Τα βαθύτερα μυστικά κάθε ζωδίου – Τι κρύβουν

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα μυστικό, κάτι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν σε κανέναν. Κάποιοι παρουσιάζουν τον εαυτό τους ως κάποιον άλλο και προσπαθήσουν να κρύψουν τα βαθύτερα μυστικά τους.

Τα ζώδια σήμερα, 23/10: Λέοντες, η μέρα προμηνύει επιτυχία στον έρωτα

Τα ζώδια με βάση τα γενικά χαρακτηριστικά τους κρύβουν διαφορετικά πράγματα. Αυτά είναι μερικά από τα βαθύτερα μυστικά που κρύβει κάθε ζώδιο.

Κριός

Δεν το αποδέχεται αλλά αν χρειαστεί να εξαπατήσει για να κερδίσει κάτι τότε θα το κάνει. Αν ελέγχουν μία κατάσταση τότε αισθάνονται εξαιρετικά.

Αυτά τα 6 ζώδια δεν τα θέλεις για εχθρούς σου

Ταύρος

Μπορεί να δείχνει περήφανος και ψύχραιμος αλλά κατά βάθος μπορεί να είναι πολύ ανασφαλής και δύσπιστος. Ωστόσο αν ερωτευτεί τότε είναι «ανοιχτό βιβλίο» για τον σύντροφό του.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι χωρίζουν με τους συντρόφους τους για ανόητα πράγματα. Θεωρούνται «ρηχά» άτομα και Δεν αποκαλύπτουν ποτέ σε κανέναν τον 100% αληθινό τους εαυτό. Γιατί; Γιατί δεν τους αρέσει να είναι ευάλωτοι μπροστά σε κανέναν.

Αυτά τα 4 ζώδια είναι οι μεγαλύτεροι γκρινιάρηδες

Καρκίνος

Αντιπαθεί όλους τους φίλους του. Νιώθει ότι είναι ανώτερος από όλους. Ωστόσο, δεν θα διακόψει ποτέ τους δεσμούς με κανέναν από αυτούς. Έχει την εικόνα ενός ατόμου με συγκρότηση και αυτοπεποίθηση αλλά είναι εξαιρετικά ευάλωτος.

Λέων

Το βαθύτερο μυστικό τους είναι ότι ζηλεύουν τους πάντες. Αυτό θα τους οδηγήσει να προσπαθήσουν να αρπάξουν αυτό που έχει κάποιος άλλος. Επίσης λατρεύουν να βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρθένος

Είναι εξαιρετικός στα ψεύτικα κομπλιμέντα. Μπορεί να εκτιμά κάποιον αλλά ποτέ να μην του ανοίξει την καρδιά του. Αν σε επαινεί τότε μάλλον αυτό είναι από ευγένεια.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ψυχροί και χειριστικοί. Δεν έχουν ενοχές ή ντροπή και το βαθύτερο μυστικό τους είναι ότι φοβούνται να μείνουν μόνοι. Δεν θα το παραδεχτούν ποτέ.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι σκοτεινοί, εκδικητικοί και έχουν πάρα πολλά μυστικά. Θα σας επιτρέψουν να μιλάτε για τον εαυτό σας αλλά εσείς θα ξέρετε ελάχιστα για εκείνους.

Τοξότης

Μπορεί να αγαπούν πολύ τον σύντροφό τους αλλά απεχθάνονται την δέσμευση. Γενικά δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι θέλουν τον δικό τους μακριά από το έτερον τους ήμισυ.

Αιγόκερως

Δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί. Επίσης αποφεύγει καταστάσεις που μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο τις αδυναμίες του αφού του αρέσει να φαίνεται δυνατός και άψογος.

Υδροχόος

Φλερτάρουν με τους συντρόφους των φίλων τους και δεν τα πάνε καθόλου καλά με τις μεγάλες παρέες. Γενικά αισθάνονται χαμένοι αφού δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σε τέτοιο περιβάλλον.

Ιχθύς

Προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή και την συμπάθεια. Γενικά δεν αφήνουν τους ανθρώπους να πλησιάσουν την καρδιά τους γιατί φοβούνται ότι θα πληγωθούν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ