Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

Σύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Κριούς  η θέση αυτή του Άρη κρίνεται αρκετά ευνοϊκή, εφόσον προσπαθήσετε να κρατήσετε το μέτρο και να μη γίνετε «πνεύμα αντιλογίας» προς οιαδήποτε κατεύθυνση. Αγαπάτε σαφώς την αίσθηση ελευθερίας και ανεξαρτησίας, όμως τώρα καλό είναι να εντάξετε αυτές τις ποιότητες έξυπνα και μεθοδικά μέσα σ’ ένα πλαίσιο κοινών στόχων και συλλογικών, δημιουργικών, ακόμα και μεταρρυθμιστικών δραστηριοτήτων. Με πνεύμα πρωτοπορίας, αλλά και με συνεργατική διάθεση θα καταφέρετε πολλά. Καλή Χρονιά!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Ταύρους τώρα ξεκινά μια χρονική περίοδος, όπου η φιλοδοξία και ο πόθος της κατάκτησης της επιτυχίας αποτελούν προτεραιότητα. Ρεαλισμός, δημιουργική επιμονή κι επαγγελματισμός θα βοηθήσουν σε κάθε προσπάθειά σας. Υπερβολές, υπερεκτίμηση του εαυτού σας, εγωισμός και ισχυρογνωμοσύνη, ωστόσο, φέρνουν ζημιές σε όλα τα επίπεδα, ήτοι τόσο στην καριέρα, όσο και στην οικογένεια. Καλή Χρονιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Διδύμους ξεκινά τώρα μια χρονική περίοδος με εύνοια και προοπτική. Κυνηγήστε ένα όνειρο, μια φιλοδοξία και μπείτε σ’ ένα μονοπάτι ανάπτυξης. Όπλα σας αποτελούν η αισιοδοξία, η ορμητικότητα, η αμεσότητα, η έμπνευση και η ειλικρίνεια. Λάθος θα είναι κάθε κίνηση υπερβολής στο πλαίσιο τυχοδιωκτισμού, αλλά και κάθε συμπεριφορά που θυμίζει θράσος αντί για θάρρος. Ιδιαίτερη ευεργεσία σας δίνει το πλανητικό σκηνικό σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, σπουδές, διαγωνισμούς, επαγγελματικές ή νομικού ύφους διαπραγματεύσεις. Καλή Χρονιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Καρκίνους τώρα παίζει κυρίαρχο ρόλο κινητήριας δύναμης το ίδιο το ένστικτο της επιβίωσης. Η φιλοδοξία, αλλά και η βαθιά συναίσθηση ενός στόχου αποτελούν μοχλούς δραστηριοποίησης. Θυμηθείτε πως ο εγωισμός μπορεί να βλάψει. Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας συμφέροντα και προνοήστε για τυχόν έξοδα που θα σας αγχώσουν. Μη γίνεστε τόσο σκληροί με τον ίδιο σας τον εαυτό ούτε με τους άλλους, γιατί με αυτόν τον τρόπο καταστρέφετε αντί να δημιουργείτε. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά σας για να αντέξετε και να χτίσετε το καλύτερο, αφού όντως έχετε σημαντικά αποθέματα δύναμης εντός…  Καλή Χρονιά!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Λέοντες τώρα θα είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μπροστά σε κάθε δυσκολία σε σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και στο πλαίσιο των οικογενειακών πιέσεων. Με ομαδική / συνεργατική, αλλά και συμβιβαστική διάθεση θα καταφέρετε περισσότερα. Η υπερβολή στην ένταση, αλλά και η επικέντρωση στις τυχόν «κακές στιγμές» των απέναντί σας μπορεί να ζημιώσουν. Εποχή καίρια για εσάς, αφού ξεκαθαρίζει το τοπίο και αποφασίζετε με ποιους προχωράτε μαζί και από ποιους απομακρύνεστε.   Καλή Χρονιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Παρθένους αυτή η εποχή κερδίζει έναν τίτλο επάξια, αυτόν της «δουλειάς». Δουλειά λοιπόν, συνέπεια, οργάνωση, φόρτος, υποχρεώσεις, ευθύνες, μεθοδικότητα, αλλά και τελειομανία, όπως και  προσαρμογή θα βοηθήσουν στο να πάτε μπροστά.  Το άγχος κυριαρχεί, ενώ φαίνεται πως κάποιοι θα αποφασίσετε να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση επενδύοντας και σε δραστηριότητες εκγύμνασης του σώματός σας. Θυμηθείτε πως καλό είναι να βρίσκετε δημιουργικούς τρόπους εκτόνωσης της νευρικότητας και της τάσης σας ν’ αυτοταλαιπωρείστε ή να ταλαιπωρείτε τους άλλους μέσω της…κριτικής! Εργασία και χαρά λοιπόν. Καλή Χρονιά!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Ζυγούς έχουμε πραγματικά θετικά νέα για την χρονική αυτή περίοδο. Τα αποθέματα αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας υποστηρίζουν κάθε δημιουργική σας δραστηριότητα. Το πνεύμα παραγωγικότητας, αλλά και περιπέτειας κυριαρχεί στην καθημερινότητα. Μπορείτε να επενδύσετε στην υπεύθυνη δουλειά, στην τύχη, αλλά και στον έρωτα, πολύ απλά γιατί έχετε τη δυναμική να «κατακτήσετε» σε κάθε επίπεδο. Τι καλύτερο? … Καλή Χρονιά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Σκορπιούς τώρα φαίνεται πως το κίνητρο πίσω από κάθε πράξη είναι ένα «ένστικτο». Τα συναισθήματα είναι περίπλοκα και οδηγούν πολλάκις σε μελαγχολία, αλλά και ένταση, ακόμα και σε απώλεια του σημαντικού για εσάς αυτοελέγχου. Οικογένεια και προσωπικές σχέσεις ταλαιπωρούν και θυμίζουν «έννοιες ή ξεκαθαρίσματα». Η εναλλαγή της διάθεσης κουράζει, ενώ τ’ αποθέματα υπομονής δείχνουν να στερεύουν. Όντως χρειάζεται καρτερικότητα και προσπάθεια να τα βρείτε τόσο με το μέσα σας, όσο και με τους δικούς σας ανθρώπους, ώστε να προχωρήσετε υγιώς μπροστά, σ’ ένα καλύτερο 2013.  Καλή Χρονιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Τοξότες έχουμε σχετικά καλά νέα αυτήν την εποχή. Παρόλο που το περιβάλλον, τ’ αδέλφια ή το αυτοκίνητο θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν πηγές άγχους και νευρικότητας, εσείς είστε πιο έτοιμοι για δράση από ποτέ, με διάθεση να κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να καταφέρετε αυτό που έχετε κατά νου. Το μυαλό σας τρέχει με χίλια, ενώ οι ιδέες, αλλά και οι συμπτώσεις πολλές φορές θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Αποφύγετε την κριτική και κάθε λεκτική αψιμαχία, προσέξτε στο τιμόνι και επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένους και μετρήσιμους στόχους για να είστε αποδοτικοί.  Καλή Χρονιά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Αιγόκερους τώρα ξεκινά μια χρονική περίοδος όπου η έννοια της κατάκτησης αποκτά σημαντικό «ειδικό βάρος». Κατάκτηση σε όρους χρήματος, αλλά και συναισθήματος είναι το μότο που σας κρατά όρθιους στον αγώνα και σας κινητοποιεί. Παραμένετε ανθεκτικοί, εργατικοί, επίμονοι και σταθεροί στο στόχο. Αποφύγετε φυσικά το κακώς εννοούμενο πείσμα, την αντίδραση προς καθετί που δεν σας ικανοποιεί και τις εκδικητικές τάσεις που θα μπορούσαν να φέρουν ζημιές. Διαχειριστείτε τα οικονομικά και προσπαθήστε να βάλετε μια νέα τάξη στο ισοζύγιο κατά τις στιγμές που πιθανώς θα συναντήσετε δυσκολία. Καλή Χρονιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Υδροχόους τώρα ξεκινά μια χρονική περίοδος γεμάτη ενέργεια κι επιθυμία για έντονη δραστηριότητα. Χαρακτηριστικά σας όπως η αγάπη για την ανεξαρτησία και η φιλοδοξία υπερτονίζονται. Γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί, επιθετικοί, ανυπόμονοι, αλλά κι εριστικοί. Συνεπώς θα πρέπει να συντονίσετε τη δράση σας σωστά, να τιθασεύσετε τον καταστροφικό αυθορμητισμό και να κινηθείτε στρατηγικά, ώστε ν’ αποφύγετε ρήξεις και να αποδειχθείτε παραγωγικοί και αποδοτικοί.   Προσοχή σε κάθε «ατύχημα» απροσεξίας και βιασύνης. Καλή Χρονιά!

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Διέλευση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (26/12/2012 έως 1/2/2013): για τους Ιχθύς η χρονική αυτή περίοδος φέρνει πιθανότατα αγωνίες και άγχη που ενίοτε δυσκολεύουν τον ύπνο. Βεβαίως, μπορείτε να εργασθείτε σκληρά σ’ ένα πιο μοναχικό / κρυφό / χαμηλών τόνων πλαίσιο είτε επενδύοντας σε δραστηριότητες κοινωνικού ύφους και  προσφοράς. Αποφύγετε να χάσετε το μέτρο στις φοβίες, άρα μετριάστε και τη δράση που κινητοποιείται από παράλογες σκέψεις ή από αυτοκαταστροφικά συναισθήματα. Το παρασκήνιο σας απασχολεί και σας τρομάζει κάποιες στιγμές, αλλά κι εσείς από την πλευρά σας τείνετε να κινηθείτε παρασκηνιακά, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον συναισθηματικό τομέα. Τα ψυχοσεξουαλικά απωθημένα δείχνουν να ζητούν εκτόνωση, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε λανθασμένες βάσει  λογικής επιλογές… Καλή Χρονιά!

 

Σύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης

Επικοινωνία: [email protected]

τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: (+30) 213 03 77165

(σταθερή τηλ.γραμμή με αστική χρέωση)

 

(δυνατότητα συνεργασίας με όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό)

 

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

 

 Για άμεση επικοινωνία και ρύθμιση οικονομικού, σύντομου και περιεκτικού τηλεφωνικού ραντεβού μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της υπηρεσίας που προσφέρει το oroskopos.gr κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.oroskopos.gr/PhoneDate.aspx

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ