Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας παρουσιαστής – Τον αναγνωρίζετε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό μαζί με τον μπαμπά του, μεγάλωσε και έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι Ελληνίδα ηθοποιός – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν παιδιά, έχουν μια σημαντική θέση στις καρδιές μας, αφού όταν τις  κοιτάζουμε μπορούμε να “γυρίσουμε” πίσω στο παρελθόν, ίσως στα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας.

Αναγνωρίζετε το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Eίναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Καταφέρατε να τον αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα στην παιδική του ηλικία!

Ο Γιώργος Λιάγκας  γεννήθηκε  στην Αθήνα το 1969. Οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν επτά ετών. Σε συνέντευξή του  στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε πει, αναφορικά με το διαζύγιο των γονιών του, ότι: “Το βίωσα σκληρά όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει ποτέ και ούτε θα μιλήσω. Υπήρχε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, πολλών δεκαετιών, που δεν είχα τη μάνα μου στη ζωή μου. Δεν βρισκόμουν με τη μάνα μου από πολύ μικρή ηλικία. Είναι κάτι προσωπικό και το διαχειρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα μόνος μου”.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και έχει πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού.

Την εποχή που σπούδαζε εργαζόταν παράλληλα ως πιανίστας σε ένα πιάνο-μπαρ. Εκεί γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη Κώστα Καραγιάννη, ο οποίος και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με την  δημοσιογραφία.

Κατά την διάρκεια της δημοσιογραφικής και τηλεοπτικής του καριέρας  έχει υπάρξει στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ, παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων, παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών και talent shows,καθώς και παρουσιαστής ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μεταξύ άλλων έχει παρουσιάσει: Δελτία ειδήσεων στο Star, το τηλεπαιχνίδι “Η εκδίκηση της ξανθιάς”, τις ψυχαγωγικές εκπομπές “Πρωινό mou” και “Το Πρωινό”, το talent show “The Voice of Greece”, καθώς  και το τηλεπαιχνίδι  “Guess my age”.

Αφού είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Στηβ Κακέτση, ο Γιώργος Λιάγκας είχε θελήσει να μιλήσει για το πώς γνωρίστηκαν με τον επιχειρηματία, εξηγώντας έτσι και το πώς υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο.

Γιώργος Λιάγκας

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει πως όταν δούλευε στο “Alter” τον πήρε τηλέφωνο ο  Σταμάτης Μαλέλης προκειμένου να τον δει  για μία θέση στον “Alpha”: “Μου είχε κλείσει ραντεβού, περίμενα 4 ώρες, δεν με βλέπει ποτέ. Πάω δεύτερη μέρα, περίμενα δεν με βλέπει ο Μαλέλης ποτέ. Την τρίτη μέρα είπα με κοροϊδεύει.  Πήγα τρίτη φορά, με βλέπει και μου είπε ότι υπάρχει κενό 6-7  να κάνω εκπομπή.

Το μεσημέρι είχε εκπομπή η Δρούζα και είχε καλεσμένο τον Κακέτση, ως πρόεδρο των νυχτερινών μαγαζιών. Περιμένω έξω από το πλατό και βγαίνει ο Κακέτσης. Του συστήθηκα και του είπα ότι πρέπει να κάνω δοκιμαστικό για να με προσλάβουν. “Μήπως μπορείτε να μου δώσετε μια συνέντευξη; Αλλά δεν θα μιλήσουμε για τα μαγαζιά“.

Τον παρακάλεσα και μου λέει “θα ‘ρθω“. Μπαίνουμε, κάθεται και του κάνω συνέντευξη. Ήταν τότε που είχε πρωτοχωρίσει με την Άντζελα. Τον συγκινώ, βουρκώνει μιλώντας για την Άντζελα, παίρνει η Άντζελα Δημητρίου στον αέρα και μιλάνε 20 λεπτά για τα προσωπικά τους. Την επόμενη μέρα είχε κάνει 40% η εκπομπή και υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο. Για αυτό λέω ότι κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου για κάποιον λόγο”.

Τον Οκτώβριο του 2010 ξεκίνησε να παρουσιάζει με την Φαίη Σκορδά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega “Πρωινό mou”, μία εκπομπή που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το καλοκαίρι του 2013 το τότε ζευγάρι μετακόμισε στον Ant1, όπου ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Το Πρωινό”. Ο παρουσιαστής παρέμεινε στην εκπομπή έως και το καλοκαίρι του 2016.

Το 2021 επέστρεψε στον Ant1 και “Το Πρωινό”, συμπαρουσιάζοντας και πάλι την εκπομπή με την Φαίη Σκορδά. Από τη σεζόν 2022-2023 παρουσιάζει  την εκπομπή χωρίς την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει το πώς ονειρεύεται να τελειώσει την καριέρα του. Συγκεκριμένα  ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αναφέρει: “Προφανώς και είναι από τους πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές. Τώρα αυτό που λέει για την πρωινή ζώνη. Επειδή έχει φύγει χρόνια από την πρωινή ζώνη ο Γρηγόρης, η πρωινή ζώνη έχει αλλάξει.

Παλιά γινόταν σφαγή στα μεσημεριανά. Στην πρωινή ζώνη υπήρχαν δυο εκπομπές. Υπήρχε η Μενεγάκη από τη μία και από την άλλη ο Γρηγόρης. Δηλαδή όταν ξεκίνησα και εγώ με τη Φαίη την πρωινή ζώνη, υπήρχαμε εμείς από τη μία, στον ΑΝΤ1 ο Φερεντίνος μια χρονιά… Η Μενεγάκη έφυγε και πήγε μεσημέρι… Τώρα γίνεται σφαγή στην πρωινή ζώνη, 18.000 εκπομπές. Είναι και τα κανάλια τι επιλέγουν.

Από την άλλη να πω κάτι. Ότι ο Γρηγόρης ονειρεύεται να τελειώσει την τηλεόραση στη βραδινή ζώνη ενώ εγώ πάλι δεν ονειρεύομαι να τελειώσω την τηλεόραση στην πρωινή ζώνη. Ονειρεύομαι να τελειώσω την καριέρα μου στις ειδήσεις, όπως και την ξεκίνησα”.

Ο Γιώργος Λιάγκας υπήρξε παντρεμένος με την Φαίη Σκορδά. Κατά την διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν δύο γιούς, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Το Νοέμβριο του 2016 οι δύο παρουσιαστές ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν, έπειτα από έξι χρόνια γάμου και εννέα χρόνια σχέσης.

Την φωτογραφία από την παιδική του ηλικία την είχε ανεβάσει ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 19 Ιουνίου του 2022. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει  γράψει: “Happy Father’s Day!!!”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ