Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου: Τοξότες, είστε έτοιμοι να θάψετε το παρελθόν

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 ζώδια που τείνουν να ραγίζουν καρδιές

Κριός

Τι θέλεις να κρατήσεις μυστικό, Κριέ; Η Σελήνη θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σας δώσει την δυνατότητα να κρατήσετε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας, ακόμα κι αν θέλετε διακαώς να τα εκμυστηρευτείτε σε έναν καλό σας φίλο ή σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Τα μυστικά μπορεί να σας δώσουν το χρόνο που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε και να σκεφτείτε το μέλλον χωρίς να επιβαρύνεστε από τις απόψεις των άλλων για το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να θεραπευτείς, Ταύρε. Η μαγεία της θεραπείας είναι δική σας, όταν η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα των συνεργασιών σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για να περάσετε χρόνο με έναν φίλο που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Αν ψάχνετε για ψυχολόγο, σήμερα μπορεί να είναι μια τυχερή μέρα που μπορείτε να βρείτε εύκολα το κατάλληλο άτομο. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να δημιουργήσετε μια σημαντική επαγγελματική σχέση.

Τα 3 ζώδια με την υψηλότερη αυτοεκτίμηση

Δίδυμοι

Αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν μόνα τους. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά μια νέα ρουτίνα γυμναστικής ή οτιδήποτε άλλο που αφορά την ευεξία, ίσως θελήσετε να μιλήσετε γι’ αυτό με άλλους. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε τόσο πρόθυμοι να δείξετε την αφοσίωσή σας στη διαδικασία που είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει να συζητήσετε. Ωστόσο, χάρη στην είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, η διακριτικότητα είναι απαραίτητη για την επιτυχία σας. Κάντε τα πράγματα με αυτοπεποίθηση. Αφήστε τον σπόρο της ιδέας σας να βλαστήσει μέχρι να βγάλει ρίζα.

Καρκίνος

Σας ανοίγεται μια ρομαντική και δημιουργική περίοδος. Μπορείτε να συλλάβετε μια ιδέα και να νιώσετε ότι αξίζει να την κυνηγήσετε. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για τέχνη, μουσική ή υποστήριξη άλλων δημιουργικών πρακτικών. Παρακολουθήστε μια συναυλία. Επισκεφθείτε ένα μουσείο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος. Αφήστε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας να παίξει.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που έχουν την τάση να αμφιβάλλουν συνεχώς για τον εαυτό τους

Λέων

Είστε έτοιμοι για λίγο χρόνο μακριά από προβλήματα; Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό αυτή την ημέρα προκαλεί την επιθυμία σας να αφήσετε τις έγνοιες του κόσμου να περάσουν από πάνω σας, ενώ εσείς αγκαλιάζετε τον χρόνο, χαλαρώνοντας και ξεκουράζοντας στην άνεση του σπιτιού σας. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε παρέα μόνοι σας με το κατοικίδιο, την οικογένεια ή έναν φίλο σας. Παρακολουθήστε απόψε ένα ψυχολογικό θρίλερ ή μια αστυνομική σειρά.

Παρθένος

Η εμπιστοσύνη είναι τόσο σημαντική για τις σχέσεις σας. Έτσι, κατά τη διάρκεια της Σελήνης στον Σκορπιό, δίνετε προσοχή στο τι λένε και κάνουν οι άνθρωποι και με ποιον το λένε και το κάνουν. Ανυπομονείτε να βρείτε τους σωστούς ανθρώπους που θα επιτρέψετε να μπουν στον κύκλο εμπιστοσύνης σας. Αυτή η μέρα φέρνει μια μικρή προειδοποίηση: μην αφήνετε την άμυνά σας να πέσει κάτω ή να δείχνει υπερβολική εμπιστοσύνη σε ένα άτομο, που δεν την έχει κερδίσει.

Ζυγός

Κρύβετε χρήματα; Μπορεί να μην κρύβετε στοίβες μετρητών στο στρώμα του σπιτιού σας ή σε ένα βάζο στο ντουλάπι. Ωστόσο αυτή η μέρα ενθαρρύνει την τοποθέτηση επιπλέον εισοδήματος σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό, τον οποίο δεν αποκαλύπτετε σε κανέναν. Το να σχεδιάζετε για μια έκτακτη ανάγκη δεν σημαίνει ότι μαζεύετε χρήματα, αλλά μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τον τρόπο που κάνετε τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Αγαπάς την ιδιωτικότητα αλλά, αυτή είναι η ώρα σου να λάμψεις. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, όπου θα ταξιδέψει για τις επόμενες ημέρες. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε αλλά δεν έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Επεκτείνετε τα όριά σας. Δοκιμάστε τα νερά και ανακαλύψτε πού μπορούν να φτάσουν τα πράγματα.

Τοξότης

Δεν θέλετε απλώς να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν. Είστε έτοιμοι να το θάψετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό σήμερα ενθαρρύνει να αφήσετε τα πράγματα στο παρελθόν και να ξεχάσετε ό,τι συνέβη. Μπορείς να έχεις μια μνήμη που διαρκεί για πολύ καιρό. Αλλά αυτή τη φορά, είναι καλύτερη πρακτική να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε και να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι για μια από εκείνες τις φιλίες υψηλής ποιότητας όπου είστε κολλημένοι σαν κόλλα και κάνετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Για να βρεις έναν καλό φίλο, πρέπει να είσαι και εσύ καλός φίλος. Αν σας ελκύει, τότε μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον και να γίνετε κολλητοί.

Υδροχόος

Μην αφήνετε τους άλλους να γνωρίζουν τις κινήσεις σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, αλλά μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν ερμηνεύουν τις πράξεις σας όπως εσείς. Σήμερα, να είστε εκφραστικοί και ανοιχτοί, ακόμα κι αν χρειαστεί να κρατήσετε μερικές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας. Υπάρχει ο καιρός και ο τόπος για την πλήρη αποκάλυψη, ο οποίος μπορεί να είναι αργότερα. Μπορεί να χρειάζεστε ακόμα χρόνο για να καταλάβετε τα πράγματα από μόνοι σας.

Ιχθύες

Τα μυστικά πρέπει να μοιράζονται, αλλά όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, ίσως αποφασίσετε να κρατήσετε μερικά πράγματα για τον εαυτό σας μέχρι αργότερα. Σήμερα μπορεί να είναι μια μεγάλη μέρα για να μοιραστείτε την καρδιά σας, χωρίς όμως να δώσετε ολόκληρη την ψυχή σας σε ένα άτομο. Παίξτε με ασφάλεια σήμερα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ