Σαλαμίνα: Μυστήριο με κλοπή αυτοκινήτου που βρέθηκε καμένο – Εξετάζεται εάν συνδέεται με τη δολιοφθορά στον αγωγό της Αίγινας

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την κλοπή αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από το τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, το οποίο βρέθηκε εν συνεχεία καμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται αν το όχημα, που έφερε κλεμμένες πινακίδες, εμπλέκεται στην υπόθεση δολιοφθοράς του υποθαλάσσιου αγωγού Σαλαμίνα-Αίγινα για την οποία κατέθεσε μήνυση ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη Σαλαμίνα στις 2 Φεβρουαρίου και στο εσωτερικό του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από την περιοχή της Πεντέλης, τον Σεπτέμβριο του 2023. Μεταφέρθηκε για φύλαξη έξω από το τμήμα Ασφάλειας, αλλά άγνωστοι κατάφεραν να το κλέψουν στις 3 Φεβρουαρίου και να το πυρπολήσουν σε ερημική περιοχή της Σαλαμίνας.

Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται από τις αρχές ότι ο εμπρησμός του οχήματος στόχο είχε να εξαφανιστούν στοιχεία που θα τους συνέδεαν με έκνομες πράξεις.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ