έως τις 26/6. Τα οικονομικά / ψυχολογικά θα σε πιέσουν, βεβαίως, ενώ μπορεί να ζήσεις και μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, στην αρχή της εβδομάδας αυτής. Ζητήματα σπιτιού / οικογένειας θ’ απασχολήσουν. Δείξε τη δέουσα προσοχή, κυρίως στις 14/9, γιατί κάτι ενοχλεί και σε φτάνει ενδεχομένως στα όριά σου, εφόσον γεννήθηκες στις 30/6…

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Αποφασισμένος/ η να πάρεις το αίμα σου πίσω, μπορείς όντως να κάνεις πολλά αυτή την εβδομάδα. Όμως, να θυμάσαι, πως τα πράγματα δεν θα είναι πάντα εύκολα και πως οφείλεις να είσαι έτοιμος / η για ένα βραχυκύκλωμα, ένα σημαντικό πρόβλημα ή μια εκρηκτική στιγμή, κυρίως αν γεννήθηκες στις 30-31/7. Επαφές, δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες πάσης φύσεως χαίρουν εύνοιας, κυρίως έως τις 11/9, για εσένα που γεννήθηκες μετά τις 18/8. Ωστόσο, πρόσεξε τις κακοτοπιές και τις εντάσεις το Σάββατο, αν τα γενέθλιά σου είναι στις 15-16/8…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Νεύρα, κακοδιαθεσία και περίεργο ύπνο ή προβλήματα που σου έρχονται από εκεί που δεν περίμενες έχει το μενού αυτής της εβδομάδας. Η υπομονή και η επιμονή αποτελούν χρυσά κλειδιά στις προσπάθειες που καταβάλλεις σε κάθε τομέα. Προσπάθησε να κινηθείς με μαεστρία ως προς τα οικονομικά και να φέρεις τα αποτελέσματα που μπορείς να φέρεις βάσει των συνθηκών που δεν είναι όντως οι καλύτερες. Πιο πιεσμένος / η βέβαια θα νιώσεις, εφόσον γεννήθηκες στις 14-16/9.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η εύνοια ακολουθεί εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 19/10 σε κάθ’ επίπεδο έως τα μέσα της εβδομάδας. Στη συνέχεια, κυρίες και κύριοι, Ζυγοί, υπολογίστε πως λαμβάνετε την ευεργεσία όσον αφορά στα εισοδήματα, συνεπώς θα πρέπει να κινηθείτε αναλόγως, ώστε να φέρετε τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Μια φιλία ή μια οικονομική συνεργασία φαίνεται να περνά από ένα σημαντικό πρόβλημα / βραχυκύκλωμα για ορισμένους/ ες, ωστόσο αυτό δεν θα πρέπει να σας κάνει να σταματήσετε τις προσπάθειες. Προσοχή στις 14/9, αν γεννηθήκατε στην αρχή του Οκτωβρίου: η ένταση είναι ορατή…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η θέληση και ο συγκεκριμένος στόχος μπορούν να κινήσουν βουνά κι αυτό τώρα αφορά ειδικά τη δική σου περίπτωση. Θυμήσου πως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστούν διπλή προσπάθεια, γιατί η αίσθηση των εμποδίων  / προβλημάτων θα είναι έντονη, κυρίως αν γεννήθηκες στις 30-31/10. Η γοητεία σου, βεβαίως, παραμένει όπλο, το οποίο χρησιμοποιείς ακόμα καλύτερα μετά τις 11/9. Πρόσεξε κάθε εστία έντασης το Σάββατο 14/9, αν γεννήθηκες στις 15/11.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Για σένα του α’ δεκαημέρου υπάρχουν ορατές ευκαιρίες, τόσο στις επαγγελματικές επιδιώξεις, όσο και σε οτιδήποτε αφορά στα ταξίδια και στις σπουδές είτε στη διεκπεραίωση νομικών ζητημάτων. Ωστόσο, μην ξεχάσεις πως όλα γίνονται εν μέσω δυσκολιών ή καθυστερήσεων. Πρόσεξε τα οικονομικά σου αποθέματα, αλλά και τις στιγμές έντονης ψυχοσυναισθηματικής δυσπραγίας, αν γεννήθηκες στις 14-15/12, γιατί φαίνεται πως κάτι…βραχυκυκλώνει επικίνδυνα. Αυτό που συμφέρει τώρα κάθε Τοξότη είναι να κινηθεί κοινωνικά, αλλά να μην εμπλέξει χρήματα με φίλους ούτε βεβαίως να διαπληκτισθεί για λόγους αρχών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ναι, είναι γεγονός ότι αντέχεις ακόμα, ιδιαίτερα αν γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο. Ωστόσο, θυμήσου πως τώρα κάθε Αιγόκερως (ή ωροσκόπος Αιγόκερως) έχει ή βρίσκει λόγους να ξεκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς με φιλικές ή άλλες σχέσεις και συνεργασίες, ενώ την ίδια στιγμή νιώθει εμποδισμένος/ η κάποιες στιγμές μπροστά στα σχέδια που επιθυμεί να βάλει σε άμεση εφαρμογή. Για ακόμα μια φορά ο συντηρητισμός, η λογική και η στρατηγική θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο/ η. Εννοείται πως εσύ της 29-30/12 πρέπει να αναμένεις μια δύσκολη στιγμή στις 14/9, γιατί η ένταση σε πλησιάζει επικίνδυνα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Σχέσεις / συνεργασίες βρίσκονται σε αναβρασμό κι εσύ δεν έχεις παρά να σκεφτείς δυο φορές πριν τινάξεις στον αέρα τα πάντα, ειδικά αν γεννήθηκες στις 27-28/1. Η διέλευση του Ερμή σαφώς θα σε βοηθήσει άμεσα να διαχειριστείς το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, όμως η αρχή της εβδομάδας σίγουρα δεν είναι εύκολη. Εύνοια σε πάσης φύσεως επιδιώξεις συντροφεύει εσένα που γεννήθηκες μετά τις 15/2. Ωστόσο, το Σάββατο θυμίζει ένταση / πρόβλημα και  χρήζει προσοχής από κάθε Υδροχόο της 11-12/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Είναι η αλήθεια πως θα νιώσεις μια ανακούφιση από τις 11/9, ειδικά αν γεννήθηκες έως τις 24/2, καθώς οι υποθέσεις σου θ’ αρχίσουν σταδιακά να κυλούν ομαλότερα και η τύχη θα σε πλησιάσει για ακόμα μια φορά. Η καθημερινότητα βεβαίως δεν είναι αυτή τη στιγμή παιχνιδάκι, αφού έχεις χιλιάδες ζητήματα να διεκπεραιώσεις και παράλληλα αισθάνεσαι πως πρέπει να αντέχεις μπροστά στις (υπαρκτές) δυσκολίες και στα εμπόδια που παρουσιάζονται και φέρνουν (επιεικώς) εκνευρισμό. Αντί να παθαίνεις εμμονές και να μαστιγώνεις τον εαυτό σου και τους γύρω, κοίτα να σκεφτείς λογικά και στρατηγικά και ν’ αντέξεις. Περισσότερες ασκήσεις αντοχής, ακόμα και στις προσωπικές σου σχέσεις,  θα χρειαστεί να κάνεις σίγουρα, αν γεννήθηκες κοντά στις 12-13/3, σε προειδοποιώ..

 

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένωνμγια ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ