Αποκλειστικό – Σπίτι με το Mega: Οι δυο σπουδαίες τραγουδίστριες που θα δούμε σε επόμενα επεισόδια

Μετά τον Αντώνη Ρέμο που έρχεται αυτό το Σάββατο, το «Σπίτι με το Mega» συνεχίζει με καλεσμένες κορυφαίες τραγουδίστριες

Νάντια Ρηγάτου

Μπορεί το «Σπίτι με το Mega» να δημιουργήθηκε την περίοδο της καραντίνας, κατάφερε όμως να αγαπηθεί και γι’ αυτό συνεχίζει με δυνατές εκπλήξεις στους τηλεθεατές.

Όπως σας είχα γράψει, ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε την προηγούμενη Τρίτη καλεσμένος της Ρούλας Κορομηλά και του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο πλατό του «Σπίτι με το mega» και  πραγματοποιήθηκε η μαγνητοσκόπηση του επεισοδίου που θα δούμε το Σάββατο 20 Απριλίου στις 22:10.

Μαζί του ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Βιολέτα Ίκαρη και η συναρπαστική Ελένη Φουρέιρα. Special Guest o Σταμάτης Γονίδης και σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση ο Μίμης Πλέσσας. Η συνέχεια στους καλεσμένους των επόμενων επεισοδίων προβλέπεται το ίδιο συναρπαστική!

Όπως μαθαίνω, σε δυο από τα επόμενα «Σπίτι με το mega» το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δυο σπουδαίες τραγουδίστριες.

Η πρώτη τραγουδίστρια που θα δούμε στις οθόνες μας είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι οικοδεσπότες του σόου σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Νατάσα Θεοδωρίδου και στους ανθρώπους που έχουν σημαδέψει την καριέρα της τραγουδίστριας έρχονται προσεχώς με μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις.

Μετά την Νατάσσα Θεοδωρίδου όλη η παραγωγή ετοιμάζει ένα επεισόδιο έκπληξη για μια ακόμα τραγουδίστρια με μεγάλη καριέρα.

Η «Number One»  Έλενα Παπαρίζου θα είναι μια ακόμα λαμπερή καλεσμένη της Ρούλας και του Μιχάλη που θα ομορφύνει το Σαββατόβραδο των τηλεθεατών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ