Τα 4 ζώδια που θα βιώσουν θετική μεταμόρφωση – «Έρχονται νέες ευκαιρίες από τις 25/4»

Η εποχή των εκλείψεων έχει μεταμορφώσει βαθιά τα ζώδια, ειδικά τον Κριό και τον Ζυγό. Ωστόσο, τα βασικά ζώδια είναι γνωστά ότι ενστερνίζονται ότι με τη σκληρή δουλειά έρχονται ανταμοιβές, τις οποίες θα βιώσουν από πρώτο χέρι όταν οι σταθμοί του Ερμή κατευθύνονται στον Κριό στις 25 Απριλίου 2024.

Για τέσσερα ζώδια, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να ξεκινήσουν κάτι νέο που θα τα βοηθήσει να ευημερήσουν. Βρισκόμαστε τώρα στην εποχή του Ταύρου, πλησιάζοντας στο να νιώθουμε άφθονη ενέργεια. Νέα ξεκινήματα φέρνουν ελπίδα και ευκαιρίες είναι στον ορίζοντα.

4 ζώδια που θα βιώσουν θετική μεταμόρφωση στις 25 Απριλίου

  1. Κριός
  2. Καρκίνος
  3. Ζυγός
  4. Αιγόκερως

 

Κριός

Η εποχή της έκλειψης έχει ταράξει τον κόσμο σας , που σημαίνει ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να ήταν αρκετά έντονος αυτή την εποχή του Κριού. Αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να ηρεμούν και να δροσίζονται τώρα που η εποχή του Ταύρου έχει ξεκινήσει και ο Ερμής έχει τοποθετηθεί. Μπορείτε να το σκεφτείτε αυτό ως την αρχή της νέας σας χρονιάς και μπορείτε να θέσετε αυτές τις προθέσεις, να προχωρήσετε με σχέδια και να επανασυνδεθείτε με αυτό που είστε. Μπορεί να είχατε ρίξει πολλές ευθύνες στο δρόμο σας και αν καταφέρατε να τις χειριστείτε με επιτυχία, θα μπορούσατε να δείτε τους καρπούς της δουλειάς σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η εποχή μπορεί επίσης να σας βοήθησε να εξελιχθείτε όσον αφορά το πώς βλέπετε τις σχέσεις. Το να αγκαλιάζετε την ανεξάρτητη πλευρά σας θα μπορούσε να προκύψει από αυτή τη διέλευση επειδή θα είστε ο υπερήρωάς σας.

Καρκίνος

Οι κακές επικοινωνίες και οι καθυστερήσεις μπορεί να ήταν άφθονες κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αλλά ως βασικό σημάδι, ξέρετε ότι τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Κριού μπορεί να είχε την αίσθηση λίγο σαν ένα αγενές ξύπνημα. Ωστόσο, ξέρεις πώς να βάλεις τα πράγματα σε κίνηση γιατί δεν κάνεις πίσω όταν υπάρχει μια πρόκληση. Τα πράγματα αρχίζουν να αισθάνονται πιο ήρεμα με το σχολείο ή τη δουλειά, αφού η διέλευση έγινε στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σας. Θα μπορούσατε τώρα να έχετε καλύτερη δυναμική με συναδέλφους ή άτομα σε θέσεις εξουσίας. Οι άνθρωποι μαθαίνουν περισσότερα για τις ηγετικές σας ικανότητες και θα δουν την αξία σας.

Ζυγός

Ζυγέ, αντέξατε και παλέψατε για τη νίκη. Ο ανάδρομος Ερμής και η ενέργεια της έκλειψης μπορεί να σας έκαναν να νιώθετε περισσότερο σαν… Κριοί κατά τη διάρκεια αυτών των διελεύσεων. Το αποτέλεσμα της απευθείας στάσης του Ερμή θα είναι μια νέα εκτίμηση για τον πολεμιστή που είναι αδρανής μέσα του. Θα δεις πόση δύναμη έχεις. Εάν η ενέργεια της σχέσης ήταν δύσκολη για εσάς από την έκλειψη Μαρτίου στο ζώδιό σας, μπορείτε να νιώσετε κάποια ανακούφιση τώρα με περισσότερη αγάπη για τον εαυτό σας και θάρρος. Ο άμεσος Ερμής σας κάνει επίσης να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για το τι σας περιμένει, αφού σε ένα μήνα, ο Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους, δίνοντας στα ζώδια του αέρα πολλά να συζητήσουν.

Αιγόκερως

Το να αγκαλιάζετε περισσότερη ειρηνική ενέργεια είναι ένα σημάδι αυτής της διέλευσης καθώς ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή σας κάνει να επιστρέψετε στο σπίτι και να βρείτε τα πόδια εκεί που πρέπει. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θεραπεύσετε σχέσεις και εντάσεις και να ασκήσετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση. Οι εκλείψεις σε βοήθησαν να μάθεις και να εξελιχθείς τις τελευταίες εβδομάδες. Καθώς η ενέργεια κατακάθεται, θα δείτε πώς έχετε μεταμορφωθεί και θα αποκαλύψετε την επιθυμία σας να μείνετε μπροστά και να θριαμβεύσετε. Η ενέργεια τώρα θα σας φέρει πολύ περισσότερη ευθυγράμμιση με τη δημιουργική σας πλευρά και τώρα είναι η τέλεια στιγμή να αναθεωρήσετε τη δουλειά που κάνατε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ