Τα 4 ζώδια που δεν συμβιβάζονται με τίποτα

Οι άνθρωποι αρνούνται να συμβιβαστούν με πράγματα και καταστάσεις για πολλούς λόγους. Πολλές φορές τους αρέσει να είναι πεισματάρηδες ή απλά είναι μία μαθημένη συμπεριφορά που τους βγαίνει αυθόρμητα.

Τα ζώδια σήμερα, 2 Νοεμβρίου: Καρκίνοι και Τοξότες, προσοχή στις αγορές που κάνετε

Υπάρχουν ζώδια που έχουν μεγάλο πείσμα και αρνούνται να συμβιβαστούν. Άλλα ζώδια είναι πιο χαλαροί και συνεργάσιμοι τύποι. Εάν χωρίζαμε τα ζώδια σε αυτές τις δύο ομάδες εσύ σε ποια πιστεύεις ότι συμπεριλαμβάνεσαι; Παρακάτω θα διαβάσεις τα 4 ζώδια που αρνούνται να κάνουν πίσω και πολύ δύσκολα θα συμβιβαστούν.

Τα 4 ζώδια που δεν συμβιβάζονται

  • Ταύρος
  • Λέων
  • Αιγόκερως
  • Υδροχόος

Ταύρος

Ο συμβιβασμός δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιο του. Είναι αρκετά πεισματάρης για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Οι Ταύροι όταν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο δεν πρόκειται να κάνουν πίσω με τίποτα. Συνήθως διαφωνούν έντονα και με επιχειρήματα και πολύ δύσκολα μπορείς κάποιος να τους αλλάξει γνώμη. Δεν θα αποχωρήσουν ποτέ από την κουβέντα εάν η άλλη πλευρά δεν συμφωνήσει μαζί τους.

Τα 6 ζώδια που πιστεύουν στις δεύτερες ευκαιρίες

Λέων

Τους αρέσει η καλή ζωή και παλεύουν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους στην εργασία αλλά και την ερωτική ζωή τους. Έτσι μία προαγωγή στην δουλειά αλλά και ένα ωραίο και καινούργιο σπίτι είναι πολύ σημαντικά για τους Λέοντες. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να κάνουν εκπτώσεις και να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουν και πιστεύουν ότι αξίζουν. Συνήθως μπορεί να φαίνονται κάπως αλαζονικοί. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν θα υποχωρήσουν μέχρι να δουν τις επιθυμίες τους να γίνονται πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Είναι από τα πεισματάρικα ζώδια. Έχει μία απάντηση για το κάθε τι και άποψη σχεδόν για τα πάντα. Ο Αιγόκερως είναι συνήθως αυτός που επιβάλλει τους κανόνες και πιστεύει ότι γνωρίζει το σωστό. Γι’ αυτό και δεν θα κάνει πίσω αν πιστεύει ότι ξέρει το σωστό. Έχει επιχειρήματα και θέλει να τα επιβάλλει. Το πείσμα είναι σύμφυτο του χαρακτήρα του αφού θέλει οι άλλοι να του αναγνωρίζουν ότι παλεύει για την δικαιοσύνη στον κόσμο.

Τα 5 πιο ντροπαλά ζώδια, σύμφωνα με αστρολόγους

Υδροχόος

Είναι από τα ζώδια που δεν θα περίμενε κανείς να βρίσκονται σε αυτή την λίστα. Είναι εξωστρεφείς, κοινωνικοί και χαλαροί. Ωστόσο εάν η συζήτηση ακουμπήσει θέματα που αφορούν τις πεποιθήσεις ενός Υδροχόου τότε το πείσμα έρχεται στο προσκήνιο. Οι Υδροχόοι είναι συνεργάσιμα ζώδια αλλά δεν πρόκειται ποτέ να υποχωρήσουν και πάντα θα υπερασπίζονται μέχρι τέλους αυτά που πιστεύουν.

Δεν είναι μόνο πεισματάρηδες

Αν ανήκεις σε ένα από τα παραπάνω ζώδια δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι. Εάν μάχεσαι γι’ αυτά που πιστεύεις και επιθυμείς αυτό δείχνει τουλάχιστον αυτοπεποίθηση και ίσως θα έπρεπε οι υπόλοιποι του ζωδιακού να πάρουν μαθήματα από εσένα. Ωστόσο καλό θα είναι να θυμάσαι ότι κάπου κάπου χρειάζεται να βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου για να μην αισθάνονται καταπίεση τα κοντινά σου πρόσωπα. Δεν είναι όλες οι συζητήσεις για μάχες και αντιπαράθεση και δεν χρειάζεται να έχεις πάντα δίκιο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ