Γιώργος Λαμπάτος για Μάρκο Σεφερλή: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω φυσικά και δεν θα έκανα κάτι τέτοιο»

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ήταν καλεσμένος σήμερα (12/2) ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός μίλησε για τη λήξη της δικαστικής διαμάχης με τον Μάρκο Σεφερλή και εξέφρασε για ακόμη μία φορά την ευγνωμοσύνη του προς εκείνον.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπάτος είπε: «Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα με τίποτα. Ήμουν εγκλωβισμένος και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να απεγκλωβιστώ από όλη αυτή την ιστορία. Όμως άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Το πρώτο θαύμα ήταν που ο Μάρκος με απάλλαξε από αυτή την καταδικαστική απόφαση, ώστε να αρχίσω να βλέπω ουρανό. Και το δεύτερο ήταν που με πήρε στον θίασο, που δεν περνούσε από το μυαλό μου και τη φαντασία μου ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο».

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω φυσικά και δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή καθαρίζουν τα λάθη που έκανα, είπα και παραδέχθηκα από την αρχή ότι αυτό ήταν λάθος μου, μία κίνηση στην απελπισία που είχα φτάσει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο να ζητήσω δημόσια συγγνώμη στον Μάρκο και έτσι να λυτρωθούμε από αυτή την ιστορία και να οδηγηθούμε στο μετέπειτα επεισόδιο, που ήταν να δείξει ο Μάρκος το μεγαλείο της ψυχής του και την ανθρωπιά του. Γιατί θα μπορούσε να κάνει απλά την ανάκληση, λόγω του ότι με λυπήθηκε και να συνεχίσει η κατάσταση έτσι όπως είναι», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ