Το κόλπο καθαρισμού μιας γυναίκας αποκαλύπτει πόσο βρώμικες είναι οι πετσέτες ακόμα και μετά το πλύσιμο

Πιστεύετε ότι πλένετε καλά τα ρούχα και τις πετσέτες σας; Μια γυναίκα αποκάλυψε πως οι πετσέτες μας δεν είναι ποτέ τόσο καθαρές όσο νομίζουμε, δείχνοντας πόση βρωμιά μπορεί να κολλήσει πάνω τους ακόμη και μετά το πλύσιμο.

Φαίνεται πως οι ικανότητές μας στο πλύσιμο ρούχων δεν είναι και τόσο καλές όσο πιστεύαμε. Νομίζετε ότι οι πετσέτες σας είναι καθαρές και φρέσκες μετά το πλύσιμο; Μια γυναίκα σόκαρε τους πάντες αποκαλύπτοντας πόση βρωμιά μπορεί να μείνει πάνω τους, ακόμα και μετά το πλύσιμο.

Ο σύζυγός της μοιράστηκε στα social media το έξυπνο κόλπο της για να αποδείξει πόσο βρώμικες μπορούν να γίνουν οι πετσέτες, αφήνοντας τους πάντες με κομμένη την ανάσα.

Ο Jared Guynes σοκαρίστηκε βλέποντας πόση βρωμιά βγήκε από τις πετσέτες που, όπως δήλωσε, ήταν φρεσκοπλυμένες. Ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία μιας μπανιέρας γεμάτη με θολό, καφέ νερό και προειδοποίησε τους άλλους ότι οι πετσέτες τους “είναι πιθανότατα εξίσου βρώμικες”.

Το 2020, η γυναίκα του είχε δει ένα βίντεο στο YouTube για βαθύ καθαρισμό των πετσετών. Η διαδικασία περιλαμβάνει την ανάμειξη μαγειρικής σόδας, βόρακα, οικιακό καθαριστικό πλυντηρίου και ζεστό νερό σε μια μπανιέρα, πριν αφήσει τις πετσέτες να μουλιάσουν όλο το βράδυ.

Εκείνη την περίοδο, ο Jared έγραψε: «Σε αυτή την περίπτωση, πήρε τη συλλογή μας με τις καθαρές πετσέτες – ναι, το ξαναλέω, οι πετσέτες ήταν τελείως καθαρές, πλυμένες και διπλωμένες. Απόλυτα καθαρές».

«Μου είπε ότι με τα χρόνια χρήσης, μικροσκοπικές ποσότητες σαπουνιού και απορρυπαντικού παγιδεύονται στις ίνες των πετσετών. Στη συνέχεια, αυτά τα υπολείμματα κολλάνε και μπορούν επίσης να παγιδεύσουν μικροσκοπικές ποσότητες βρωμιάς και βακτηρίων, ακόμα και μετά το πλύσιμο στο πλυντήριο με απορρυπαντικό».

«Έτσι, αφού είδε κάποιον άλλο να το κάνει, αποφάσισε να κάνει το πείραμα με τις δικές μας πετσέτες εδώ στην μπανιέρα».

Σύμφωνα με το News.com.au, ο ίδιος είπε ότι “τρελάθηκε κυριολεκτικά” βλέποντας τι βγήκε από τις πετσέτες που χρησιμοποιούσε, και δεν ήταν ο μόνος.

Οι δημοσιεύσεις του στο Facebook συγκέντρωσαν χιλιάδες σχόλια, με χρήστες να λένε: «Ω Θεέ μου! Πρέπει να πλύνω τις πετσέτες μου τώρα!» – ενώ άλλοι ανησυχούν για την κατάσταση των πετσετών στα ξενοδοχεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ