Πεθερός θέλει να χωρίσει την κόρη του – «Ο σύζυγός της είναι ένας τοξικός νταής χωρίς δουλειά»

Ένας πεθερός θέλει να χωρίσει η κόρη του επειδή ο σύζυγος της είναι «ένας τοξικός νταής χωρίς δουλειά».

Ο ηλικιωμένος γράφει στην στήλη συμβουλών της εφημερίδας New York Post για τα προβλήματα που έχει με τον σύζυγο της κόρης του. Όπως εξήγησε η κόρη του είναι καθηγήτρια με διδακτορικό και «σκληρά εργαζόμενη σε μία δουλειά που αγαπάει».

Αντίθετα ο σύζυγος της, αν και μορφωμένος, δεν έχει εργαστεί όσα χρόνια είναι παντρεμένοι. «Ο σύζυγός της, ο Φιλ, έχει τρία μεταπτυχιακά και επίσης διδακτορικό. Στα 20 χρόνια του γάμου τους, δεν έχει δουλέψει ούτε σε μία δουλειά», ανέφερε ο άντρας.

«Είναι αγενής, ανώριμος, νταής, τοξικός»

Όπως τόνισε ο Φιλ παρουσιάζεται ως συγγραφέας αλλά στην διάρκεια των 20 ετών του γάμου του είναι ζήτημα αν έχει κερδίσει μόνος του 250 δολάρια. «Ο Φιλ είναι αγενής, ασεβής, εκπληκτικά ανώριμος, νταής, τοξικός και παθητικά επιθετικός. Πίνει πάρα πολύ και πηγαίνει στο γυμναστήριο τρεις ώρες την ημέρα», σημείωσε ο ηλικιωμένος.

Ο άνδρας, που έχει εργαστεί ως κλινικός κοινωνικός λειτουργός, ανέφερε ότι ούτε η σύζυγος του συμπαθεί τον γαμπρό τους. «Η επί 42 χρόνια σύζυγός μου, η οποία δεν έχει πει ποτέ ούτε ένα αρνητικό πράγμα για κάποιον αναφέρεται στον γαμπρό μας ως “ο γκρινιάρης”. Ο 10χρονος γιος τους είναι μια χαρά και είναι ευλογία να είναι κανείς μαζί του. Σε αντίθεση με τον πατέρα του, έχει εργασιακή ηθική και είναι ευγενικός και ευγνώμων», υποστήριξε ο ηλικιωμένος.

«Η επιλογή είναι δική της», απαντάει η υπεύθυνη της στήλης

Παραδέχθηκε ότι γνωρίζει πώς δεν μπορεί να ελέγξει κάποιον άλλον ή να επηρεάσει τις επιλογές του αλλά θα ήθελε η κόρη του να χωρίσει από τον σύζυγο της. « Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε περάσει πολλές νύχτες με δάκρυα στα μάτια για όσα μας έκανε ή μας είπε ο Φιλ. Ήμασταν πολύ γενναιόδωροι μαζί τους κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Μακάρι να μπορούσαμε να κρατήσουμε την κόρη και τον εγγονό μας και να δώσουμε στον Φιλ ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή», τόνισε ο άνδρας.

Και συνέχισε: «Η κόρη μας φαίνεται αρκετά ευτυχισμένη στο γάμο τους. Αλλά υποψιαζόμαστε ότι φοβάται να πει κάτι μήπως την εκφοβίσει».

Η επικεφαλής της στήλης απαντάει ότι η κόρη του είναι παντρεμένη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο για «κάποιο λόγο». «Έχετε το δικαίωμα να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας γι’ αυτόν, αλλά σε τελική ανάλυση, η επιλογή είναι δική της για το πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της» σχολίασε η υπεύθυνη της στήλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ