Ξεκαρδιστικό βίντεο: Άνδρας αρχίζει να τρέχει για να μην τον «μπουγελώσει» ο σκύλος του

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να δακρύζουν από τα γέλια όταν βλέπουν έναν ιδιοκτήτη σκύλου να φεύγει τρέχοντας προκειμένου να αποφύγει το μπουγέλο από τον τετράποδο φίλο του.

Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram η χρήστης @cayla_conigliaro φαίνεται ένα πανέμορφο golden retriever να κολυμπά ξέγνοιαστο και να απολαμβάνει ιδιαίτερα το νερό παρά το κρύο του χειμώνα. Λίγο πιο πίσω στέκεται ο κηδεμόνας του και τον παρακολουθεί ενώ είναι εμφανές ότι κρυώνει.

Το ήρεμο σκηνικό ανατρέπεται γρήγορα όταν ο σκύλος βγαίνει από το νερό και από τη χαρά του που αντικρίζει τον κηδεμόνα του, τρέχει προς το μέρος του. Ωστόσο, η γυναίκα ξέρει τι θα ακολουθήσει: το απόλυτο τίναγμα του σκύλου για να φύγει το πολύ νερό από πάνω του.

Θέλοντας να αποφύγει το «μπουγέλο» που βλέπει να έρχεται, ο άντρας αρχίζει να τρέχει στον κήπο και προσπαθεί να μπει στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα η οποία όμως δυστυχώς είναι κλειστή. Ο σκύλος προλαβαίνει και τινάζεται κοντά του αλλά εκείνος με επιδέξιες κινήσεις καταφέρνει να μην γίνει μούσκεμα και πηδά από έναν μικρό φράχτη προκειμένου να μείνει μακριά από τον αγαπημένο του φίλο μέχρι εκείνος να στεγνώσει από το χειμερινό κολύμπι του.

«Ο Goosey μας είναι εθνικός θησαυρός. Είχε ύπουλες προθέσεις αλλά είναι ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ», γράφει η σύζυγός του στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Πηγή: FOXreport.gr

Η νέα Μόνα Λίζα: Οι θαυμαστές του Λεονάρντο ντα Βίντσι λατρεύουν λάθος πίνακα εδώ και 5 αιώνες;

5 τρόποι για ασφαλή πρόσβαση στο Wi-Fi από το κινητό σας ενώ ταξιδεύετε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ