Τα 3 ζώδια που είναι όλο υποσχέσεις – Πιστεύουν στο «δανεικά και αγύριστα»

Μετά από οποιοδήποτε υπέροχο δείπνο ή ταξίδι στο μπαρ, έρχεται μια στιγμή που ο λογαριασμός παραδίδεται στο τραπέζι και όλοι αγωνίζονται να βρουν πώς να μοιράσουν το ποσό. Εάν είστε τυχεροί, ένας φίλος θα προσφερθεί και με την πιστωτική του κάρτα θα πληρώσει για τα πάντα και θα πει κάτι σαν, “Είναι εντάξει, απλά περάστε τα αργότερα”.

Τα πιο επιμελή ζώδια, όπως ο Παρθένος και ο Αιγόκερως, θα αρπάξουν αμέσως τα τηλέφωνά τους και θα στείλουν τα χρήματα ηλεκτρονικά, ενώ άλλα θα τελειώσουν το φαγητό και το ποτό τους και θα στείλουν το ποσό την επόμενη μέρα. Συνήθως, το επίκεντρο μιας βραδινής εξόδου είναι η παρέα και η συζήτηση, οπότε δεν πειράζει αν τα οικονομικά τακτοποιηθούν αργότερα. Παρακάτω, θα δείτε τα τρία ζώδια που πιστεύουν στο… «δανεικά και αγύριστα», με βάση τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τον κυρίαρχο πλανήτη τους και πολλά άλλα.

Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να σας χρωστούν για πάντα

  1. Δίδυμοι
  2. Σκορπιός
  3. Τοξότης

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Ως φλύαρο και κάπως ευδιάθετο ζώδιο, ο Δίδυμος είναι συχνά πολύ πιασμένος σε συζητήσεις για να παρατηρήσει πότε έφτασε ο λογαριασμός στο τραπέζι. Παρόλο που είναι διαβόητοι για το ότι δεν επέστρεψαν τα χρήματα την προηγούμενη φορά, υπόσχονται σε όλους ότι πραγματικά θα στείλουν χρήματα αυτή τη φορά. Κυβερνούνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, επομένως είναι πολύ πειστικοί με τις υποσχέσεις τους.

Μόλις διευθετηθεί αυτό, οι Δίδυμοι θα ξαναβουτήξουν στη συνομιλία τους. Μερικές φορές θα βγάλουν το τηλέφωνό τους και μπορεί να φαίνεται σαν να ανοίγουν το app για να πληρώσουν, αλλά στην πραγματικότητα απλώς φωτογραφίζουν το ποτό τους. Στο τέλος της βραδιάς, θα καλέσουν ένα Uber και μετά θα αποκοιμηθούν αμέσως. Όταν ξυπνήσουν το επόμενο πρωί, αυτό το ζώδιο θα έχει ελάχιστη έως καθόλου μνήμη από τη συζήτηση για τα χρωστούμενα, κάτι που θα εξηγούσε γιατί χρειάζονται υπενθυμίσεις, για να μην ξεχάσουν πραγματικά.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Όταν ένας Σκορπιός είναι έξω με φίλους, βάζει όλη την ενέργεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο παρόν. Ως εσωστρεφές ζώδιο του νερού, έχει μια μπαταρία που εξαντλείται εύκολα, επομένως χρειάζεται πολλή προσπάθεια και εγκεφαλική δύναμη για να ακούσουν, να γελάσουν και να συνεισφέρουν στη συζήτηση.

Μέχρι να φτάσει ο λογαριασμός μετά το brunch, είναι συνήθως αρκετά κουρασμένοι, αν και προσπαθούν να το κρύψουν. Σε μια ιδανική κατάσταση, θα πλήρωναν για το δικό τους πιάτο scramble και μιμόζα, αλλά πριν το καταλάβουν ένας από τους πιο δυναμικούς κολλητούς τους έχει ρίξει μια κάρτα στο τραπέζι…

Αντί να βγάλει το τηλέφωνό του και να πληρώσει επί τόπου, ένας Σκορπιός συχνά θα μπει ξανά στη συζήτηση, ενώ κρυφά ελπίζει ότι κανείς δεν θα θέλει να κάνει σχέδια μετά το brunch.

Μόλις φτάσουν τελικά στο σπίτι, πρέπει να παρακολουθήσουν Netflix και να αποσυμπιεστούν. Και πριν το καταλάβουν, έχει περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα και ακόμα δεν έχουν επιστρέψει τα χρήματα…

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους ένας Τοξότης ξεχνάει πάντα να ξεπληρώσει ένας χρέος και ο βασικός λόγος είναι ότι παραμένει πολύ επικεντρωμένος στη διασκέδαση.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, έχουν συχνά τη νοοτροπία ότι όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το χρήμα θα εξομαλυνθούν στο τέλος. Θα αγοράσουν μερικά ποτά και μετά οι φίλοι τους θα πάρουν μερικά, και έτσι συχνά ξεχνούν ποιος πλήρωσε για τι.

Το δεύτερο ζήτημα είναι ότι πολλοί Τοξότες έχουν μια εικονική τρύπα στην τσέπη τους, επομένως μπορεί να μην έχουν χρήματα διαθέσιμα να πληρώσουν αμέσως. Μπορεί ακόμη και να ελπίζουν κρυφά ότι οι φίλοι τους θα τους κεράσουν πάλι ή επίσης «ξεχάσουν» να κάνουν υπενθύμιση για τα χρωστούμενα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ