Ξεκαρδιστικό βίντεο: «Ευγενική» γάτα χτυπάει το κουδούνι για να μπει στο σπίτι

Oι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι γάτες δεν εκπαιδεύονται. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ταλέντα. Οι γάτες συχνά μαθαίνουν από μόνες τους να ανοίγουν κλειστές πόρτες, να μπαίνουν σε ντουλάπια που φυλάσσουμε τα τρόφιμα, να ανοίγουν την βρύση του νεροχύτη για να πιουν νερό ή ακόμα και να χτυπάνε το κουδούνι όταν θέλουν να μπουν.

Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του χρήστη @alohaaalyssa στο TikTok, μια γάτα έχει καταγραφεί από κάμερα να ανεβαίνει σε ένα τραπέζι που βρίσκεται σε μία βεράντα για να φτάσει το κουδούνι του σπιτιού και να το πατήσει ειδοποιώντας με αυτό τον τρόπο τους ιδιοκτήτες της ότι θέλει να μπει μέσα.

@alohaaalyssa nobody taught him how to do that idk where he learned😭 #fyp #catsoftiktok #ringdoorbell ♬ original sound – a

Το βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 2,4 εκατομμύρια φορές και η γάτα φαίνεται να πατάει σκόπιμα το κουδούνι πριν πηδήξει ξανά κάτω και αρχίζει να νιαουρίζει, απαιτώντας να μπει μέσα. Η λεζάντα του βίντεο γράφει: «pov: η γάτα μου χτυπά το κουδούνι όταν θέλει να μπει μέσα», με τον έκπληκτο ιδιοκτήτρια της γάτας να συμπληρώνει: «Κανείς δεν της έμαθε πώς να το κάνει αυτό, δεν ξέρω πού το έμαθε».

Για να αποδείξει ότι δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, η @alohaaalyssa μοιράστηκε ένα άλλο βίντεο με τη γάτα της, αυτή τη φορά στο φως της ημέρας, όπου και πάλι η γάτα χτυπά σκόπιμα το κουδούνι και περιμένει να της ανοίξουν για να μπει μέσα.

@alohaaalyssa Replying to @mushii yes i let him inside both times😂 #fyp #catsoftiktok #ringdoorbell #funnyvideos #funnyanimals ♬ original sound – a

Πηγή: FOXreport.gr

Έχετε λίγες μέρες για να κατεβάσετε δωρεάν το Assassin’s Creed Syndicate – Πότε λήγει η προσφορά

Baldur’s Gate 3: Αυτό είναι το πιο σπάνιο achievement του παιχνιδιού – Οι περισσότεροι gamers δεν θα το αποκτήσουν ποτέ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ