«Αρχίζω να ερωτεύομαι την ξαδέλφη μου» – 35χρονος θέλει να κάνει σχέση μαζί της αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα

Το δίλημμά του μοιράστηκε ένας ανώνυμος 35χρονος χρήστης του Reddit, από τον Καναδά. Εξήγησε ότι, από τότε που η 34χρονη ξαδέλφη του μετακόμισε κοντά του, αισθάνεται μεγάλη ερωτική έλξη. «Νομίζω ότι έχουμε αρχίσει να ερωτευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήμασταν ξαδέρφια, θα είχαμε ήδη ερωτική σχέση. Η σεξουαλική ένταση είναι τεράστια». 

Ως παιδιά, βλεπόντουσαν ελάχιστα -το πολύ μία φορά τον χρόνο- και ζούσαν σε διαφορετικές χώρες. «Βρισκόμασταν μία φορά τον χρόνο, τα λέγαμε, και μετά χωριζόμασταν. Απομακρυνθήκαμε κάπου στην εφηβεία μας. Καταλάβαμε ότι δεν έχουμε πολλά κοινά». 

Τα ξαδέρφια συναντήθηκαν ξανά, όταν η κοπέλα μετακόμισε στον Καναδά και βρήκε σπίτι κοντά στον συγγενή της. Ο άνδρας έγραψε: «Εννοείται είμαστε και οι δύο ελεύθεροι, έχουμε κάνει πολλές σχέσεις στο παρελθόν και κανείς μας δεν έχει βρει το ταίρι του». 

«Αρχίσαμε να βγαίνουμε ξανά και ανακαλύψαμε ότι μας συνδέουν πολλά κοινά».  Συμπλήρωσε ότι πλέον βρίσκονται πολύ συχνά και έχουν έναν «πλατωνικό» δεσμό. 

«Δεν έχει μιλήσει κανείς για τα συναισθήματά του, ούτε έγινε κάτι σωματικό». Παραδέχτηκε ωστόσο, στους άλλους χρήστες, ότι έχει ερωτικές φαντασιώσεις με την ξαδέρφη του. 

Στην ανάρτησή του λέει «Μακάρι να μην ήμασταν συγγενείς. Θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα»«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να το σταματήσω, όσο είναι νωρίς». 

Όπως ήταν αναμενόμενο, εκατοντάδες χρήστες σχολίασαν την ανάρτηση, ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι του είπαν ότι έχει παραισθήσεις που νιώθει ότι είναι αμοιβαίο. 

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης σχολίασε: «Είσαι σίγουρος ότι είναι αμοιβαίο; Γιατί γράφεις μόνο για τα δικά σου αισθήματα». Άλλος χρήστης σημείωσε «Έχεις σκεφτεί ότι η ξαδέρφη σου μπορεί απλώς να θέλει έναν δικό της άνθρωπο σε μία ξένη χώρα και μην νιώθει τίποτα ερωτικό;»

«Ειλικρινά, καλύτερα να ερωτευτείς οποιαδήποτε άλλη» έγραψε ένας τρίτος. Ένα χιουμοριστικό σχόλιο τού έλεγε «έχετε τόσα κοινά εσείς οι δύο. Γιαγιά, θείους. Άστο,  φίλε μου».

Άλλοι τον σχολίασαν αρνητικά και είπαν ότι είναι κρίμα να μπερδεύει την ευγένεια με το φλερτ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ