Το ατύχημα της πορνοστάρ με το κατοικίδιό της – Δεν φαντάζεστε πού δάγκωσε ο πύθωνας τον φίλο της

Η Αυστραλή πορνοστάρ, Dani Dabello, είχε ένα τραυματικό περιστατικό με το γιγάντιο κατοικίδιο φίδι της, για το οποίο μίλησε στους θαυμαστές της στα social media. Ο πύθωνάς της επιτέθηκε στον συμπρωταγωνιστή της στην ευαίσθητη περιοχή.

«Θέλω να σας συστήσω την Μπέτυ. Είναι ο πύθωνας μου… Έχει μήκος περίπου 2,5 μέτρα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το δάγκωμά της ή κάτι άλλο μέχρι σήμερα», παραδέχτηκε η καλλίγραμμη καλλονή σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Τετάρτη και δείχνει το φίδι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της.

Η Νταμπέλο και ο άνδρας είχαν μόλις γυρίσει μαζί καυτές σκηνές, όταν σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα έγιναν από σέξι σε τρομακτικά. 

«Λοιπόν, νωρίτερα είχα έναν φίλο και γυρίσαμε ένα βίντεο… μόλις τελειώσαμε, πήδηξε στο ντους, αλλά είπε ότι ήθελε να κρατήσει το κατοικίδιο φίδι μου μετά», αποκάλυψε η πορνοστάρ. Αφού βγήκε από το ντους, η Dabello τοποθέτησε το φίδι γύρω από το λαιμό του και κατευθύνθηκε στο μπάνιο για να ξεπλυθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dani Dabello (@dani_dabello)

Άρχισε να απομακρύνεται για να φύγει από το δωμάτιο, αλλά ξαφνικά τρόμαξε από την «τεράστια κραυγή» του.

«Γύρισα και είδα ότι η Μπέτι τον είχε δαγκώσει στα [ιδιωτικά του μέρη] και προσπάθησε να τραβήξει το μόριό του», περιέγραψε. «Μετά από λίγα λεπτά την κατεβάσαμε και την έβαλα πίσω στο ντουλάπι της και υπήρχε αίμα παντού, οπότε τα καθαρίσαμε όλα αυτά», πρόσθεσε.

Αφού τράβηξε το φίδι από το πέος του, έλεγξε για να βεβαιωθεί ότι «δεν είχαν μείνει μικρά δόντια σε αυτό», επειδή οι πύθωνες μερικές φορές αφήνουν τα δόντια τους σε πράγματα αφού τους δαγκώσουν. Οι σχολιαστές στο post εξέφρασαν το σοκ τους στην ενότητα σχολίων.

«Μόνο στους εφιάλτες μου», είπε ένας. «Ωχ, ελπίζω να είναι καλά και ελπίζω να είναι καλά και η Μπέτυ», σημείωσε ένας άλλος.

Δεν είναι η μόνη φορά που ένα φίδι δάγκωσε έναν άνθρωπο όπου ο ήλιος δεν λάμπει.

Το 2021, ένας 47χρονος Ολλανδός έπρεπε να υποβληθεί σε επανορθωτική επέμβαση στο πέος του, αφού μια κόμπρα τον δάγκωσε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σαφάρι στη Νότια Αφρική.

Το 2020, ένας έφηβος από την Ταϊλάνδη νοσηλεύτηκε όταν ένα φίδι δάγκωσε το πέος του, ενώ ο νεαρός παρακολουθούσε βίντεο με smartphone στην τουαλέτα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ