Καθηγητής διατηρούσε σεξουαλική σχέση με 14χρονη μαθήτριά του – ΦΩΤΟ

Ένοχος κρίθηκε 29χρονος καθηγητής για σεξουαλική σχέση που είχε με 14χρονη μαθήτριά του, με την οποία σε διάστημα 15 μηνών ήρθε σε ερωτική επαφή τουλάχιστον 20 φορές.

Ο 29χρονος Ράιαν Φίσερ ήταν καθηγητής στην Ακαδημία Πρέστγουικ όταν συνήψε σχέση με τη μαθήτρια, που σήμερα είναι 20 χρονών. Το ζευγάρι έκανε σεξ συνολικά 23 φορές, και μάλιστα δύο από αυτές στο σπίτι όπου συγκατοικούσε ο άνδρας με την τότε σύντροφό του. Σημείο ερωτικής συνεύρεσής τους ήταν συνήθως το αυτοκίνητό του στην τοποθεσία του Φούλαρτον Γουντς.

Το φερόμενο θύμα είπε στο δικαστήριο ότι οι δυο τους έκαναν σεξ από 10 έως 20 φορές στο αυτοκίνητό του σε συγκεκριμένα και απομονωμένα σημεία στο Κλαμπ Ράγκμπι στο Τρουν από τον Δεκέμβριο του 2013 έως τον Φεβρουάριο του 2015. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε έναν γάμο και αμέσως είχαν μία σύνδεση. Η σχέση τους ξεκίνησε αθώα όταν ο Φίσερ της πρότεινε βοήθεια με τα μαθήματά της καθώς είχε πρόβλημα στο σχολείο. Η κοπέλα είπε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα δυσλεξίας και αναζητούσε απελπισμένα βοήθεια την οποία αποδέχτηκε με χαρά.

Κάποια στιγμή που την άφησε σπίτι της έσκυψε και τη φίλησε προκαλώντας της αμηχανία, όπως η ίδια εξομολογήθηκε, ενώ σε άλλη περίπτωση έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι της. “Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Το σώμα μου ήταν σε σοκ. Αισθάνθηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω. Έδωσα τη συγκατάθεσή μου αλλά αισθάνθηκα ότι έπρεπε να το κάνω. Αυτή ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα κάτι σαν αυτό”.

Ανακαλώντας την πρώτη φορά που έκανε σεξ με τον Φίσερ περιγράφει: “Καθόμασταν στο σαλόνι του σπιτιού του και ήπιαμε μια μπίρα. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά του, ξαπλώσαμε και κάναμε σεξ”. Μετά ο Φίσερ μάζεψε όσες πιθανές τρίχες είχαν πέσει από το κεφάλι της ώστε να μην αφήσουν ίχνη από την παρουσία της και έφυγαν. Οι ερευνητές ανακάλυψαν περισσότερα από 1.000 μηνύματα στο λάπτοπ της μαθήτριας, ενώ σε ένα από αυτά ο Φίσερ διαμαρτυρόταν που η ηλικία συναινετικού σεξ είναι τα 17 έτη και όχι τα 14 όπως στη Γαλλία και σε άλλες χώρες.Σε άλλο μήνυμά του ο Φίσερ της ζητούσε να πάρει αντισύλληψη και να έρθει στο ραντεβού τους. Εκείνος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι τη συμβούλευε να πάρει το χάπι της γιατί θα την άφηνε στο σπίτι του φίλου της κι ήξερε ότι θα έκαναν σεξ. Επίσης, άλλη φορά της ζήτησε να φύγουν μαζί ένα ολόκληρο βράδυ και να μείνουν σε ξενοδοχείο με το υστερόγραφο: “Θα σε γ…ω όλη τη νύχτα”.

Μάλιστα, είχαν φτιάξει και τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας ώστε οι άλλοι να μην αντιλαμβάνονται τα πονηρά ραντεβού τους.

Στα μηνύματα που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί περιλαμβάνονταν και αυτά που αντάλλασσε ο καθηγητής με φίλους όπου προσπαθούσε να εξομολογηθεί τη σχέση του με τη 14χρονη. “Δεν μπορώ να πω σε κανέναν, ούτε σε εσένα” έγραφε στον φίλο του. “Κάποια που ξέρω;” τον ρωτούσε εκείνος. “Όχι, ένα παράνομο πουλάκι”. “Ανήλικη; μαθήτρια;” επέμενε ο φίλος του, αλλά εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά. “Όχι, εκτιμώ την καριέρα μου περισσότερο από καθετί”. Ωστόσο, ο Φίσερ ισχυρίζεται ότι με τη φράση “παράνομο πουλάκι” εννοούσε ιερόδουλη με την οποία είχε πάει στα γενέθλιά του. “Δεν κατάλαβα ότι ήταν ιερόδουλη μέχρι που μου ζήτησε χρήματα”.

Η κοπέλα λύγισε λέγοντας ότι δεν λέει ψέματα για τη σχέση τους γιατί αυτή της προκάλεσε μεγάλο πόνο και επηρέασε πολύ άσχημα τη ζωή της.

Ο καθηγητής ήταν 24 χρονών και η μαθήτρια 14 όταν ξεκίνησε η σεξουαλική τους σχέση. Στο δικαστήριο εκείνος διέψευσε τα πάντα λέγοντας ότι ποτέ δεν έκανε σεξ μαζί της και ότι συναντήθηκαν 5-6 φορές στο αυτοκίνητό του ακόμη και ξημερώματα. Καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με άτομο κάτω των 18 και επειδή έκανε χρήση θέσης εμπιστοσύνης.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ