Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση του διαζυγίου της

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε γίνει γνωστό πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είχαν αποφασίσει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους, μετά την κρίση που είχε περάσει ο γάμος τους το καλοκαίρι. Χθες (1/2) ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ύστερα από 7 χρόνια γάμου.

Πριν από λίγες ώρες η Μαριάντα Πιερίδη έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν έχω να σας πω κάτι για την είδηση που λέει για τον οριστικό χωρισμό μου. Είδα όλα τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν, λογικό δεν είναι; Δεν θέλω να το συζητήσω τώρα», ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Στη συνέχεια είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ό,τι χρειάζεται να θωρακίσω, ό,τι χρειάζεται να προστατευτεί, ό,τι χρειάζεται να μείνει μακριά από τις κάμερες, μένει».

«Είμαι άνθρωπος που δεν κρύβομαι, παρ’ όλα αυτά θέλω να πω ότι σήμερα δεν θέλω να συζητήσω τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ