Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

Σύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη (13/12) δίνει καινούργια, αισιόδοξη πνοή φιλοδοξίας κι επιτυχιών, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 12/4! Ένα ταξίδι, επαφές με το Εξωτερικό, επαγγελματικές ευκαιρίες, ειδήσεις, αλλά κι εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις, σπουδές ή συμφωνίες σας ικανοποιούν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η Αφροδίτη «φωτίζει» το δρόμο υμών του γ’ δεκαημέρου προσφέροντας ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε σχέσεις/ συνεργασίες. Ο Κρόνος και η νέα σελήνη προφανώς απαιτούν υπευθυνότητα από εσάς της 27-28/4. Διαχειριστείτε τυχόν εκνευρισμούς και προνοήστε για οικονομικές πιέσεις. Φερθείτε έξυπνα, μεθοδικά – συντηρητικά και προσπαθήστε να ρυθμίσετε το ισοζύγιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η νέα σελήνη (13/12) πραγματοποιείται απέναντί σας και συμβολίζει ένα νέο κύκλο εμπειριών στον τομέα των σχέσεων / συνεργασιών, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/6. Κάθε αρχή και δύσκολη βεβαίως και από εσάς τώρα το σύμπαν απαιτεί σύνεση, επίγνωση και ώριμη τοποθέτηση «ορίων» στις περιστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Εξελίξεις «με ενδιαφέρον» σε συναισθηματικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες επιφυλάσσει το πλανητικό σκηνικό σ’ εσάς του γ’ δεκαημέρου. Η νέα σελήνη (13/12) δίνει το έναυσμα για περισσότερη φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης και δείχνει ενδεχομένως αλλαγές στο χώρο της εργασίας με ανάλογες διαφοροποιήσεις στη ρουτίνα σας.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα σελήνη (13/12) προσφέρει χαρές στη ζωή υμών που γεννηθήκατε κοντά στις 15/8! Πιο κοντά στον έρωτα, στις απολαύσεις και στις διασκεδάσεις, μπορείτε να ανανεωθείτε ακόμα και μέσ’ από εξελίξεις που συνδέονται με ό,τι περισσότερο αγαπάτε, τα παιδιά σας ή και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Ποντάρετε στην τύχη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η νέα σελήνη (13/12) πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου: κάτι ενδεχομένως αλλάζει τώρα στο σπίτι, στην οικογένεια ή στις προσωπικές σας επιλογές, ιδιαιτέρως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 15/9. Η γενικότερη αστρολογική συγκυρία δείχνει πως οι συνθήκες μπορεί να σας κουράσουν είτε οι όροι της αλλαγής πιέζουν  / αγχώνουν για κάποιο λόγο, αν και επί της ουσίας οδηγείστε σε πιο δημιουργικά μονοπάτια!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η νέα σελήνη (13/12) αποτελεί σύμβολο μιας ευκαιρίας, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 15/10. Μια εκδρομή / μετακίνηση, μια συζήτηση / προσφορά / ιδέα / σύμπτωση / πρόταση θα μπορούσαν να σας δώσουν αυτό που περιμένετε και να σας «λύσουν τα χέρια». Προωθήστε τον εαυτό σας και ποντάρετε στις γνωριμίες και στις επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Νέες «κατακτήσεις» κάθε ύφους επιφυλάσσει η διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης σ’ εσάς του γ’ δεκαημέρου τούτη την εβδομάδα. Κάποιοι ανακουφίζεστε από την εξέλιξη με μια νέα πηγή εισοδήματος. Η νέα σελήνη, αλλά και η θέση του Κρόνου «κρούουν έναν κώδωνα» στους Σκορπιούς της 30/10, φέρνοντας στην επιφάνεια την αναγκαιότητα για οικονομική διαχείριση και για μετρημένη/ συντηρητική στάση απέναντι σε όλες τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η νέα σελήνη (13/12) πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά περισσότερο όσες / όσους γεννηθήκατε κοντά στις 14/12. Καινούργια σελίδα γράφετε πλέον στο βιβλίο της ζωής σας κι αυτό σημαίνει πως κάτι ενδεχομένως καλείστε να αλλάξετε στον τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες. Το σίγουρο είναι πως η ωριμότητα και η εμπειρία θ’ αποτελέσουν χρήσιμους οδηγούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Οι φιλίες / γνωριμίες παίζουν τώρα καθοριστικό ρόλο «κλειδιού» στα χέρια υμών του γ’ δεκαημέρου, εφόσον επιθυμείτε να κατακτήσετε στόχους σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Η νέα σελήνη (13/12) πραγματοποιείται στον 12ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και ενδεχομένως συμβολίζει το νέο κύκλο εμπειριών που προς το παρόν προετοιμάζετε κλείνοντας εκκρεμότητες με το χθες της ζωής σας. Συνυπολογίστε τη φυσιολογική ανάγκη του οργανισμού σας για ανάπαυση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Η νέα σελήνη (13/12) υποστηρίζει τις πάσης φύσεως «επιθυμίες» και τους στόχους σας. Μια καινούργια φιλία ή μια πρόταση φέρνουν ανανέωση στη ζωή σας. Κυνηγήστε το καλύτερο, τόσο στον έρωτα, όσο και στα επαγγελματικά σχέδιά σας, ιδιαιτέρως αν γεννηθήκατε κοντά στις 11/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη (13/12) πραγματοποιείται στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου: ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται τώρα στον τομέα της καριέρας ή της οικογενειακής σας κατάστασης, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/3. Οι συνθήκες απαιτούν ωριμότητα, υπευθυνότητα και δουλειά, ωστόσο φαίνεστε αποφασισμένοι/ες να κατακτήσετε καινούργιες «πολιτείες» και να προχωρήσετε μπροστά!

 

Επικοινωνία: [email protected]

τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: (+30) 213 03 77165

(σταθερή τηλ.γραμμή με αστική χρέωση)

(δυνατότητα συνεργασίας με όλη την Ελλάδα & το Εξωτερικό)

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

 

Νέο!

 

 Για άμεση επικοινωνία και ρύθμιση οικονομικού, σύντομου και περιεκτικού τηλεφωνικού ραντεβού μπορείτε να ακολουθήσετε τις οδηγίες της υπηρεσίας που προσφέρει το oroskopos.gr κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο

 

http://www.oroskopos.gr/PhoneDate.aspx

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ