Fame Story: «Έμεινε» ο Αντώνης Ρέμος με την ατάκα για την Κατερίνα Λιόλιου – «Θυμάσαι που είχες πει ότι θέλει πολλή δουλειά;»

Η Κατερίνα Λιόλιου έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο νέο επεισόδιο του Fame Story Live που προβλήθηκε στο STAR την Παρασκευή. Έπειτα από ένα εκρηκτικό πρόγραμμα, συνομίλησε με τον παρουσιαστή και την κριτική επιτροπή της μουσικής ακαδημίας.

Ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να εκπλήξει τον Αντώνη Ρέμο, γυρίζοντας τον πίσω στο 2014, όταν η Κατερίνα Λιόλιου συμμετείχε στο The Voice του ΑΝΤ1. Εκείνη την περίοδο, ο Ρέμος υπηρέτησε ως κριτής και coach, ενώ η Λιόλιου είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον διαγωνισμό.

«Κριτές μου, να σας πω κάτι για το Κατερινάκι μας. Αντώνη, θυμάσαι που είχες πει ότι δεν θα κάνει… συγγνώμη, ότι θέλει πολλή δουλειά η φωνή;» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και παραγωγός του Fame Story με τον Αντώνη Ρέμο να μην κρύβει την αρχική του έκπληξη. «Το ’14, στο Voice» επέμεινε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Εγώ;» αποκρίθηκε δειλά ο Αντώνης Ρέμος για να σχολιάσει ο Νίκος Κοκλώνης, «ναι. Όλα τα ξέρω. Γιατί εγώ ο Κοκλώνης θυμάμαι ότι κέρδισε το J2US».

«Εγώ θέλω να πω πως δεν ξέρω τι είπα το ’14, αλλά η Κατερίνα ξέρει πολύ καλά μετά το ’14 τι έκανα μαζί της» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο τραγουδιστής και κριτής του τάλεντ σόου με την Κατερίνα Λιόλιο να παίρνει τον λόγο και να δηλώνει τα εξής. «Έτσi ακριβώς. Μετά συνεργαστήκαμε, δεν είχα ούτε ένα τραγούδι όταν με πήρε κοντά του και με έβγαλε και ντουέτο. Είναι εξαιρετικός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ