Το ειδύλλιο μεταξύ του Elvis Presley και της Natalie Wood

Ο Elvis Presley μόλις είχε αγοράσει μία καινούργια μοτοσυκλέτα Harley-Davidson, έβαλε επάνω την πανέμορφη ηθοποιό Natalie Wood και άρχισε να κόβει βόλτες στο Memphis όλη μέρα. Όταν το φανάρι γινόταν πράσινο, ο “βασιλιάς” έδινε μια γερή γκαζιά που ανάγκαζε την Natalie να σφίγγει ακόμα περισσότερο το μαντήλι στο κεφάλι της.

Όταν ο Elvis Presley μίλησε στο Καπιτώλιο του Τενεσί – ΦΩΤΟ

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Στα 18 της χρόνια, η Natalie Wood είχε ζητήσει από τον συμπρωταγωνιστή της Dennis Hopper, στην περίφημη ταινία “Επαναστάτης Χωρίς Αιτία”, με πρωταγωνιστή τον James Dean, να την συστήσει στον 21χρονο τότε Elvis Presley. Το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο σταρ έγινε πραγματικότητα αλλά η εξέλιξη του δεν ήταν η αναμενόμενη.

Elvis Presley: Η άγνωστη ηχογράφηση σε πρόβα που δόθηκε στη δημοσιότητα

Ωστόσο και σύμφωνα με όσα είχε πει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Closer Weekly, η αδελφή της ηθοποιού, η Lana Wood, η μικρή Natalie είχε εντυπωσιαστεί, διότι στα πρώτα ραντεβού ο Elvis για να την πάει σινεμά αγόραζε όλα τα εισιτήρια του κινηματογράφου, ούτως ώστε να δουν την ταινία μόνοι τους και ανενόχλητοι μέσα στην αίθουσα. Η Natalie δεν ήταν συνηθισμένη σε τέτοια.

Elvis Presley Natalie Wood

Τα επίσημα μουσικά βίντεο του Elvis Presley

Ο Presley είχε καλέσει την Natalie Wood στο σπίτι φιλοδοξώντας να εντυπωσιάσει τους γονείς του, Vernon και Gladys, αλλά η μητέρα του δεν την πήρε με καλό μάτι και ήταν κάπως καυστική και επικριτική απέναντι στην νεαρή πρωταγωνίστρια, η οποία είχε λάβει το ελεύθερο από τον αγαπημένο της να τριγυρνάει στο σπίτι με μια πολύ λεπτή νυχτικιά. Η μητέρα του ήταν σε φάση «όχι στο δικό μου σπίτι».

Παράλληλα η Natalie ζώντας για ένα σύντομο διάστημα μέσα στην Graceland, διαπίστωσε ότι ο Elvis είχε ακόμα πολύ στενή σχέση με τη μητέρα του. Σε σημείο που τον καλούσε να πάει να κάτσει στα πόδια της, σαν να ήταν ακόμα μικρό παιδί. Αυτό έκανε πολύ άσχημη εντύπωση στην σταρ της μεγάλης οθόνης και κάπου την ενοχλούσε που έδειχνε τόσο στοργή, μαμά και γιός, ο ένας προς τον άλλον.

Μάλιστα η μητέρα Presley κάλεσε στο τηλέφωνο την μητέρα της Natalie Wood και της ζήτησε να σκεφθεί μια δικαιολογία για να μαζέψει την κόρη της πίσω στο σπίτι…!

Elvis Presley Natalie Wood
πηγή: Global Look Press

Το ειδύλλιο έληξε αβασάνιστα και μετά ο Elvis θυμωμένος αποκαλούσε την Natalie «Mad Nat», σαν να έλεγε ότι εκείνη ήταν τρελή. Τελικά και σύμφωνα με την αδελφή της, η Natalie Wood συναναστράφηκε και συνεργάστηκε με ανθρώπους που τους είχε ως είδωλα, αλλά ο Presley δεν ήταν ένας από αυτούς.

Τελικά έφυγαν και οι δύο πολύ νέοι από τη ζωή. Ο Elvis Presley το 1977 σε ηλικία 42 ετών, από καρδιακή προσβολή και η Natalie Wood το 1981 σε ηλικία 43 ετών, σε δυστύχημα με σκάφος στη θάλασσα.

Elvis Presley Natalie Wood

Elvis Presley and Natalie Wood

ELVIS (1979) Kurt Russell as Elvis Presley, Abi Young as Natalie Wood

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ