Κατερίνα Λιόλιου: Τότε ήρθαν τα δύσκολα χρόνια, ο δρόμος μου δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τα δύσκολα πρώτα χρόνια στο τραγούδι, αλλά και για τον λόγο που δεν αναφέρεται στην προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στην επόμενη μέρα μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice», η Κατερίνα Λιόλιου είπε: «Η επόμενη ημέρα μου έφερε επαγγελματική αναζήτηση. Τότε ήρθαν τα δύσκολα χρόνια. Κατάλαβα ότι δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος. Ξεκίνησα να δουλεύω κάνοντας φωνητικά στον Νίκο Βέρτη, στον Στέλιο Ρόκκο, στον Γιώργο Σαμπάνη, στον Σάκη Ρουβά και σε πολλούς άλλους. Δεν σνόμπαρα ποτέ όμως τη δουλειά. Ο δρόμος μου δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα».

«Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Δεν είχα κανένα δικό μου άνθρωπο στην Αθήνα, δεν ήξερα καλά – καλά πού έπρεπε να πάω και τι να κάνω. Εγκαταστάθηκα μόνιμα πλέον στην πρωτεύουσα τρία χρόνια μετά το “The Voice”. Πιο πριν δούλευα σε αθηναϊκά νυχτερινά μαγαζιά αλλά γυρνούσα στο πατρικό μου. Πηγαινοερχόμουν, θυμάμαι, με όποιον τρόπο μπορούσα, με λεωφορείο, με τρένο, με αυτοκίνητα φίλων, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Είχα μεγάλη καψούρα όμως με το τραγούδι και δεν με ενοχλούσαν οι δυσκολίες», εξήγησε μιλώντας για την δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, η γνωστή τραγουδίστρια αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας: «Δεν θα σου απαντήσω αν ζω έναν παθιασμένο έρωτα. Και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Καταλαβαίνω ότι γίνεται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν αναγνωρισιμότητα λόγω του επαγγέλματός τους. Δεν μου αρέσει να δίνω αναφορά για την προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ προσωπικά ζητήματα αυτά. Αντιλαμβάνομαι ότι όπως κάποιους τους αφορά το τραγούδι μου, κάποιους άλλους πιθανότατα τους αφορά και κάτι πιο προσωπικό. Θα σου πω όμως πως αυτήν την περίοδο προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη σε όλα τα επίπεδα. Κάθε μέρα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ