Διευθυντής σχολείου είχε μετατρέψει το γραφείο του σε μπουντρούμι του σεξ – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλείστηκε ισοβίως από τη διδασκαλία ένας 74χρονος διευθυντής σχολείου έπειτα από τα ερωτικά όργια που αποκαλύφθηκε ότι έστηνε στο γραφείο του μαζί με την παντρεμένη γραμματέα του.

Ο Τζέιμς Στιούρτ, πέρα από το γεγονός ότι είχε μετατρέψει το γραφείο του σε μπουντρούμι του σεξ με μεταξωτά ριχτάρια και ηλεκτρικό πιάνο, αλλά και ένα ψυγείο γεμάτο σαμπάνια, σεξουαλικά βοηθήματα, προφυλακτικά και ό,τι άλλο βάλει ο νους, εμπλέκεται και σε απάτη, αφού καταχράστηκε περίπου 103.000 λίρες από το σχολείο. Φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια το 2017, ενώ επέστρεψε τα χρήματα που είχε καταχραστεί με ψευδείς δηλώσεις.

Ο 74χρονος ήταν διευθυντής σε Κολέγιο του Κεμπριτζσάιρ για περισσότερα από 30 χρόνια. Έφαγε τα λεφτά σε αλκοόλ, μύδια, στρείδια και πολυτελή επίπλωση για το γραφείο του το οποίο μετέτρεψε σε διαμέρισμα με κρεβάτι και τραπεζαρία. Ο φανατικός των αγώνων ιππασίας εντοπίστηκε σε ιπποδρομίες μαζί με την παντρεμένη γραμματέα του Κριστίν Λάξτον ενώ μαζί απολάμβαναν και αποδράσεις για σκι στις διακοπές του χειμώνα.

Πολύ συχνά το ζευγάρι έβγαινε από το γραφείο με ανακατεμένα μαλλιά, τσαλακωμένα ρούχα, και σημάδια από κρασί στα χείλη τους.

Όταν έγινε έρευνα στο γραφείο του βρέθηκαν συρτάρια γεμάτα προφυλακτικά, σεξουαλικά βοηθήματα, υγρά μαντηλάκια, κάρτες Κάμα Σούτρα αλλά και πολλά μπουκάλια αλκοόλ. Πολύ συχνά ακούγονταν θόρυβοι μέσα από το γραφείο, βογκητά, σεξουαλικοί ήχοι, ενώ η συμπεριφορά και των δύο ήταν πολύ ύποπτη και προκλητική.

Ο διευθυντής του site του Κολεγίου ανέφερε ότι ήταν σαν ήχοι από το σόου του Μπένι Χιλ, ενώ άλλοι αυτήκοοι μάρτυρες είπαν ότι ο Στιούρτ συχνά έκανε καντάδα στη Λάξτον με το ηλεκτρικό πιάνο του.

Ο διευθυντής τέθηκε υπό έλεγχο και εντοπίστηκε ότι οι 120.000 λίρες που ελάμβανε ως ετήσιο μισθό δεν επαρκούσαν για να διάγει πολυτελή βίο. Η έρευνα ξεκίνησε όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε στις ιπποδρομίες σε εικόνες που μετέδωσε το Channel 4, ενώ ο ίδιος είχε πει ότι θα είναι σε μια σύσκεψη.

Αποκαλύφθηκε ότι ο διευθυντής ήταν υπεύθυνος για σοβαρή και συστηματική απάτη ενώ η Επιτροπή όπου οδηγήθηκε για να απολογηθεί έκρινε ότι οι πράξεις του ήταν καλά υπολογισμένες, με κίνητρο και είχε μακρόχρονη δράση. Ούτε ήταν παρών στη συνεδρίαση ούτε έστειλε εκπρόσωπο και έτσι αποκλείστηκε ισοβίως από τη διδασκαλία.

Αναγκάστηκε σε παραίτηση το 2014 ενώ στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι άφησε το σχολείο σε δυσχερή οικονομική θέση λόγω της απάτης του, το προσωπικό αιμορραγούσε και είχαν τεθεί ειδικά μέτρα στη διάρκεια της επιθεώρησης από την Επιτροπή το 2014.

Ο βοηθός διευθυντή καταδικάστηκε σε διαθεσιμότητα 24 εβδομάδων και σε 80 ώρες εργασίας χωρίς αποδοχές γιατί επίσης επιβάρυνε το σχολείο με ψευδείς δαπάνες και χρήση πιστωτικής .

σχολίασε κι εσύ