Ζητάει από την σύντροφό του να διαγράψει τις φωτογραφίες με τον πρώην της από τα social media – «Μου προκαλούν αμηχανία»

Ο άνδρας επιμένει η κοπέλα του να διαγράψει τις φωτογραφίες που έχει με τον πρώην σύντροφό της, αφού αισθάνεται αμήχανα.

«Πάντα ένιωθα μόνη και ανασφαλής μέχρι που σταμάτησα να κάνω αυτά τα 9 πράγματα» – Όσα αποκαλύπτει ειδικός στις σχέσεις

Ένας νέος άνδρας, 24 ετών, έχει δεσμό με μία κοπέλα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Ενώ όλα στη σχέση τους είναι υπέροχα, υπάρχει ένα πράγμα το οποίο τον ενοχλεί και μάλιστα πολύ. Η κοπέλα του εξακολουθεί να έχει φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της σε όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

«Δεν είναι απλά κάποιες τυχαίες φωτογραφίες, είναι τρυφερές  τους στιγμές που μου προκαλούν αμηχανία», παραδέχθηκε ο άνδρας.

Είναι 40 ετών και παρθένος – «Γιατί δεν έχω κοιμηθεί ποτέ με γυναίκα»

Αιτία σύγκρουσης

Έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, προσπάθησε να θέσει το ζήτημα και να εξηγήσει στην σύντροφό του πώς αισθάνεται που εκείνη έχει ακόμα τις φωτογραφίες της με τον πρώην σύντροφό της. Την ρώτησε αν θα ήθελε να διαγράψει μία για πάντα τις φωτογραφίες με τον πρώην φίλο της. Η κοπέλα, σοκαρίστηκε με την απαίτηση του φίλου της. Επίσης, υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες ήταν κομμάτι του παρελθόντος της και ότι δεν θέλει να το «διαγράψει».

Έτσι, αρνήθηκε να διαγράψει τις φωτογραφίες τους. Τον διαβεβαίωσε απλά ότι έχει ξεπεράσει τον πρώην της για τα καλά και του ορκίστηκε ότι οι φωτογραφίες τους δεν σημαίνουν πλέον τίποτα για εκείνη. Παρά τις διαβεβαιώσεις της, το αγόρι της εξακολουθούσε να πιστεύει ότι δεν έχει ξεπεράσει τον παλιό της δεσμό. Αν το είχε κάνει, τότε δεν θα είχε πρόβλημα να διαγράψει όλες τις αναμνήσεις της, τις οποίες τόσο δημόσια ήθελε ακόμα να μοιράζεται.

Αμφιβολίες για τα αισθήματά της

«Δεν είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι, αλλά είναι περίεργο που, ενώ προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό μας μέλλον, εκείνη συνεχίζει να έχει αυτές τις στιγμές μαζί του», εξήγησε. Εξ αιτίας αυτής της σκέψης, του ήταν αδύνατον να αγνοήσει το ζήτημα. Έτσι προσπάθησε να πείσει την κοπέλα του να διαγράψει τις φωτογραφίες με τον πρώην της, ενώ εκείνη εξακολουθούσε να τού λέει ότι οι φωτογραφίες δεν ήταν το πρόβλημα και, αρνιόταν να τις διαγράψει.

Ως αποτέλεσμα, το ζήτημα διογκώθηκε και έγινε ένα επίμονο αγκάθι στη σχέση τους με εκείνον να της ζητάει να σβήσει τις φωτογραφίες ξανά και ξανά. Πλέον, αναρωτιέται αν η στάση του είναι σωστή ή πρόκειται για συμπεριφορά που προδίδει ανασφάλεια.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ