Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου: Αιγόκεροι, δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους

Κριός

Ανέλαβε δράση, αλλά και προσοχή, Κριέ. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, στον τομέα της εργασίας και της κοινωνικής σας θέσης. Αυτή είναι μια μέρα όπου οι προσπάθειές σας μπορούν να φέρουν σημαντικά οφέλη. Εάν διατηρείτε ισχυρή εργασιακή ηθική, αναμένονται εξαιρετικά αποτελέσματα. Αλλά, αν επιλέξετε να χαλαρώσετε, όχι μόνο δεν θα λάβετε ανταμοιβή, αλλά μπορεί να νιώσετε τις συνέπειες των επιλογών σας λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πάρουν τα μεγαλύτερα ρίσκα το 2024

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να μάθετε κάτι καινούργιο για τον κόσμο, ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτε σε ένα πιο ολοκληρωμένο και προσαρμοστικό άτομο. Υπάρχουν μερικά μονοπάτια για να μάθετε για άλλους πολιτισμούς. Ένα τέτοιο μονοπάτι ένα που μπορεί να απολαύσετε περισσότερο περιλαμβάνει το φαγητό. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, στον τομέα της εκπαίδευσης. Διαβάστε για παραδοσιακές συνταγές. Δοκιμάστε μια κουζίνα που δεν είχατε επιλέξει ποτέ πριν ή παρακολουθήστε εκπομπές μαγειρικής για διασκέδαση.

Τα 4 ζώδια που πιστεύουν περισσότερο στην αγάπη

Δίδυμοι

Είναι ώρα για αλλαγή, Δίδυμε. Αγαπάς την αλλαγή. Στην πραγματικότητα, ευδοκιμείτε όταν αισθάνεστε πρόκληση πνευματική και σωματική. Έτσι, όταν η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τομέα των κοινών πόρων και των μετασχηματισμών, είστε πανέτοιμοι να επενδύσετε σε κάτι που θα προσφέρει μια νέα ευκαιρία για ανάπτυξη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με έναν φίλο. Ίσως είναι μια υπέροχη στιγμή να σκεφτείτε μια ανταλλαγή σπιτιού με συγγενείς. Θα μπορούσατε να τους αφήσετε να μείνουν στο σπίτι σας και εσείς να μείνετε στο δικό τους για να μειώσετε τα έξοδα για μελλοντικές διακοπές.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε κάτι στο οποίο θέλετε να δώσετε όλη την ενέργεια σας. Εάν πρόκειται για μια σχέση, ένα έργο ή ένα νέο ταξίδι θα δώσετε όλο σας το είναι. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τομέα των υποχρεώσεών σας, και αυτή είναι μια στιγμή που αισθάνεστε επιτυχημένοι στη ζωή. Είστε αισιόδοξοι για το μέλλον και φαντάζεστε πως ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας, θα το πετύχετε.

Λέων

Ακριβώς επειδή πέρασε η πρώτη μέρα του χρόνου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να λάβετε τώρα μία απόφαση για τη νέα χρονιά και να την τηρήσετε. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τομέα της εργασίας και των καθημερινών συνηθειών. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσετε μια νίκη στο εγγύς μέλλον. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να γράψετε τους στόχους σας και πώς θα φτάσετε εκεί. Στόχευσε ψηλά και να θυμάσαι ότι ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου να πετύχεις, μπορείς να τα καταφέρεις.

Παρθένος

Έχετε μια υπέροχη καλλιτεχνική πλευρά που μπορεί να βγει στη μαγειρική, στο ψήσιμο και στον προσωπικό χώρο σας. Ίσως αυτό σημαίνει ότι ετοιμάζεστε να φτιάξετε με τα χέρια σας κάτι για το σπίτι σας και θα το απολαύσετε. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τομέα της δημιουργικότητάς σας, οπότε οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για να προγραμματίσετε μία έξοδο με φίλους.

Ζυγός

Επιθυμείτε την τάξη στη ζωή σας, και αυτό αφορά και στο πώς είναι το σπίτι και ο προσωπικός χώρος σας. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τέταρτο οίκο σας που κυβερνά την οικογένεια και το σπίτι. Έτσι, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να εστιάσετε σε έργα που σας βοηθούν να οργανωθείτε. Αρχικά ξεκινήστε με τακτοποίηση. Μην φοβάστε να πετάξετε πράγματα που δεν έχουν συναισθηματική αξία για εσάς. Κάντε μια λίστα με αυτά που δεν χρειάζεστε και ξεκινήστε.

Σκορπιός

Δεν θέλετε να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί όταν εκφράζεστε. Έτσι, όταν πρόκειται να έχετε μια σημαντική συζήτηση, μπορεί να σας βρείτε πιο εύκολο να γράψετε κάποια πράγματα πριν. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, τον τομέα της επικοινωνίας σας, επιτρέποντάς σας να αισθάνεστε πιο πρακτικοί και ευαισθητοποιημένοι. Μπορείτε να καταγράψετε τις ιδέες σας. Διαβάστε τι θέλετε να συζητήσετε και προγραμματίστε μία έξοδο για να έχετε τον σωστό τόνο για τη συζήτησή σας. Ο προγραμματισμός οδηγεί στην επιτυχία.

Τοξότης

Για όσα εργάζεστε σκληρά έχετε την τάση να τα εκτιμάτε περισσότερο. Όταν η Σελήνη εισέλθει στον Αιγόκερω, τον τομέα της προσωπικής σας αξίας, μπορείτε να εργαστείτε για τους στόχους σας. Η φιλόδοξη φύση σας μπορεί να λάμψει έντονα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορεί να αποφασίσετε να επενδύσετε στον εαυτό σας. Μπορείτε να πάρετε έναν προπονητή ή να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό για τα πράγματα που χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να επιστρέψετε στα θρανία για να μάθετε μια νέα δεξιότητα ή να παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα για να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό για μία εργασία που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Αιγόκερως

Να είστε καλοί με τον εαυτό σας. Όταν η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τομέα της ταυτότητάς σας, μπορεί να νιώσετε το βάρος των ευθυνών σας στους ώμους σας. Είναι εύκολο να νιώθεις ότι πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ. Η τελειομανία μπορεί να είναι μια συνήθεια που δύσκολα κόβεται, ειδικά αν συνδέετε την προσωπική σας αξία με αυτό που καταφέρνετε. Εξασκήστε την αυτο-αποδοχή σήμερα. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι τέλειος για να σε αγαπήσουν.

Υδροχόος

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να τα κρατάς για τον εαυτό σου. Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω, τον τομέα της πνευματικότητας και των κρυφών εχθρών σας. Χρειάζεται σοφία για να ξέρεις ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία απλά δεν αξίζει να ειπωθούν. Επίσης δεν θέλετε να γίνεστε ευάλωτοι επειδή μοιράζεστε υπερβολικά δικά σας θέματα. Η υπερβολική έκθεση μπορεί να είναι δελεαστική μερικές φορές. Σε μέρες όπως η σημερινή, είστε πιο δυνατοί και είναι λιγότερο πιθανό να εκθέσετε τα μυστικά σας.

Ιχθύες

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να σηκώσετε τα μανίκια και να εργαστείτε σκληρά για αυτό που θέλετε. Επίσης, σας αρέσει όταν μπορείτε να απολαμβάνετε χρόνο με συναδέλφους για να γιορτάσετε τις νίκες σας. Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω, τον τομέα των επιχειρηματικών δικτύων σας. Επομένως αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να βγείτε έξω μετά τη δουλειά ή να καλέσετε έναν συνάδελφο για δείπνο. Θα απολαύσετε αστεία για θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ