Τα 3 ζώδια που βιώνουν καλή τύχη κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

Ο ανάδρομος Ερμής συνήθως συνοδεύεται από κακοτυχία, αναποδιές και ατυχήματα. Όχι όμως για αυτά τα 3 ζώδια που αναδεικνύονται πρωταθλητές στην τύχη παρά τον ανάδρομο.

Ποια ζώδια είναι τυχερά κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή

  1. Κριός
  2. Λέων
  3. Σκορπιός

Κριός

Καθώς η Αφροδίτη κινείται μαζί με τον Ερμή στον πρώτο οίκο των εμφανίσεων, της ταυτότητας και της εικόνας του εαυτού σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτός ο ανάδρομος Ερμής ήταν μια εξαιρετική στιγμή για να βρείτε καλή τύχη σε τομείς που αφορούν τον ρομαντισμό και τη δημιουργική έκφραση. Ενώ όλοι οι άλλοι μπορεί να μην αισθάνονται τόσο πάνω από το φεγγάρι όσο εσείς, αυτός ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να λειτουργεί υπέρ σας, Κριοί. Αυτό έχει να κάνει πολύ με την ισχυρή επιρροή που ασκεί πάνω σας η Αφροδίτη στον πρώτο σας οίκο. Θα βρείτε τον εαυτό σας να τρέχει σε ψηλά αυτόν τον μήνα. Διατηρήστε αυτήν την ενέργεια και την προοπτική γιατί αυτό είναι που θα σας οδηγήσει σε οποιαδήποτε πιθανή αναταραχή.

Λέων

Τα πράγματα θα εξελιχθούν ευνοϊκά αν τα αφήσεις. Μπορεί να σοκαριστείτε βλέποντας το ζώδιό σας στη λίστα των ζωδίων που μπορεί να έχουν καλή τύχη κατά τη διάρκεια αυτής του ανάδρομου Ερμή, λαμβάνοντας υπόψη πως μπορεί να αισθάνεστε ότι τίποτα δεν πάει καλά. Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά συμβαίνουν για συγκεκριμένο λόγο. Θεωρήστε όλα αυτά μια τεράστια συγκαλυμμένη ευλογία που θα μπορείτε να κοιτάξετε πίσω αρκετά σύντομα και να είστε ευγνώμονες που εξελίσσονταν τα πράγματα όπως έκαναν. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί στην κοινωνική δυναμική σχετικά με την καριέρα σας. Μην αφήνεις τις απογοητεύσεις σου να σε εκμεταλλεύονται, σήκωσε το κεφάλι σου και κυλήστε με τις μπουνιές. Με τον Άρη και τον Κρόνο να επηρεάζουν επίσης τα οικονομικά σας από τα μέσα έως τα τέλη Απριλίου, απλώς κάντε ό,τι μπορείτε για να είστε υπομονετικοί τώρα, Λέων.

Σκορπιός

Για να το θέσουμε εύγλωττα, αυτός ο ανάδρομος Ερμής δεν σας σταματά, Σκορπιοί, με μια αισιόδοξη όψη του Άρη να ακολουθεί την Αφροδίτη στον τομέα του ρομαντισμού σας στην αρχή της εαρινής ισημερίας. Με αυτά τα λόγια, κουβαλάτε αυτές τις θετικές και αναζωογονητικές δονήσεις σε όλη την ανάδρομη πορεία. Μπορεί να βρεθείτε να οδηγείτε ένα ισχυρό συναισθηματικό υψηλό που θα σας ενεργοποιήσει και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Υπάρχει μια ευκαιρία για σας να κάνετε πολλά και ακόμη και να ξεπεράσετε μερικά σημαντικά εμπόδια ζωής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ