Έτσι εκδικούνται τα ζώδια – Το καθένα έχει το… στυλ του

Το κάθε ζώδιο έχει το δικό του στυλ στην εκδίκηση. Η εκδίκηση μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα σκέφτονταν να κάνουν. Όταν αδικηθούν ή τους συμβεί κάτι αρνητικό,  μερικοί άνθρωποι αισθάνονται υποχρεωμένοι να εκδικηθούν, για να προκαλέσουν κακό στο άτομο που θεωρούν υπεύθυνο για αυτό που τους συνέβη.

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ησυχάσουν μέχρι να υποφέρει ο «δράστης» για αυτό που τους έκανε.

Αν σας καταβάλλουν σκέψεις εκδίκησης, πιθανότατα κάνετε στον εαυτό σας περισσότερο κακό από αυτό που κάνετε σε κάποιον άλλον. Το πώς ενεργεί κάποιος όταν εκδικείται, εξαρτάται από το κάθε άτομο. Και σε αυτό παίζει ρόλο και το ζώδιο στο οποίο ανήκετε.

Δείτε πώς εκδικείται το κάθε ζώδιο

Γίνεστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί με το άτομο που νιώθετε την ανάγκη να εκδικηθείτε. Θεωρείτε τα πάντα διαγωνισμό και ότι όταν κερδίζετε θέλετε να το γνωρίζουν όλοι.  Είστε τόσο συγκεντρωμένοι σε αυτό, στην επιθυμία σας δηλαδή για αναγνώριση της αξίας σας, που χάνετε κάθε διασκεδαστικό ή θετικό συναίσθημα που θα μπορούσατε να έχετε από τη νίκη αυτή. Το παν για τον Κριό είναι να κάνει τον άνθρωπο που θέλει να εκδικηθεί να νιώσει ηττημένος.

Ταύρος

Είναι σαν να παίζετε ένα παιχνίδι με πίστες και όταν πρόκειται για εκδίκηση, δεν σας νοιάζει πόσο χρόνο θα πάρει. Το θέμα είναι να περιλαμβάνει τον πλήρη αφανισμό. Μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη (στο μυαλό σας), φαίνεστε εντελώς αποστασιοποιημένοι και αναίσθητοι, αλλά μέσα σας νιώθετε ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Όταν είστε αφοσιωμένοι σε ένα project εκδίκησης, καταστρέφετε το αντικείμενο της εκδίκησής σας με λόγια. Μιλάτε για αυτούς, μοιράζεστε πράγματα για αυτούς που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν και διαδίδετε υπονοούμενα και φήμες. Βασικά, ξεκινάτε μια καμπάνια δυσφήμισης και κάνετε ό,τι μπορείτε για να καταστρέψετε τη φήμη και το όνομά τους.

Καρκίνος

Έχετε την τάση να πληγώνετε τον εαυτό σας πολύ περισσότερο από το άτομο που σας αδίκησε. Θέλετε να απαντήσετε σε αυτούς που σας πλήγωσαν, όμως μέσα σας γνωρίζετε ότι δεν θα σταματήσει ο πόνος που νιώθετε και ότι αν τους πληγώσετε, πιθανότατα θα νιώσετε ακόμα χειρότερα. Έχετε την τάση να εσωτερικεύετε το πρόβλημα σας και ξεπερνάτε τις αδικίες ή τις λανθασμένες πράξεις τους στο μυαλό σας, προσπαθώντας (και αποτυγχάνοντας) να βγάλετε κάποιο νόημα από αυτό.

Λέων

Όταν κάποιος σας έχει αδικήσει, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να τον απομακρύνετε αμέσως από τον κοινωνικό σας κύκλο και να δείξετε ότι έχει πεθάνει για εσάς. Από εκεί και πέρα, ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να τους αγνοούν, να τους αποφεύγουν και να τους απορρίπτουν. Θέλετε να αισθάνονται εντελώς μόνοι και να μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή που έκαναν κάτι που σας έβλαψε, τουλάχιστον κατά τη γνώμη σας.

Παρθένος

Γενικά δεν εκδικείστε πολύ γιατί φοβάστε ότι η εκδίκηση θα επιστρέψει πίσω σε εσάς και θα σας βλάψει, αλλά αν είστε τελείως εξοργισμένοι, θα προτιμούσατε να κάνετε κάτι πιο κρυφό, όπως να στείλετε έναν ιό για να χαλάσετε τον υπολογιστή κάποιου ή να σκάσετε ένα λάστιχο.  Τίποτα δηλαδή που θα προκαλούσε σωματική βλάβη, αλλά κάτι που θα ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον άλλον.

Ζυγός

Καταστρέφετε αυτόν που θέλετε μέσω των social media. Αν κάποιος σας πλήγωσε ή σας πάτησε στο ευαίσθητο σημείο, μπορεί να βρείτε τον πρώην του ή να τον εντοπίσετε στο Facebook και το Instagram. Θα δημιουργήσατε ψεύτικους λογαριασμούς για να τους τρολάρετε και να τους κάνετε να αισθάνονται χάλια με τα σχόλιά σας.

Σκορπιός

Είναι το πιο εκδικητικό από όλα τα ζώδια. Παίρνετε την εκδίκηση πολύ σοβαρά. Ποτέ δεν ξεχνάτε και όποιο σχέδιο εκδίκησης κι αν βάλετε στο μυαλό σας, ποτέ δεν είναι αρκετό και ποτέ δεν είστε ικανοποιημένοι. Είναι καλύτερο να αποφύγει κάποιος να σας εκνευρίσει και να μπει στη μαύρη λίστα σας. Δεν παραβιάζετε κανένα νόμο, αλλά το αίσθημα δικαιοσύνης που έχετε είναι αυστηρό και έντονο.

Τοξότης

Γενικά θα προτιμούσατε να ξεχάσετε τα σχέδια εκδίκησης και να προχωρήσετε παρακάτω. Αν θέλετε να εκδικηθείτε κάποιον,  είναι πιο πιθανόν να κάνετε πράγματα που μοιάζουν περισσότερο με κακόγουστα αστεία και φάρσες παρά με κάτι άλλο τρομακτικό. Είναι ανόητα πράγματα για τους άλλους, αλλά αν οι Τοξότες μπορούν να γελάσουν με αυτά που κάνουν, νιώθουν πολύ καλύτερα.

Αιγόκερως

Αν κάποιος σας πληγώσει και θέλετε να ξεφύγετε από αυτόν, θα το κάνετε με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο. Θέλετε να τους αφαιρέσετε την αξιοπρέπειά τους και να τους κάνετε να πληρώσουν επειδή σας προκάλεσαν πόνο. Εάν αφορά τον χώρο εργασίας, μπορεί να το κάνετε έτσι ώστε να κάνουν ένα μεγάλο λάθος που να έχει επίπτωση στη δουλειά τους ή αν δεν είναι συνάδελφος, μπορεί να το σκηνοθετήσετε έτσι, ώστε να εκτεθούν μπροστά σε πολύ κόσμο . Δεν είστε τόσο τρομακτικοί όσο ο Σκορπιός όταν πρόκειται για εκδίκηση, αλλά μπορείτε να είστε εξίσου αποφασισμένοι.

Υδροχόος

Για να εκδικηθείτε θα βρείτε έναν τρόπο για να ντροπιάσετε τον άλλον. Για παράδειγμα θα τους αναγκάσετε να κάνουν φιλανθρωπικές πράξεις ή θα υποκινήσετε το ανταγωνιστικό τους πνεύμα προκειμένου να τρέξουν σε έναν αγώνα για καλό σκοπό και αν δεν κάνουν αυτά τα πράγματα θα τους δείξετε με το δάχτυλο και θα τους εκθέσετε. Δηλαδή, στο τέλος καταφέρνετε να κάνετε καλό με την ανάγκη σας για ικανοποίηση και εκδίκηση.

Ιχθύες

Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να εκδικηθείτε κάποιον. Για παράδειγμα είστε ικανοί να γράψετε κάτι πχ μια ανάρτηση στα social media ή ένα άρθρο στο οποίο θα «φωτογραφίζετε» αυτόν που θέλετε να εκδικηθείτε με τέτοιον τρόπο που όλοι θα καταλάβουν για ποιον μιλάτε… Χρησιμοποιώντας τον θυμό σας απέναντι στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι, ως δημιουργικό καύσιμο, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα αρνητικά σας συναισθήματα και να έχετε ένα… έργο τέχνης στη θέση του.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ