Ζώδια: Ποια είναι τα 4 πιο ακατάστατα και ποια τα πιο οργανωμένα

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια που είναι τα πιο ακατάστατα από τα 12. Ενώ δεν είναι βρώμικοι άνθρωποι, ας πούμε ευγενικά ότι δίνουν προτεραιότητα σε άλλα πράγματα από τον βαθύ καθαρισμό των ψυγείων ή των καναπέδων τους. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σας φωνάξουν ότι είστε ακατάστατοι και ανοργάνωτοι, κατηγορήστε τα άστρα!

Τα ζώδια σήμερα, 9 Νοεμβρίου: Ζυγοί, οι εχθροί σας είναι υπό έλεγχο – Η καθημερινή σας αστρολογική πρόβλεψη

Αυτά είναι τα 4 πιο ακατάστατα ζώδια

Άρης

Οι Κριοί είναι αυθόρμητοι και ζουν για τη στιγμή. Μπορούν να είναι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να βασιστείς για μια περιπέτεια ή εξόρμηση, αλλά μπορεί να είναι απογοητευτικοί συγκάτοικοι. Δεν είναι ότι δεν τους αρέσει η καθαριότητα, αλλά η δική τους εκδοχή για την οργάνωση του χώρου τους αντιστοιχεί σε τόσο γρήγορο καθαρισμό που δεν θα προλάβετε να δείτε τη μάρκα του καθαριστικού που χρησιμοποίησαν.

Δίδυμοι

Είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσεις την προσοχή ενός Διδύμου για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό συνήθως σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επιδοθούν σε έναν επιμελή και βαθύ καθαρισμό του σπιτιού. Μπορεί περιστασιακά να ισιώνουν ένα ή δύο πράγματα, αλλά συνήθως τοποθετούν τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού χαμηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων τους.

Έτσι εκδικούνται τα ζώδια – Το καθένα έχει το… στυλ του

Τοξότης

Η ζωή κυλά γρήγορα για τους Τοξότες και δεν υπάρχει χρόνος να ανησυχείτε για τα ακατάστατα δωμάτια και τα πιάτα στο νεροχύτη! Το υπερδραστήριο αυτό ζώδιο δεν τα πάει καλά με εύθραυστα αντικείμενα στο σπίτι και έχουν τάση για ζημιές, οπότε καλό είναι να μην πλησιάζουν πολύτιμα αντικείμενα. Ένας τυπικός Τοξότης απεχθάνεται να τον κλείνουν μέσα στο σπίτι και του αρέσει να περνά χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι η φροντίδα των χώρων τους δεν είναι το πιο επείγον μέλημά τους.

Υδροχόος

Οι εκλεκτικοί και δημιουργικοί Υδροχόοι μπορεί να έχουν τους πιο μοναδικούς χώρους από άποψη διακόσμησης, αλλά δύσκολα μπορούν να τον κρατήσουν σε τάξη. Η τάση τους να κρατούν αναμνηστικά από διάφορες στιγμές της ζωής τους, συνήθως καταλήγουν σε έναν χώρο ασφυκτικά γεμάτο και ανοργάνωτο.  Τις περισσότερες φορές, θα είναι χαμένοι στις σκέψεις τους και το πιθανότερο είναι ότι θα παραβλέπουν να βάλουν τάξη στον ακατάστατο χώρο τους.

Τα πιο οργανωμένα και τακτικά ζώδια

Από την άλλη υπάρχουν και τα ζώδια που λατρεύουν την οργάνωση. Είναι αυτά που θέλουν το γραφείο τους να είναι τακτοποιημένο και όλα είναι στην εντέλεια, ενώ είναι λιγότερο πιθανό να χάσουν τα πράγματά τους ή να ξεχάσουν  μια συνάντηση καθώς θα την έχουν σημειώσει στο ημερολόγιό τους. Η ντουλάπα τους είναι εκνευριστικά τέλεια και προφανώς αποκλείεται να δείτε πεταμένα ρούχα στις καρέκλες.

Παρθένος

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι Παρθένοι μπορούν να θεωρηθούν το πιο οργανωμένο από όλα. Οι λεπτομέρειες για τους Παρθένους είναι “Ευαγγέλιο”. Αυτό το ζώδιο πραγματικά απολαμβάνει τη διαδικασία του να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους. Επίσης εκνευρίζονται όταν κάποιος τα μετακινεί από τη θέση τους. Έχουν για χόμπι να τακτοποιούν τα μπαχαρικά στο ντουλάπι, τα βιβλία ανά θέμα, τα ρούχα ανά χρώμα.

Αν και μπορεί να μην είναι όλοι οι Παρθένοι τόσο παθιασμένοι με την οργάνωση και να μην τους πειράζει τόσο το (λίγο) χάος, πολλοί από αυτούς το παρατηρούν και θα επηρεαστούν από την αποδιοργάνωση.

Ζυγός

Όταν πρόκειται για Ζυγό, η ισορροπία και η αρμονία είναι απαραίτητα στοιχεία για να μπορούν να λειτουργήσουν.  Προσπαθούν να νιώθουν ότι υπάρχει τάξη στη ζωή τους. Οι Ζυγοί έχουν επίσης μια φαινομενικά έμφυτη ικανότητα να γνωρίζουν πότε κάτι είναι εκτός στοίχισης και απαιτείται τακτοποίηση, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αίσθηση της ισορροπίας.

Οι Ζυγοί είναι επίσης ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο και μισούν τους ανθρώπους που είναι ασυνεπείς, επομένως φροντίζουν επίσης να έχουν οργανωμένο το ημερολόγιό τους, ώστε να μπορούν να εμφανίζονται στα ραντεβού, στα οποία έχουν υποσχεθεί ότι θα πάνε.  Αυτό είναι ένα πράγμα που τους ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα ζώδια όταν πρόκειται να παραμείνουν οργανωμένοι.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι τείνουν να είναι πολύ οργανωμένοι επειδή είναι πολύ πρακτικοί. Απλώς δεν υπάρχει χώρος για «ανοησίες» στη ζωή τους. Για παράδειγμα, μπορεί να μην κρατούν απαραίτητα ένα αντικείμενο με συναισθηματική αξία, εκτός εάν έχει να τους προσφέρει κάτι. Με δεδομένο ότι η παραγωγικότητα και η επίτευξη είναι καθοριστικής σημασίας για αυτούς, μπορεί να είναι «αλλεργικοί» σε οτιδήποτε παρεμποδίζει αυτήν την παραγωγικότητα. Και αυτό περιλαμβάνει την ακαταστασία και την αταξία. Με απλά λόγια ο Αιγόκερως είναι ο τύπος που έχει ένα καθαρό γραφείο ή σπίτι γιατί δεν φοβάται να απαλλαγεί από οτιδήποτε δεν χρειάζεται.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ