Γυναίκα αποκαλύπτει τον λόγο που έγινε παρένθετη μητέρα – «Μεγαλώνω μόνη την κόρη μου και δεν θα κατάφερνα να αγοράσω σπίτι αλλιώς»

Η 29χρονη Teale Kelley, εξηγεί πώς μπόρεσε να αγοράσει ένα σπίτι για την ίδια και την κόρη της, Ella, με τα 56.721 ευρώ που έβγαλε ως παρένθετη μητέρα.

Η μητέρα ενός κοριτσιού, έγινε παρένθετη μητέρα μέσω γραφείου και αποκαλύπτει ότι πάντα ήθελε να γίνει παρένθετη. Η νοσηλεύτρια, μιλώντας στο SWNS, είπε: «Ήξερα ότι πάντα ήθελα να γίνω παρένθετη μητέρα. Θέλω να δίνω και να βοηθώ τους άλλους. Άλλωστε γι’ αυτό επέλεξα τη νοσηλευτική ως επάγγελμα».

“Έβλεπα κάθε μέρα ανθρώπους να προσπαθούν να γίνουν γονείς”

«Εργαζόμουν σε εργαστήριο τεχνητής γονιμοποίησης, οπότε έβλεπα κάθε μέρα ανθρώπους που ήθελαν να γίνουν γονείς». Η Teale από το Κολοράντο των ΗΠΑ εξήγησε ότι η ιστορία που την ώθησε να γίνει παρένθετη μητέρα ήταν εκείνη ενός ζευγαριού που είχε τέσσερις αποβολές στην προσπάθειά του ν’ αποκτήσει παιδί.

«Ήμουν μαζί με την ασθενή όταν την ενημέρωσαν ότι είχε ακόμη μία αποβολή και έχασε το μωρό της. Έμεινα μαζί της όση ώρα έκλαιγε. Τότε κατάλαβα ότι θα μπορούσα να γίνω παρένθετη μητέρα και να βοηθήσω ένα ζευγάρι ν’ αποκτήσει ένα μωρό».

Το γραφείο μέσω του οποίου βρήκε τους γονείς, έκανε το ταίριασμα και η Teal είπε ότι, ήταν το καλύτερο ταίριασμα που θα μπορούσε να γίνει. «Είναι υπέροχοι άνθρωποι, δημιουργήσαμε μία στενή φιλία στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τον Δεκέμβριο του 2023, η Teal γέννησε και, μερικούς μήνες αργότερα, κατάφερε ν’ αγοράσει το πρώτο της σπίτι, κάτι που πάλευε να κάνει επί χρόνια αλλά ως ανύπαντρη μητέρα δεν μπορούσε λόγω της δυσκολίας να καταφέρει να πάρει δάνειο από την τράπεζα. «Νοίκιαζα για χρόνια και ήθελα κάποια στιγμή ν’ αγοράσω ένα δικό μου σπίτι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teale (@tealekelley)

“Δεν θα κατάφερνα να αγοράσω σπίτι αλλιώς”

«Πριν από την εγκυμοσύνη, προσπαθούσα ν’ αποταμιεύω αλλά, με ένα εισόδημα είναι σχεδόν αδύνατον να καταφέρεις ν’ αγοράσεις σπίτι». Η Teale έχει κρατήσει επαφές με τους γονείς, και μετά τη γέννα κατέψυχε και στη συνέχεια τους έστελνε το μητρικό γάλα.

«Γίναμε καλοί φίλοι. Τους αγάπησα και χαίρομαι που μπόρεσα να τους βοηθήσω. Μιλάμε συνέχεια, το μωρό είναι πολύ καλά. Κρατούσα το μητρικό γάλο και τους το έστελνα, μιας και μένουμε μακριά. Μού στέλνουν φωτογραφίες, μού λένε τα νέα τους και σε λίγες εβδομάδες θα πάω να τους δω».

Στο Ηνωμένο Βασίλειο απαγορεύεται η αμοιβή για την παρένθετη μητρότητα. Η μόνη οικονομική συναλλαγή που επιτρέπεται, είναι η κάλυψη κάποιων αναμενόμενων εξόδων, κάτι που δεν ισχύει στις ΗΠΑ, όπου η παρένθετη μητρότητα είναι αντικείμενο οικονομικής συναλλαγής και οι παρένθετες μητέρες αμείβονται.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ