Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου: Ιχθύες, μπορεί να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Σε αυτά τα 3 ζώδια ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες – Σαγηνεύουν τους άνδρες

Κριός

Αγκάλιασε τη μοναδικότητά σου, Κριέ! Ο Ερμής μπαίνει σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας επιπλέον ενέργεια στον τομέα των συνεργασιών και των επαγγελματικών δικτύων σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συνεργαστείς με άτομα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και οπτικές γωνίες. Το να μάθεις να συνεργάζεσαι με άτομα διαφορετικά από εσένα μπορεί να απαιτήσει λίγη υπομονή, οπότε φρόντισε να ανοίξεις τα αυτιά σου και να ακούσεις προσεκτικά. Προσπάθησε να μειώσεις τις διαφωνίες και να δώσεις περισσότερη έμφαση στην ακρόαση των άλλων.

Ταύρος

Δεν προορίζονται όλοι να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι, και ο κόσμος μπορεί να έχει κάτι μοναδικό να σου προσφέρει. Με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο, η καριέρα και η κοινωνική σου θέση μπορεί να πάρουν μια νέα κατεύθυνση. Μην κρατάς τον εαυτό σου πίσω και μην είσαι καχύποπτος με τις νέες ιδέες ή τους καινοτόμους στόχους. Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα ανοιχτό μυαλό. Νέες ιδέες, πρωτοποριακά εργαλεία και το ανοιχτό μυαλό, προκειμένου να δεις την μεγάλη εικόνα, μπορούν να σε βοηθήσουν να επεκτείνεις την επαγγελματική σου επιρροή.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει το πιο αγχωτικό πράγμα που κάνετε στις σχέσεις σας

Δίδυμοι

Να έχεις και εσύ ανοιχτό μυαλό, Δίδυμε! Άσε την περιέργειά σου να σε οδηγήσει, ειδικά τώρα που ο Ερμής ετοιμάζεται να περάσει στον Υδροχόο αυτόν τον μήνα. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος να γραφτείς σε ένα νέο μάθημα ή να συμμετάσχεις σε μια ομάδα συζήτησης όπου μπορείς να συζητήσεις διάφορα θέματα με νέους ανθρώπους. Εστίασε την προσοχή σου σε ένα ή δύο πράγματα. Δεν θέλεις να αποσπάται η προσοχή σου από πολλά θέματα ταυτόχρονα.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Υδροχόο ξεκλειδώνει ευκαιρίες για βαθύτερες συνδέσεις και αυτογνωσία. Εξερεύνησε τα νέα μυστικά που αποκαλύπτονται και αξιοποίησέ τα για να προχωρήσεις στις αλλαγές που επιθυμείς. Αυτή είναι μια ιδανική περίοδος για να κρατήσεις ημερολόγιο καταγράφοντας σκέψεις και δραστηριότητες, δηλαδή πότε κάνεις τι. Αν θέλεις να παρακολουθείς την πρόοδό σου σε τομείς όπως φυσική κατάσταση, διατροφή, έξοδα κ.λπ., χρησιμοποίησε εφαρμογές που απλοποιούν τη διαδικασία.

Λέων

Λέοντα, έχεις την ικανότητα να γίνεις ένας εξαιρετικός συνεργάτης και να βοηθήσεις τους άλλους να δουν την αξία της συνεργασίας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, εκτιμάς τους αφοσιωμένους και πιστούς ανθρώπους. Η ιδέα της δέσμευσης σε έναν στόχο ή όραμα σε ελκύει. Ίσως αποφασίσεις να διευρύνεις την ομάδα σου στη δουλειά ή, αν σκεφτόσουν σοβαρά να δεσμευτείς σε μια σχέση, τελικά να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Παρθένος

Πάντα εργάζεσαι σκληρά για να βελτιώνεσαι, Παρθένε, και αυτόν τον μήνα έχεις την ευκαιρία να ανεβάσεις το επίπεδό σου. Τόλμησε κάτι καινούργιο! Κάθε τόσο καιρό χρειάζεται ένα φρεσκάρισμα. Ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνει την αφορμή να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να επανεξετάσεις τη ρουτίνα σου. Ίσως απολαύσεις να δοκιμάσεις ένα νέο λογισμικό οργάνωσης εργασίας ή να αρχίσεις να τακτοποιείς σημαντικά έγγραφα. Μην φοβηθείς να μάθεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και δεξιότητες. Φέτος είναι η χρονιά της εξέλιξης σου!

Ζυγός

Απελευθέρωσε τη δημιουργικότητά σου, Ζυγέ! Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο φέρνοντας φρέσκια έμπνευση και ζωντάνια στα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, στη μουσική και στον χορό. Ακόμα κι αν δεν έχεις χρόνο να αφοσιωθείς προσωπικά σε κάποιο χόμπι, γίνε θεατής! Δες βίντεο σχετικά με την τέχνη που σε ενδιαφέρει, μάθε για την ιστορία της τέχνης ή στήριξε έναν ανεξάρτητο καλλιτέχνη αγοράζοντας κάποιο έργο του. Σε γενικές γραμμές αυτή η περίοδος ευνοεί την έκρηξη δημιουργικότητας, οπότε άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί.

Σκορπιός

Είναι καλό να έχετε επαφές με την οικογένεια σας και μπορείτε να το κάνετε και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εάν δεν είναι εφικτό να βρεθείτε από κοντά. Ο Ερμής στον Υδροχόο είναι η τέλεια στιγμή για επικοινωνία και συναντήσεις με μέλη της οικογένειάς σας. Σήμερα επίσης τα άστρα σε καλούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου και να αγκαλιάσεις την αντισυμβατική σου φύση, φτάνοντας στον πυρήνα των πραγμάτων. Θυμήσου, κάθε εμπειρία είναι ένα μάθημα. Μην φοβάσαι την αποτυχία, είναι απλά ο τρόπος του σύμπαντος να σε οδηγήσει προς μια νέα κατεύθυνση. Να είσαι ανοιχτός στις άπειρες δυνατότητες που σου παρουσιάζονται.

Τοξότης

Τοξότη, ήρθε η ώρα να γράψεις εκείνο το βιβλίο που έλεγες! Ο Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο, φέρνοντας νέα ενέργεια στον τομέα της επικοινωνίας και της δημιουργικής έκφρασης. Τα άστρα σας βοηθούν να βρείτε έμπνευση, να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να εκφραστείτε με σαφήνεια και πρωτοτυπία. Οπότε αν έχεις μέσα σου κάποια επιθυμία να γράψεις ένα μυθιστόρημα ή να διηγηθείς μια ιστορία, κάνε το ή έστω κάνε ένα πλάνο για να το κάνεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στα οικονομικά σας! Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είναι η ιδανική περίοδος να αξιολογήσετε την πιστοληπτική σας ικανότητα, ακόμα και αν δεν το έχετε κάνει άλλη φορά αυτόν τον μήνα. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πού πηγαίνουν τα χρήματά σας και φροντίστε να ξοδεύετε λιγότερα από όσα κερδίζετε. Φροντίστε να αποπληρώσετε τα χρέη σας, ειδικά τις κάρτες με υψηλό επιτόκιο, ενώ είναι ώρα να σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε οικονομικά και φτιάξτε ένα πλάνο για να το καταφέρετε. Είναι σημαντικό να έχετε τον έλεγχο των οικονομικών σας και ο Ερμής στον Υδροχόο είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια νέα αρχή.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήκωσε τη φωνή σου και εκφράσου! Έχεις μπροστά σου ένα υπέροχο διάστημα για να κάνεις κάτι καλό για το μέλλον σου. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, καλωσορίζεις μια περίοδο που σε ωθεί να δουλέψεις πάνω στην προσωπική σου ανάπτυξη και εξέλιξη. Θέλεις να χάσεις βάρος; Να τακτοποιήσεις τη ζωή σου; Ήρθε η ώρα! Είσαι επιχειρηματίας; Σκέψου το ενδεχόμενο να ανανεώσεις τη διαδικτυακή σου παρουσία και ίσως να κάνεις και ένα rebranding. Οι ευκαιρίες είναι μπροστά σου! Αξιοποίησε αυτές τις θετικές επιρροές για να δημιουργήσεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ιχθύες

Μερικές φορές, άνθρωποι από το παρελθόν επανεμφανίζονται με έναν περίεργο τρόπο στη ζωή μας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο, ίσως να λάβεις νέα από έναν πρώην που ήταν κάποτε για σένα σαν “αδελφή ψυχή”. Αυτό μπορεί να γίνει μια υπέροχη ευκαιρία για συναισθηματικό κλείσιμο και προσωπική ανάπτυξη. Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σου δώσει το απαραίτητο θάρρος να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο, διακόπτοντας για πάντα τη σύνδεση με το παρελθόν. Μπορείς να το πετύχεις διαγράφοντας παλιές  φωτογραφίες, μπλοκάροντας email και αριθμούς τηλεφώνου, και αποχαιρετώντας οριστικά αυτό το άτομο. Δεν χρειάζεται να ξαναμπείς σε ρομαντική σχέση για να υπάρξει συναισθηματικό κλείσιμο. Μερικές φορές, ένα απλό “αντίο” και η αποδοχή του τι συνέβη είναι αρκετά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ