Φως στο Τούνελ: «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις» – Συγκλονισμένη η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση του Σάκη Γκολφίνου

Στη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αποκαλύφθηκε μία σημαντική πληροφορία σχετικά με την υπόθεση του Σάκη Γκολφίνου από την Βάρδα Ηλείας.

Το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια της έρευνας, η εκπομπή έλαβε μία πληροφορία που προκάλεσε σοκ στην Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της.

Η έμπειρη δημοσιογράφος σχολίασε: «Όταν ψάχνεις, βρίσκεις. Εγώ αυτό το γνωρίζω 29 χρόνια στο “Τούνελ” και τόσα χρόνια μέσα στο αστυνομικό ρεπορτάζ».

Από την άλλη μεριά ο συνεργάτης της, Θανάσης Κατερινόπουλος, πρότεινε: «Μήπως να αναλάβουμε την υπόθεση προανακριτικά;», ενώ η Νικολούλη απάντησε: «Είμαι απλώς μια ταπεινή ρεπόρτερ».

Το χρονικό της υπόθεσης είναι το εξής:

Στις 9 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της νύχτας, πυροσβέστες αντιμετώπισαν ένα ανατριχιαστικό θέαμα κατά την κατάσβεση μιας φωτιάς. Βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που είχε πυρποληθεί και δίπλα σε αυτό ο επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε ένα βουλκανιζατέρ στην περιοχή.

Ειδικοί πραγματογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία. Οι δράστες χρησιμοποίησαν επιταχυντή για να καταστρέψουν το αυτοκίνητο και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Τα γυαλιά του θύματος βρέθηκαν ανέπαφα σε μια περιοχή που δεν είχε πυρποληθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ