Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει το πιο αγχωτικό πράγμα που κάνετε στις σχέσεις σας

Ένα νέο τεστ προσωπικότητας υπόσχεται να αποκαλύψει το πιο αγχωτικό πράγμα που κάνετε στις σχέσεις σας.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει την κρυφή δύναμη του μυαλού σας

Είναι συχνό φαινόμενο να εκδηλώνεται το άγχος μας στις σχέσεις μας. Επειδή όμως είναι σχεδόν αδύνατο να είμαστε εντελώς αντικειμενικοί με τον εαυτό μας, δεν είναι πάντα κάτι που μπορούμε να αντιληφθούμε, πράγμα που αποτελεί πρόβλημα. Γιατί το άγχος δεν είναι απλά κακό για εσάς, είναι κακό και για τη σχέση σας.

Ενώ δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αγχώδεις, όλοι έχουμε μέρες που νιώθουμε τουλάχιστον λίγο ανήσυχοι.  Αυτή η συγκεκριμένη οπτική ψευδαίσθηση σας βοηθά να αποκαλύψετε ποιο είναι το πιο αγχωτικό πράγμα που κάνετε στις σχέσεις σας, με βάση αυτό που βλέπετε πρώτα. Το τεστ είναι απλό. Εσείς τι βλέπετε με την πρώτη ματιά;

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει πόσο πιθανό είναι να απατήσετε τον σύντροφό σας

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει το πιο αγχωτικό πράγμα που κάνετε στις σχέσεις σας

Φωτογραφία: Igor Morski

Εάν δεις τη σιλουέτα

Εάν είδατε πρώτα τη σιλουέτα, τότε το άγχος σας εκδηλώνεται νωρίς και συχνά στις σχέσεις σας, αλλά ο σύντροφός σας δεν το γνωρίζει. Είστε πολύ επιδέξιοι και παρουσιάζετε μια ήρεμη και συγκεντρωμένη εικόνα – όχι μόνο στον κόσμο γύρω σας, αλλά και στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Εάν δεν μάθετε να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας για τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, κινδυνεύετε να τον χάσετε. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μοιράζεστε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας με τον σύντροφό σας. Αντίθετα, είναι απαραίτητο αν θέλετε να προχωρήσετε μαζί.

Εάν δεις το δέντρο

Αν είδατε πρώτα το δέντρο, τότε το άγχος σας δεν εμφανίζεται στην αρχή της σχέσης σας, αλλά αργότερα.  Αυτό συμβαίνει γιατί σας παίρνει καιρό να “ριζώσετε” σε μια σχέση, να νιώσετε σιγουριά και να αποδεχτείτε ότι αυτός ο άλλος άνθρωπος είναι κάποιος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε μακροπρόθεσμα.

Είναι πιθανό να αισθανθείτε ζήλια όταν ο σύντροφός σας περνάει χρόνο με άλλους, αλλά μόνο αφότου είστε μαζί για κάποιο καιρό. Θυμηθείτε, δεν θέλουν όλοι ό,τι έχετε εσείς, και επειδή κάποιος είναι σημαντικός για εσάς δεν σημαίνει ότι θα τον χάσετε.

Εάν δεις το πουλί

Εάν είδατε πρώτα το πουλί, τότε το άγχος δεν παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Ίσως να εμφανίζεται ελάχιστα στην αρχή, αλλά είναι όπως ακριβώς νιώθουν όλοι που ξεκινούν κάτι καινούριο με έναν καινούριο σύντροφο.

Μόλις ξεπεράσετε την αρχική αμηχανία των πρώτων εβδομάδων, είναι πολύ πιθανό το άγχος σας να υποχωρήσει. Αλλά θυμηθείτε, επειδή εσείς δεν είστε αγχώδης, αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφό σας!

Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί σε τυχόν ανησυχίες του. Αυτό θα βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Πηγή: FOXreport.gr 

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με το κορίτσι σε 20 δευτερόλεπτα;

Είναι χάκερ 30 χρόνια και μοιράζεται τα πιο τρομακτικά πράγματα που έχει δει στο dark web

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ