Τα ζώδια σήμερα, 30 Μαρτίου: Λέοντες, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 30 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 πιο κτητικά ζώδια – «Έτσι αντιδρούν όταν αισθάνονται απειλή ή ανασφάλεια»

Κριός

Είστε έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη περιπέτειά σας, Κριοί. Ίσως ήρθε η ώρα για ένα μακρινό οδικό ταξίδι ή για μια βόλτα στην πόλη για να μάθετε τι συμβαίνει. Επισκεφθείτε μία αίθουσα χορού αυτή την εβδομάδα ή ένα γυμναστήριο και παρακολουθήστε ένα μάθημα πιλάτες. Επισκεφθείτε ένα μουσείο με φίλους και δείτε τι τέχνη εκτίθεται αυτή τη στιγμή. Αφήστε τις δικαιολογίες που σας εμποδίζουν να διασκεδάσετε. Είναι απλώς νοητικά εμπόδια. Αν αποφασίσετε ότι θα κάνετε κάτι, θεωρήστε ότι έχει ήδη γίνει.

Ταύρος

Είστε ένας φιλανθρωπικός τύπος αλλά αν θέλετε να πάρετε κάτι πίσω τότε θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά το πότε (και σε ποιον) χαρίζετε πράγματα. Σήμερα, μπορεί να σας ζητηθεί να δανείσετε χρήματα σε έναν φίλο, που έχει πρόθεση να σας τα επιστρέψει.

Τα 2 ζώδια που βάζουν τέλος στο σερί ατυχίας τον Απρίλιο

Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Αντ’ αυτού, σκεφτείτε να χαρίσετε τη βοήθειά σας και να το ξεχάσετε. Αυτό θα σας γλιτώσει από διαφωνίες στο μέλλον.

Δίδυμοι

Οι επιχειρηματικές ιδέες και τα σχέδια είναι πάντα συναρπαστικά. Αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον και όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορείς να κάνεις αν πετύχεις. Η σημερινή ενέργεια σας προειδοποιεί λίγο, όσον αφορά την υπογραφή ενός συμβολαίου.

Τα 3 ζώδια που είναι όλο υποσχέσεις – Πιστεύουν στο «δανεικά και αγύριστα»

Σκεφτείτε με σύνεση και προσοχή πριν ξεκινήσετε κάτι σημαντικό, ειδικά σε συμβόλαια ή δεσμεύσεις που μπορεί να σας κοστίσουν. Μην αναλάβετε τίποτα βιαστικά.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε το καλοκαίρι. Ίσως ανησυχείτε πολύ μήπως χάσετε κάποια προσφορά, που πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να κλείσετε ένα ταξίδι τώρα και να ενημερώσετε όλους για την απόφασή σας.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διαφωνία, Καρκίνε. Σήμερα, η έλλειψη επικοινωνίας μπορεί να διαμορφώσει περιττές διαφωνίες.

Είναι συνετό να συμβουλευτείτε το σύντροφό σας όταν φτιάχνετε τα σχέδια σας ή να λάβετε υπόψη σας τα προγράμματα των άλλων ανθρώπων και να ζητήσετε τη συμβολή τους.

Λέων

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, Λέων. Πόσο αναγκαία είναι τα πράγματα που γίνονται τόσο ελκυστικά στα μάτια σου; Ή μήπως πέφτεις θύμα των τακτικών μάρκετινγκ του Amazon, του TikTok και όλων των άλλων δελεαστικών πλατφορμών;

Η σημερινή μέρα προειδοποιεί να μην σπαταλάτε χρήματα, να εξετάζετε ρεαλιστικά τις αγορές και να συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε αντικείμενα σε εκπτώσεις.

Παρθένος

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική σήμερα. Κρατάτε το στόμα σας κλειστό για χάρη της διατήρησης της ειρήνης; Αν και είναι καλό να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να μην λέτε πράγματα που μόνο οργή δημιουργούν, ποιανού την ειρήνη διατηρείτε πραγματικά;

Σκεφτείτε τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει σε εσάς. Με ποιον συναλλάσσεστε που σας κάνει να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας; Σκεφτείτε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και ενεργήστε αναλόγως.

Ζυγός

Αξίζετε να νιώθετε ευτυχισμένοι. Έτσι, όταν έχετε πέσει σε μια κακή ή όχι και τόσο καλή διάθεση, αναρωτηθείτε γιατί. Όταν είστε κουρασμένοι, κάποιες απαντήσεις που δίνετε στους ανθρώπους θα αντανακλούν το πώς αισθάνεστε. Αν είστε σύντομοι με τους άλλους, μπορεί να είναι ότι χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας. Είναι καλό να ακούτε τις ανάγκες του σώματός σας. Κάντε ένα διάλειμμα. Περάστε λίγο χρόνο στη φύση.

Σκορπιός

Καλλιεργήστε θετικές εμπειρίες στην καθημερινή σας ζωή. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε μια νέα διάταξη ή ένα νέο σχέδιο για τον προσωπικό σας χώρο ή το γραφείο σας στο σπίτι. Ελέγξτε το Pinterest και φτιάξτε έναν πίνακα με τα αντικείμενα που θέλετε. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ζευγάρι παντόφλες με χαμόγελα, μια χαριτωμένη εκτύπωση για τον τοίχο σας ή μια ντελικάτη κούπα για να πίνετε το πρωί, επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Τοξότης

Επικεντρωθείτε στην οικογένεια και το σπίτι σας για να κάνετε τη ζωή σας πιο άνετη για εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία, ώστε να σας εμπνεύσει να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Ψάξτε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες ή παλιές ευχετήριες κάρτες διακοπών από συγγενείς και φίλους. Απολαύστε μια βόλτα στο μονοπάτι των αναμνήσεων.

Αιγόκερως

Η ευγνωμοσύνη είναι η υπερδύναμη σας. Όταν σκέφτεστε τα μικρά πράγματα που έχετε, θυμηθείτε να βλέπετε και τις δυνατότητες που υπάρχουν ακόμα στη ζωή σας. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να μοιραστείτε με τους άλλους πόσο ευγνώμονες είστε για τα μικρά πράγματα που έχετε βιώσει μαζί. Στείλτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα ή τηλεφωνήστε σε ανθρώπους στους οποίους θα θέλατε να εκφράσετε την εκτίμησή σας προφορικά. Διαδώστε την αγάπη!

Υδροχόος

Κάνεις μια νέα αρχή, Υδροχόε, και παρόλο που κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να πατήσεις το κουμπί της επανεκκίνησης, σήμερα μπορεί να νιώθεις λίγο διαφορετικά. Υπάρχει ιδιαίτερος ενθουσιασμός για το νέο ξεκίνημα αυτής της ημέρας. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον καινούργιο άνθρωπο και να δημιουργήσετε μια πολλά υποσχόμενη σχέση ή φιλία. Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να προγραμματίσετε μια βραδιά ραντεβού. Προγραμματίστε κάτι που θα σας βγάλει έξω από τη ζώνη άνεσης σας.

Ιχθύες

Βάλτε το τραγούδι της Arethra Franklin, R-E-S-P-E-C-T, και υπενθυμίστε στον εαυτό σας πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσάς. Οι μικρές στιγμές στις σχέσεις σας θα αντανακλούν την υγεία της τρέχουσας επαφής σας. Δώστε προσοχή στο πώς αντιδράτε σε μικρές αλληλεπιδράσεις και πώς ο σύντροφός σας αλληλεπιδρά μαζί σας κατά τη διάρκεια συζητήσεων. Θα έχετε εικόνα για το τι λειτουργεί και τι χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ