«Χείμαρρος» ο Γιάννης Μπούτος για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Η χειρότερη μορφή του φασισμού» – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την επίθεση που έκανε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη σε σπουδαστή του Fame Story, επειδή αρνήθηκε να φορέσει φούστα, με αποτέλεσμα να τον βγάλει εκτός της αίθουσας, ο ηθοποιός Γιάννης Μπούτος κατέκρινε την Fashion Stylist και καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας, μέσα από μια σειρά από ιστορίες στα Social Media.

«Αυτή είναι η επιλογή σου όμως. Αυτό είπε η καθηγήτρια στον μαθητή επειδή δεν δέχθηκε να βάλει μια φούστα αλλά αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας. Εδώ πέρα βλέπουμε τη χειρότερη μορφή φασισμού σε μια κατά τα άλλα δημοκρατική χώρα».

«Γιατί; Γιατί το παλικάρι δεν δέχθηκε να βάλει μια φούστα επειδή δεν τον αντιπροσώπευε. Αυτή όμως είναι η κατάντια μας και μας αξίζει γιατί πλέον τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Έχουμε χάσει την μπάλα και δεν ξέρουμε που τελικά σταματάει και που αρχίζει η ελευθερία του άλλου».

«Πάτε καλά; Είμαστε καθόλου σοβαροί; Δηλαδή εγώ δεν έχω την επιλογή να μην κάνω κάτι επειδή δεν μου αρέσει; Έχουμε ξεχάσει μάλλον τι σημαίνει σεβασμός. Άμα εγώ δηλαδή δεν θέλω να φορέσω μια φούστα, μάλλον είμαι ομοφοβικός… Κάποιοι έχουν παρερμηνεύσει ότι, επειδή αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει όλοι να αλλάξουμε» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιάννης Μπούτος στο απόσπασμα που προβλήθηκε και στον αέρα της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ