Τα ζώδια για τον Οκτώβριο

Τα ζώδια για τον Οκτώβριο

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο Οκτώβριος αποτελεί σημαντικό σταθμό για το ζώδιό σου. Θέματα προσωπικών σχέσεων / επαγγελματικών συνεργασιών θα σε απασχολήσουν κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μπορείς να επαναδιαπραγματευτείς και να θέσεις επί τάπητος όποιο ζήτημα κρίνεις πως χρειάζεται ξεκαθάρισμα. Με τον Άρη στον Τοξότη μέχρι τις 25/10 έχεις κάθε λόγο να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου σε κάθε επίπεδο δράσης. Μεγάλες αλλαγές ( στη συναισθηματική / οικογενειακή / επαγγελματική ζωή) με θετικό αποτέλεσμα διαφαίνονται για εσένα που γεννήθηκες γύρω στις 6/4. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στην 1 /4. Κάποιες στιγμές θα σε κουράσουν ή θα σε κάνουν να αισθανθείς περίεργα / μοναχικά, αν γεννήθηκες στις 26-29/3. Ο Δίας επιφυλάσσει χαρές και δώρα στον έρωτα, στο ελεύθερο επάγγελμα, αλλά και σχετικά με τα παιδιά, ιδιαιτέρως εφόσον έχεις γενέθλια στις 6-10/4. Έμπνευση και δημιουργία χαρακτηρίζουν τη δραστηριότητά σου. Θυμήσου πως αυτήν την εποχή, περισσότερο από ποτέ ίσως, ισχύει το ρητό: «δεν μπορείς να έχεις και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη»…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Οκτώβριος φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα εργασιακής ρουτίνας και φυσικής κατάστασης. Είναι ένας μήνας που ενδεχομένως θα κουράσει πολλούς Ταύρους. Για εσένα που γεννήθηκες στις 10-13/5 ο Κρόνος δείχνει πιέσεις ή ξεκαθαρίσματα σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες. Αν έχεις γενέθλια στο β’ δεκαήμερο, πιθανώς μπορείς να υπολογίζεις σε αλλαγές που αφορούν στο σπίτι (χώρο / ακίνητο) ή στον τρόπο ζωής γενικότερα. Ουσιαστικός στόχος ή κύριο αποτέλεσμα των αλλαγών ενδεχομένως θα είναι μια καλύτερη αίσθηση τάξης ψυχολογικά ή οικονομικά. Από τις 23/10 κι εξής φαίνεται πως κάποια σημαντική σχέση / συνεργασία / νομική αντιδικία σε απασχολεί έντονα, κυρίως αν γεννήθηκες κατά τον Απρίλιο (γύρω στις 20/4). Πράξε με συνέπεια και πίστη, γιατί θα έχεις τη δύναμη που χρειάζεται για να φέρεις σε πέρας σωστά τις συγκυρίες. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 16/5. Για εσένα της 19-20/5 οι πλανήτες μιλούν  πιθανότατα για αναπάντεχες εξελίξεις σε συναισθηματικό / οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Εξαιρετικά δημιουργικός, αλλά και ερωτικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο μήνας για το δικό σου ζώδιο, αφού θα σου δώσει επαρκείς αφορμές χαράς. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείς να υπολογίσεις σε ευκαιρίες ανάκαμψης. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς με έξυπνο τρόπο κάθε ζήτημα που προκύπτει σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις / επαγγελματικές συνεργασίες, πολύ περισσότερο εφόσον γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο. Εξωστρέφεια, δημόσιες σχέσεις και κοινωνικότητα θα σε βοηθήσουν να κινηθείς αποτελεσματικά σε κάθ’ επίπεδο. Επαφές με ανθρώπους από το ερωτικό παρελθόν είτε επανατοποθετήσεις σε μια σχέση είναι στο πρόγραμμα. Στόχοι, προτεραιότητες και επιλογές παίρνουν άλλη διάσταση με την πρώτη έκλειψη του μήνα, κυρίως αν γεννήθηκες κοντά στις 6/6. Προσεκτικά και επιφυλακτικά θα πρέπει να κινηθείς εσύ της 26/5. Οι τελευταίες επτά ημέρες του μήνα στρέφουν την προσοχή περισσότερο στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων εργασιακής ρουτίνας ή στη φροντίδα της φυσικής κατάστασης και της αναδιαμόρφωσης του τρόπου ζωής σε διαφορετικά μοτίβα, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας προσωπικής ανασύνταξης σε ψυχολογικό και οικονομικό επίπεδο. Σημαντικές «αλλαγές τοπίου» προβλέπονται κυρίως για εσένα της 21-22/5 και για εσένα της 5-7/6, κάτι που θα φανεί κατά το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ο μήνας φαίνεται ιδιαιτέρως σημαντικός ως προς τις εξελίξεις που φέρνει σε επίπεδο δομών (καριέρα / σπίτι / οικογένεια- προσωπική ζωή). Μεγάλες αλλαγές είναι στο πρόγραμμα, κυρίως για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 3/7 και κοντά στις 6/7. Άγχος και έννοιες θα χαρακτηρίζουν συχνά πυκνά την καθημερινότητά σου. Βεβαίως, μέσ’ από τις εξελίξεις και τις ανατροπές σκηνικού μπορείς να έχεις εποικοδομητικά αποτελέσματα, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο, κάτι που θα γίνει πιο απτό περισσότερο στις τελευταίες επτά μέρες του Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Η διέλευση του Κρόνου σταθεροποιεί το βηματισμό σου, αν γεννήθηκες στις αρχές του γ’ δεκαημέρου, αλλά φέρνει ενίοτε ευθύνες / κατήφεια, αν γεννήθηκες γύρω στις 29-30/6. Η νέα σελήνη – έκλειψη της 24/10 επιφυλάσσει έναν καινούργιο δημιουργικό κύκλο εξελίξεων με περισσότερο έρωτα ή «νόημα» στη ζωή σου, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 22/6. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 3/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Εξαιρετικά επικοινωνιακός, γεμάτος κίνηση και ενδιαφέρον προδιαγράφεται ο Οκτώβριος για το δικό σου ζώδιο. Η δραστηριότητά σου μπορεί ν’ αποβεί σαφώς αποτελεσματική κι εποικοδομητική σε μια σειρά πραγμάτων. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές σε κάθε τομέα δράσης. Έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις σε δημόσιες σχέσεις, μετακινήσεις και επιμόρφωση.

Ευχάριστες εξελίξεις εν μέσω αλλαγών είναι στο μενού κυρίως για εσένα που γεννήθηκες κοντά στις 8/8. Έψαχνες τη στιγμή για σπουδές ή εργασία στο Εξωτερικό ή αναζητούσες την αφορμή για να φτιάξεις τη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο;  Δεν αποκλείεται τώρα να βλέπεις μπροστά σου ανοιχτές τις «πόρτες» που ευχόσουν! Για εσένα που γεννήθηκες στις 13-16/8 ο Κρόνος δείχνει πιέσεις ή ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό / οικογενειακό / ψυχολογικό επίπεδο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 19/8. Για εσένα της 21-22/8 οι πλανήτες μιλούν  πιθανότατα για αναπάντεχες εξελίξεις σε συναισθηματικό / οικονομικό επίπεδο. Από τις 23/10 κι εξής οι πλανητικές διελεύσεις επιφυλάσσουν σημαντικές αλλαγές σ’ επίπεδο οικογένειας / σπιτιού / χώρου / προσωπικής ζωής, κυρίως αν γεννήθηκες στην αρχή του ζωδίου (κοντά στις 23/7).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Οι εξελίξεις του μήνα στρέφουν την προσοχή κυρίως σε οικονομικά θέματα ή στην ανακατάταξη των βασικών προτεραιοτήτων κι επιλογών ζωής. Αν γεννήθηκες στις 3-4/9 έχεις κάθε λόγο να θεωρείς πως οδηγείσαι σε εποικοδομητικά μονοπάτια προόδου. Η διέλευση του Κρόνου σταθεροποιεί το βηματισμό σου, εφόσον έχεις γενέθλια στις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Για εσένα της 27-28/8 η σύσταση είναι να κινείσαι με επιφύλαξη και προσοχή σε κάθε επίπεδο εστιάζοντας στη λογική και στη λεπτομέρεια. Η διαχείριση εσόδων  / εξόδων, αλλά και καταστάσεων που αφορούν την οικογένεια, τις σταθερές σχέσεις,  το σπίτι (χώρο) και τα κληρονομικά ή το (κοινό) ταμείο είναι κάτι που δεν αποκλείεται να κουράσει σε κάποιες στιγμές. Μια αφορμή οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές, κυρίως εσένα που γεννήθηκες στην αρχή του ζωδίου (γύρω στις 23/8), αλλά κι εσένα της 8/9. Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται και παίρνουν την τελική τους μορφή στις τελευταίες ημέρες του μήνα, αλλά και κατά το Νοέμβριο, κάτι που θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει ν’ ατενίζεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ο Οκτώβριος φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές υποθέσεις που οφείλεις να αντιμετωπίσεις άμεσα και ευθέως, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν και να μπορέσεις να προχωρήσεις με σταθερότητα σε πιο στέρεες βάσεις προς ένα διαφορετικό μέλλον. Σχέσεις / συνεργασίες, αλλά και ζητήματα οικογένειας / σπιτιού (ακινήτων) τίθενται επί τάπητος, κυρίως εφόσον γεννήθηκες στις 5-8 Οκτωβρίου. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις κάθε λόγο να επενδύσεις στην επιμόρφωση, αλλά και στις δημόσιες σχέσεις. Εμπορικές συνδιαλλαγές, μετακινήσεις, αλλά και πάσης φύσεως κοινωνικές συναναστροφές έχουν κάτι να προσθέσουν αυτήν την εποχή. Ομορφιά, γοητεία και θετική προαίρεση αποτελούν αναντίρρητα όπλα σου μέχρι τις 23/10, ώστε να είσαι σε θέση ν’ απολαύσεις καρπούς στη συνέχεια. Επικοινωνιακά καλό θα είναι να τιθασεύσεις την τυχόν παροδική τάση ισχυρογνωμοσύνης, καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα / μπερδέματα. Φιλίες και συλλογικοί χώροι αποτελούν κλειδιά ως προς την προώθηση των στόχων σου, ιδιαιτέρως αν έχεις γενέθλια στις 10-14/10. Κάποιες στιγμές θα σε αγχώσουν ή θα σε κάνουν να αισθανθείς περίεργα / μοναχικά, αν γεννήθηκες στις 28/9-2/10. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 5/10. Θυμήσου πως αυτήν την εποχή, περισσότερο από ποτέ ίσως, θα συνειδητοποιήσεις πως για να κερδίσεις κάτι μεγάλο, υπάρχει κάπου κάτι άλλο που πρέπει να θυσιάσεις…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο δέκατος μήνας του 2014 προωθεί μια σειρά αλλαγών και απασχολεί με ζητήματα εργασίας, καθημερινής ρουτίνας, αλλά και φυσικής κατάστασης (προσωπικών σου αναγκών είτε αναγκών οικείων προσώπων). Αγωνίες και άγχη σίγουρα υπάρχουν και ενδεχομένως θα σε κουράσουν κάποιες στιγμές στον αγώνα εξισορρόπησης των καταστάσεων στα επαγγελματικά – οικονομικά. Η παρασκηνιακή δραστηριότητα, όπως και η εφεκτική κι επιφυλακτική στάση θα σε προστατεύσουν πολλές φορές. Άκου περισσότερο και μίλα λιγότερο. Η συναισθηματική σου ζωή ενέχει ελλείψεις, κρυφές πτυχές ή αδιέξοδα, τουλάχιστον έως τις 23/10. Το βέβαιον είναι πως ο Οκτώβριος θα σου δώσει αφορμές, ευκαιρίες και τα κατάλληλα όπλα για να μπορέσεις να θέσεις τις σωστές βάσεις για κάτι ποιοτικότερο και πιο σταθερό στην καριέρα σου. Ο Κρόνος απαιτεί περισσότερη ωριμότητα, φιλοτιμία και υπευθυνότητα, εφόσον γεννήθηκες στις 13-16/11. Για εσένα της 19-21/11 οι πλανήτες μιλούν  πιθανότατα για αναπάντεχες εξελίξεις σε συναισθηματικό / οικονομικό επίπεδο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη, συγκρούσεις με το περιβάλλον και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 19/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Οκτώβριος αποτελεί έναν ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα μήνα για το δικό σου ζώδιο. Προώθηση στόχων κι ανανέωση σε κάθε επίπεδο δράσης θα μπορούσε να είναι  το κυρίαρχο μήνυμα της εποχής. Η επαφή με νέους και παλιούς φίλους, αλλά και η συμμετοχή σε συλλογικούς χώρους μπορούν ν’ αποτελέσουν κλειδιά στις εξελίξεις. Ο Δίας θα είναι αρωγός σου, κυρίως εφόσον γεννήθηκες στις 8-13/12, έτσι ώστε να ταξιδέψεις, να βρεις ευκαιρίες εργασίας ή σπουδών – ακόμα και σε πολυεθνικά περιβάλλοντα ή στο εξωτερικό-, αλλά και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σ’ επίπεδο νομικών ζητημάτων. Ο έρωτας είναι στο μενού και δεν αποκλείεται ν’ αλλάξει τη ζωή σου και τη γενικότερη νοοτροπία ή ακόμα και το δρόμο σου, κυρίως αν έχεις γενέθλια στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου. Προσεκτικά και επιφυλακτικά θα πρέπει να κινηθείς εσύ της 26-27/11. Κατά την τελευταία εβδομάδα του μήνα φαίνεται πως βάζεις καινούργιες βάσεις και βαδίζεις με νέο τρόπο στα επαγγελματικά- οικονομικά είτε διάγεις μια προπαρασκευαστική φάση ως προς την πορεία που θα χαράξεις στο προσεχές χρονικό διάστημα. Σημαντικές «αλλαγές τοπίου» προβλέπονται κυρίως για εσένα 22-23/11 και για εσένα της 7-9/12, κάτι που θα φανεί πιο ξεκάθαρα κατά το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο Οκτώβριος προωθεί εξαιρετικά σημαντικές δομικές αλλαγές (στην καριέρα / στο σπίτι (ακίνητο ή έδρα) / στην οικογένεια), κυρίως εφόσον γεννήθηκες στις 1-5/1. Αγωνίες και άγχη σε απασχολούν και διαταράσσουν τον ύπνο σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μέσ’ από τις γενικότερες βεβαίως εξελίξεις, θα παρατηρήσεις πως μπορείς να υπολογίζεις σε εποικοδομητικά αποτελέσματα, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που ωστόσο θα γίνει αντιληπτό πιο πολύ στο τέλος του μήνα και κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις ενδεχομένως θα πιέσουν ενίοτε εσένα που γεννήθηκες στις 27-30/12. Με τη νέα σελήνη – έκλειψη της 24/10 ανοίγεσαι σε καινούργιους δρόμους ανανέωσης και νιώθεις εντονότερη αποφασιστικότητα και δύναμη στη δραστηριότητά σου, κυρίως εφόσον γεννήθηκες κοντά στις 23/12. Καλό θα είναι να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, εφόσον έχεις γενέθλια κοντά στην 1/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Στο μεγαλύτερο μέρος του ο Οκτώβριος μπορεί να χαρακτηριστεί θετικός, ανανεωτικός κι ελπιδοφόρος για το δικό σου ζώδιο. Η δραστηριότητά σου φέρνει εποικοδομητικά αποτελέσματα σε κάθε τομέα, πολύ περισσότερο αν κινηθείς με κεντρικό άξονα τις φιλοδοξίες σου, αλλά και την αισιοδοξία επενδύοντας παράλληλα στη συνεργασία, στην κοινωνικότητα και στην εξωστρέφεια.  Ταξίδια, νομικά ζητήματα, σπουδές, εκδόσεις, αλλά και αναζήτηση εργασίας (ακόμα και στο εξωτερικό) ευνοούνται, πολύ περισσότερο εφόσον γεννήθηκες στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου.  Το σίγουρο είναι πως ο Δίας δείχνει ανθρώπους που στέκονται αρωγοί στα όνειρά σου ή συμβούλους που θα σε προστατεύουν κάθε στιγμή, εφόσον γεννήθηκες στις 5-9/2. Για εσένα που έχεις γενέθλια στις 9-12/2 ο Κρόνος πιέζει απαιτώντας υπομονή,  εργατικότητα, ευσυνειδησία, θυσίες και υπευθυνότητα, έτσι ώστε να τα καταφέρεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς με μαεστρία ερωτικά πάθη και οικονομικές υποθέσεις, αν γεννήθηκες κοντά στις 15/2. Για εσένα της 16-18/2 οι πλανήτες μιλούν  πιθανότατα για αναπάντεχες εξελίξεις σε συναισθηματικό / οικονομικό επίπεδο. Από τις 23/10 κι εξής οι πλανητικές διελεύσεις επιφυλάσσουν σημαντικές αλλαγές σ’ επίπεδο δομών (καριέρας / οικογένειας / μοτίβων ζωής / γάμου), κυρίως αν γεννήθηκες στην αρχή του ζωδίου (κοντά στις 21/1).

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Ο δέκατος μήνας του 2014 χαρακτηρίζεται από έντονη αγωνιστικότητα με ελπιδοφόρο προοπτική στ’ αποτελέσματά της. Η καριέρα είτε η γενικότερη πορεία σου απαιτούν θυσίες και υφίστανται αλλαγές. Οικονομικά / κληρονομικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Μια προαγωγή ή μια ποιοτικότερη τοποθέτηση στα επαγγελματικά είναι στο πρόγραμμα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν συμπτώσεις ή άνθρωποι που θα υποστηρίξουν τη θέση σου. Η ζωή σου, οι προτεραιότητες και οι αξίες σου, αλλά και η ουσιαστική θέαση της έννοιας της σταθερότητας παίρνουν άλλη διάσταση μέσ’ από τις εξελίξεις. Η διέλευση του Κρόνου σταθεροποιεί το βηματισμό σου, εφόσον έχεις γενέθλια γύρω στις 12/3. Για εσένα της 23-24/2 η σύσταση είναι να κινείσαι με επιφύλαξη και προσοχή σε κάθε επίπεδο εστιάζοντας στη λογική και στη λεπτομέρεια. Είναι γεγονός πως οι ανασφάλειες ενίοτε «χτυπούν κόκκινο» μέσα στο μήνα και καλό θα είναι να τιθασεύσεις την αγωνία, το πάθος και την καχυποψία, έτσι ώστε να μη δημιουργήσεις προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν (είτε μέσα σου είτε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις). Σημαντικές αλλαγές / ανατροπές είναι στο μενού, κυρίως για εσένα που γεννήθηκες γύρω στις 20/2, αλλά και για εσένα που έχεις γενέθλια κοντά στις 6/3. Οι καταστάσεις σταθεροποιούνται κατά τα τέλη του Οκτωβρίου και εντός του επόμενου μήνα. Είναι τότε που θα νιώσεις περισσότερη σιγουριά κι αισιοδοξία για το μέλλον σου.

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

 

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Παρακολουθήστε την εκπομπή με τις αναλυτικές προβλέψεις (Οκτώβριος 2014) επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο στο YouTube:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ