Μπρους Γουίλις: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του – Δεν αναγνώρισε την Ντέμι Μουρ

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, καθώς σύμφωνα με το «Closer», ο διάσημος ηθοποιός δεν αναγνωρίζει ούτε την Ντέμι Μουρ.

Ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, παρουσιάζει σοβαρή απώλεια μνήμης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Closer» η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στην Ιταλία, θέλησε να πάει να τον δει και ο πρωταγωνιστής του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» δεν την αναγνώρισε.

Η Ντέμι Μουρ είναι συγκλονισμένη. Δεν είχε ιδέα για τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού. Ο Μπρους Γουίλις σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναγνωρίζει ακόμα την τωρινή σύζυγό του και τις κόρες του.

Ο Glen Gordon Caron, φίλος του σταρ του Χόλιγουντ, δήλωσε στη «New York Post» πριν από μερικές εβδομάδες ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε ο ίδιος. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ