Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Βελούδινος χωρισμός

Παρά τις προσπάθειες της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους, το ραγισμένο γυαλί έσπασε οριστικά.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Όλα δείχνουν ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Η κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο. Τον Νοέμβριο, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Δυστυχώς, όμως, αυτή η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε. Οι δυο τους δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και η απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους είναι πλέον μονόδρομος.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι άφησαν πίσω τους επτά χρόνια γάμου, τα οποία συμπληρώθηκαν στις 23 Ιανουαρίου. Αν και μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, οι δυο τους, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας, «σκόνταψαν» πάνω στο γυαλί που ράγισε πριν από πέντε μήνες. Το περασμένο φθινόπωρο έμειναν χωριστά, ενώ και αρκετές φορές κατά το παρελθόν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τούς είχαν αναγκάσει να μένουν σε διαφορετικές εστίες. Τώρα, ωστόσο, η συνθήκη φαίνεται πως είναι μη αναστρέψιμη. «Αν και έκαναν μια τελευταία προσπάθεια, δίνοντας μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα
εμπόδια», λένε πηγές από το περιβάλλον τους.

Ο χωρισμός έγινε σε κλίμα συναίνεσης, ενώ ενδεικτικό των καλών σχέσεων του πρώην ζευγαριού είναι το γεγονός ότι, παρά το τέλος της προσωπικής σχέσης τους, ετοιμάζονται να συνεργαστούν σε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Αυτό το διάστημα, η Μ. Πιερίδη είναι αφοσιωμένη στον γιο της, Νικόλα, αλλά και στην προετοιμασία της τηλεοπτικής της επιστροφής μέσα από τη συχνότητα του Open. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναμένεται να είναι ένα από τα κύρια πρόσωπα εκπομπής που θα ενταχθούν, πιθανότατα, στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Η συμμετοχή της στην καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι#yes» είχε στεφθεί από επιτυχία και, μαζί με τη Φελίτσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο, είχε κερδίσει το τηλεοπτικό στοίχημα.

Η Realnews είχε αποκαλύψει την κρίση στον γάμο της Μ. Πιερίδη και του Δ. Κατριβέση. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους και τους έφεραν αντιμέτωπους με τον χωρισμό. Η Μαριάντα, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή. Την ίδια περίοδο, ο Δ. Κατριβέσης βρισκόταν στην Τήνο, όπου διατηρεί εστιατόριο, ενώ παράλληλα ταξίδευε, αφού επιμελείται το μενού πολλών εστιατορίων σε νησιά της Ελλάδας και στην Κύπρο.

Η αλλαγή αυτή στον οικογενειακό προγραμματισμό έφερε ασυνεννοησία και προκάλεσε τριγμούς στον γάμο τους. Αυτό ήταν και το πρώτο καλοκαίρι που η Μαριάντα δεν επισκέφθηκε την Τήνο. Είχαν ελάχιστο κοινό χρόνο, γεγονός που επηρέασε, όπως αποδείχθηκε, τη μεταξύ τους σχέση. Η τραγουδίστρια έμεινε όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα, ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο, όταν το «Καλοκαίρι#yes» δεν βγήκε στον αέρα, ενώ ο σεφ ήταν στο κυκλαδίτικο νησί. Στις αρχές του φθινοπώρου, είχαν περιορίσει την επικοινωνία τους αποκλειστικά στα επαγγελματικά θέματα, αφού διαχειρίζονται από κοινού κάποιες επιχειρήσεις. Κι ενώ το περιβάλλον τους πίστεψε στα τέλη του φθινοπώρου ότι θα κατάφερναν να ξεπεράσουν την κρίση και να βρουν σημείο σύγκλισης, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ