Ο τυχερός της κλήρωσης του Travel by enikos.gr που κερδίζει το 4ήμερο ταξίδι στην Ιταλία

Το travel του enikos.gr κάνει δώρο σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών, με αναχώρηση στις 27 Ιουλίου 2023, για δύο άτομα, με αεροπορικά εισιτήρια, για την Ιταλία.  Στην κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη χρήση προγράμματος τυχαίας επιλογής, συμπεριελήφθησαν όλοι οι αναγνώστες που προχώρησαν σε εγγραφή στο newsletter του enikosgr, συμπληρώνοντας τη διεύθυνση e-mail  στο αντίστοιχο πεδίο.

Ο τυχερός της κλήρωσης που κερδίζει το ταξίδι, είναι o ka..din..@.a..o.gr. Στον τυχερό αναγνώστη με τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, έχει σταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποδοχή του δώρου και για να δηλώσει τα ονόματα των ατόμων, που θα απολαύσουν αυτό το υπέροχο και γεμάτο εμπειρίες, ταξίδι.

Για την ενεργοποίηση του δώρου, απαιτείται η απάντηση στο email που σας έχει αποσταλεί εντός 12 ωρών. Μετά το πέρας των 12 ωρών, θα ανακοινωθεί το δεύτερο κατά σειρά email το οποίο κληρώθηκε με τον ίδιο τρόπο.

Λίγα λόγια για το μεγάλο δώρο

Ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών, για δύο άτομα, με αεροπορικά εισιτήρια, για την Ιταλία. Συγκεκριμένα για: Βενετία, Βερόνα, Λίμνη Γκάρντα, Μουράνο και Μπουράνο.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε:

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Exit mobile version