Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου: Ζυγοί, θα δείτε την ερωτική ζωή σας να βελτιώνεται

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 2 ζώδια που προσεύχονται για μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή τους

Κριός

Μπορείτε να πάρετε μία ανάσα ανακούφισης τώρα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας. Η αρχή της σεζόν σας δεν ήταν εύκολη, αλλά τώρα όλες οι ιδέες, τα σχέδια και τα πράγματα που ελπίζατε να κάνετε στις αρχές Απριλίου μπορούν επιτέλους να ξεκινήσουν. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να επικεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους και όνειρα. Φτιάξτε μια λίστα. Θέστε έναν στόχο. Η πρώτη μέρα του Ερμή σε ορθή φορά είναι ισχυρή, αυτή η ενέργεια επηρεάζει και τις επιλογές και τις πράξεις σας.

Ταύρος

Ένα προβληματικό ζήτημα που σας δυσκόλευε πολύ, θα αρχίσει να υποχωρεί και θα νιώσετε λιγότερο άγχος. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον τομέα των αντιπαθειών σας μπορεί να είναι μια θετική εξέλιξη. Ένας πρώην που προσπαθούσε να ξαναέρθει σε επαφή μαζί σας ίσως πάρει το μήνυμα και χάσει το ενδιαφέρον του. Ένα άτομο που μπορεί να σας αποσπούσε την προσοχή, θα επηρεάζει λιγότερο το πρόγραμμά σας. Αυτή είναι μια μέρα να πατήσετε το κουμπί επανεκκίνησης και να δεσμευτείτε σε μια θετική νοοτροπία. Τα πράγματα δείχνουν να βελτιώνονται!

Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν θετική μεταμόρφωση – «Έρχονται νέες ευκαιρίες από τις 25/4»

Δίδυμοι

Οι φιλίες και οι επαφές σας με άλλους ανθρώπους μπορεί να είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, τώρα που ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Κριό, μπορείτε να δείτε τη σκληρή δουλειά σας να αποδίδει καρπούς. Οι σπόροι καλής θέλησης που φυτεύσατε τις τελευταίες εβδομάδες θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, δίνοντας κάποια σημάδια ελπίδας. Μπορεί να λάβετε απαντήσεις από άτομα με τα οποία προσπαθήσατε να αποκτήσετε επαφή αλλά δεν τα καταφέρατε. Μπορεί να έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε και να μπείτε στον στενό κύκλο μιας ομάδας που έχει σημασία για εσάς.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σας θέματα αρχίζουν να βελτιώνονται με τον Ερμή σε ορθή πορεία. Τώρα που η ανάδρομη πορεία αυτού του πλανήτη στον τομέα της εργασίας σας έχει τελειώσει, μπορεί να νιώσετε πιο παραγωγικοί και πιο ικανοί στη δουλειά σας. Μπορεί να προκύψουν προσφορές εργασίας. Ένα νέο έργο που ήταν σε αναμονή μπορεί να ξαναρχίσει. Εάν ελπίζετε να επεκτείνετε τον ρόλο σας στην εργασία, μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες ευθύνες τώρα και να δείτε πρόοδο.

Λέων

Η διαύγεια του μυαλού σας είναι πολύ καλή, Λέοντα, ειδικά τώρα που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία στον τομέα της προσωπικής σου φιλοσοφίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή να ξαναρχίσεις να κρατάς ημερολόγιο. Επίσης, εξερεύνησε θέματα που σε ενδιαφέρουν και άδραξε την ευκαιρία να μάθεις νέα πράγματα και να διευρύνεις τις γνώσεις σου, είτε διαβάζοντας είτε ταξιδεύοντας.  Αυτή είναι μια περίοδος πνευματικής αφύπνισης και ανάπτυξης, ενώ η επικοινωνία γίνεται πιο αποτελεσματική. Αφιερώστε χρόνο για αυτογνωσία και εξερεύνηση του κόσμου γύρω σας με ανοιχτό μυαλό.

Παρθένος

Η πρόσβαση σε ορισμένους πόρους μπορεί να ήταν δύσκολη μέχρι τώρα. Ωστόσο, με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον τομέα των κοινών οικονομικών σας. Μπορεί να λάβετε έγκριση για κάποιο δάνειο, εάν αντιμετωπίζατε δυσκολίες στην πρόσβαση χρηματοδότησης, τώρα ίσως σας ανοίξουν νέες πόρτες. Μπορεί επίσης να λάβετε ένα απροσδόκητο ποσό, όπως μια επιστροφή φόρων, μπόνους ή δώρο. Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε κληρονομιά ή άλλου είδους οικονομική ενίσχυση από μέρους συγγενή. Επίσης, ο σύντροφός σας ίσως αποκτήσει νέα εισοδήματα που θα ωφελήσουν ολόκληρη την οικογένεια.

Ζυγός

Και στην ερωτική σου ζωή, τα πράγματα μπορεί να μην πήγαιναν όπως τα ήθελες. Τώρα που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία, ίσως παρατηρήσεις λιγότερες συγκρούσεις, και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να συνδεθείς με κάποιον που θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα να ενημερώσεις το προφίλ σου σε εφαρμογή γνωριμιών ή να δεχτείς μια πρόσκληση για να βγεις με κάποιον που μιλάς online. Τα πράγματα θα προχωρήσουν σύντομα!

Σκορπιός

Λατρεύεις όταν τα πράγματα γίνονται ακριβώς όπως τα θέλεις, οπότε τώρα που ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία, είσαι έτοιμος να νιώσεις μια ώθηση ενέργειας στις καθημερινές σου συνήθειες. Είναι μια εξαιρετική μέρα να γεμίσεις το πρόγραμμά σου με όσα δεν μπορούσες να κάνεις μέχρι τώρα – ραντεβού για γιατρό, μικρές εκκρεμότητες, γυμναστική και οργάνωση του σπιτιού σου. Ο αποχωρισμός από περιττά πράγματα ή ένας ελαφρύς ανοιξιάτικος καθαρισμός είναι μια τέλεια ιδέα για το Σαββατοκύριακο.

Τοξότης

Ένιωθες ένα δημιουργικό μπλοκάρισμα; Ο Ερμής είναι σε ορθή πορεία στον τομέα της τέχνης και της δημιουργικότητας, οπότε μπορεί να νιώσεις ξανά τις ιδέες να σε πλημμυρίζουν. Ίσως διαπιστώσεις ότι είσαι έτοιμος και ικανός να αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό project. Μετά από μια περίοδο στασιμότητας στην καλλιτεχνική σου έκφραση, δοκίμασε κάτι καινούργιο.

Αιγόκερως

Η οικογενειακή σου ζωή πρόκειται να βελτιωθεί, Αιγόκερε! Με τον Ερμή σε ορθή φορά στον τομέα της οικογένειάς σου, είναι η τέλεια στιγμή να οργανώσεις την Ημέρα της Μητέρας – παράγγειλε λουλούδια (για σένα ή κάποιον γονέα). Κάνε τα ταξιδιωτικά σου πλάνα, αν χρειάζεται να αγοράσεις εισιτήρια ή να υποβάλεις αίτημα για άδεια από τη δουλειά. Οι γυναίκες ή οι μητρικές φιγούρες θα έχουν ισχυρή παρουσία στη ζωή σου για το υπόλοιπο της εβδομάδας. Ίσως βρεις και μια μέντορα με μητρικά χαρακτηριστικά, αν την αναζητούσες.

Υδροχόος

Η επικοινωνία ξεμπλοκάρει από την πρώτη κιόλας μέρα της ορθής πορείας του Ερμή. Εάν έχετε πολλά emails να διαχειριστείτε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τακτοποιήσετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και όποιες άλλες μορφές αλληλογραφίας. Συμπληρώστε τις απαραίτητες φόρμες, ιδιαίτερα αιτήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Χρειάζεστε προσφορές για επισκευές αυτοκινήτου; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα να καλέσετε σε συνεργεία και να πάρετε τιμές για ελαστικά, σέρβις ή ακόμα και για καινούργιο αυτοκίνητο.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να μαζέψετε χρήματα και να ξοδέψετε με σύνεση αυτά που έχετε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε τον προϋπολογισμό και τις αποταμιεύσεις σας. Σκεφτείτε ποια εργαλεία χρειάζεστε για να σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε τις δαπάνες σας, να βρείτε τρόπους περικοπών και να διακόψετε συνδρομές σε υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιείτε πλέον αλλά εξακολουθείτε να πληρώνετε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ