Κατερίνα Λιόλιου: Της πέταξαν αντικείμενο στο πρόσωπο – Βίντεο με την αντίδρασή της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί μία δυσάρεστη στιγμή που έζησε η Κατερίνα Λιόλιου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο βίντεο, την ώρα που η γνωστή τραγουδίστρια βρισκόταν στην πίστα του μαγαζιού, θαμώνας πέταξε ένα βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπό της.

Η Κατερίνα Λιόλιου δεν πρόλαβε να δει ούτε το ποιος το πέταξε, ούτε και το τι ήταν ακριβώς αυτό το αντικείμενο. Η τραγουδίστρια, εμφανώς ενοχλημένη από την κίνηση του θαμώνα, ακούγεται στο βίντεο να ζητά απ’ όποιον το έκανε να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο.

«Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά, να περάσει στην έξοδο», αναφέρει η Κατερίνα Λιόλιου.

Το βίντεο έχει γίνει viral στο TikTok, μέσα σε λίγες ώρες, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 προβολές. Στα σχόλια μάλιστα, πολλοί χρήστες της πλατφόρμας στηρίζουν την τραγουδίστρια και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους με την κίνηση του θαμώνα.

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος – georgepits

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ