Τα ζώδια σήμερα, 28 Μαρτίου: Δίδυμοι, αλλάξτε συνήθειες και γίνετε πιο αυστηροί

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Ανατροπές στα αισθηματικά για 2 ζώδια μέχρι την Πρωταπριλιά

Κριός

Πρόσεξε την προσωπική σου ζωή, Κριέ. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι όλες τις πληροφορίες με όλους όσους γνωρίζεις. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, συνεχίζοντας να βάζει τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο των μυστικών σου. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσεις τα social media σου και να αφαιρέσεις αναρτήσεις που είναι πολύ προσωπικές και σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Το ίδιο ισχύει και με τις διαγραφές “φίλων” με τους οποίους δεν θέλεις να έχεις καμία απολύτως επαφή.

Ταύρος

Ξέρεις ξεκάθαρα τι θέλεις και δεν συμβιβάζεσαι. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να σας απασχολούν τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο των δεσμεύσεων σου. Είναι μια καλή μέρα να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να πετύχεις μέσα από τις δεσμεύσεις στη ζωή σου.

Τα 4 ζώδια που τραβούν τους άλλους σαν «μαγνήτης» – «Όλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά τους»

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμος να βάλεις τα δυνατά σου και να κάνεις πράγματα που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, συνεχίζοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο των συνηθειών σου. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις λίγο τα πράγματα και να γίνεις πιο αυστηρός με τις καθημερινές σου επιλογές. Φάε πιο υγιεινά. Γυμνάσου και κοιμήσου καλύτερα.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τη ζωή για λίγο! Η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον Σκορπιό, συνεχίζοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο της δημιουργικότητάς σου. Γράψε. Πειραματίσου με την φροντίδα του εαυτού σου. Ψάξε για μισοτελειωμένα projects στο σπίτι, πάνω στα οποία μπορείς να ξεκινήσεις να δουλεύεις.

3 ζώδια που θα γυρίσουν σε μια παλιά σχέση αυτή την άνοιξη

Λέων

Αφιέρωσε χρόνο στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον Σκορπιό, συνεχίζοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού σου. Η καθημερινότητα μπορεί να μας κάνει να ξεχνάμε πόσο πολύ εκτιμούμε τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω μας. Γι’ αυτό, δείξε τους σκόπιμα τα συναισθήματά σου. Προσπάθησε να τους δείξεις ότι νοιάζεσαι όντας εκεί για αυτούς, τόσο όταν σε χρειάζονται όσο και όταν δεν το κάνουν.

Παρθένος

Επικοινωνήστε με σαφήνεια και πείτε αυτό που εννοείτε. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, συνεχίζοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο της επικοινωνίας σας. Είναι μια καλή μέρα να ασχοληθείτε με την εποικοδομητική κριτική όταν μιλάτε με άλλους: ακούστε προσεκτικά, μην επικρίνετε το άτομο, αλλά εστιάστε στο πρόβλημα. Δεσμευτείτε να αποφύγετε το μοίρασμα ευθυνών και μάθετε να κάνετε πραγματικά καλές ερωτήσεις.

Ζυγός

Πρόσεχε τα έξοδά σου. Αντίθετα, επικεντρώσου στο να αποταμιεύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, οπότε τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο των χρημάτων σου παραμένουν στο προσκήνιο. Ξεκίνησε να κάνεις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου που θα οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη. Αντί να αγοράζεις μεσημεριανό έξω, φτιάξε το φαγητό σου από το σπίτι. Όλα έχουν να κάνουν με την επίγνωση και την πρόθεση.

Σκορπιός

Πες το με την αλήθεια σου. Δεν είναι ποτέ λάθος να είσαι αυθεντικός. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, αναδεικνύοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο της προσωπικής σου ταυτότητας. Πέρασε χρόνο με τον εαυτό σου και γνώρισε τον καλύτερα, πέρα από τους στόχους σου. Χτίσε μια ταυτότητα βασισμένη σε σταθερά πράγματα όπως οι αξίες σου, τα ήθη σου, η προσωπικότητά σου και ούτω καθεξής.

Τοξότης

Δεν χρειάζεται να χαρίζεις τη δύναμη ή τον χρόνο σου αν δεν το θέλεις εσύ. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, αναδεικνύοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο των κρυφών εχθρών σου. Είναι καλή ιδέα να μετρήσεις τον αντίκτυπο του πού διοχετεύεις την προσοχή σου. Ορισμένοι άνθρωποι ή καταστάσεις, όσο κι αν προσπαθείς, δεν θα ανταποκριθούν στις προσπάθειές σου. Ίσως είναι καλύτερα να επενδύσεις την ενέργειά σου σε πιο σημαντικά πράγματα.

Αιγόκερως

Διαλέγεις τους φίλους σου με προσοχή. Όταν έχεις μια καλή παρέα, να είσαι το άτομο που κρατάει τις φιλίες ζωντανές. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, αναδεικνύοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο των φιλιών σου. Η φιλία, όπως και πολλά πράγματα, είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Μην φοβάσαι να επενδύσεις περισσότερη προσπάθεια ή αγάπη στις φιλίες σου.

Υδροχόος

Είσαι έτοιμος να σε δουν οι άνθρωποι για αυτό που είσαι και για τη συνεισφορά σου στην ομάδα. Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στον Σκορπιό, αναδεικνύοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο της καριέρας και του κοινωνικού σου status. Σήμερα, ίσως ακούσεις κάτι ευγενικό ή καλά λόγια από έναν συνάδελφο ή προϊστάμενο. Χρησιμοποίησε το ως ευκαιρία να διαδώσεις την καλή διάθεση και να εκφράσεις την εκτίμησή σου και στους άλλους.

Ιχθύες

Τι θα ήθελες να μάθεις περισσότερα εκτός του τομέα της καριέρας σου; Η Σελήνη περνάει ακόμα μια μέρα στο Σκορπιό, αναδεικνύοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον οίκο της μάθησης σου. Θυμήσου, δεν χρειάζεται όλα όσα μαθαίνουμε να συνδέονται με μακροπρόθεσμους στόχους. Μερικά πράγματα μπορούμε να τα μάθουμε απλά για να διατηρήσουμε την περιέργειά μας και τον τρόπο ζωής που προσφέρει η διαρκής μάθηση. Οπότε, άνοιξε την μηχανή αναζήτησης και κάνε ερωτήσεις συχνά!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ