Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέτσης: Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Μετά την κρίση που αντιμετώπισαν στον γάμο τους, η επανασύνδεση για την τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και τον σεφ Δημήτρη Κατριβέτση είναι γεγονός.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Προσπαθούν να διαλύσουν τα γκρίζα σύννεφα και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Ο λόγος για τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέτση, οι οποίοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, αυτό το διάστημα εξετάζουν αν οι διαφωνίες που τους οδήγησαν στον χωρισμό μπορούν να ξεπεραστούν. «Το ζευγάρι προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και να δει αν μπορεί να καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια», λένε άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον τους.

Η «R» είχε αποκαλύψει την κρίση στον γάμο τους το καλοκαίρι που πέρασε. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους και τους έφεραν αντιμέτωπους με τον χωρισμό. Η Μαριάντα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού παρουσίαζε πρωινή εκπομπή στο Open μαζί με τη Φελίτσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο. Την ίδια περίοδο ο Δημήτρης βρισκόταν στην Τήνο, όπου διατηρεί εστιατόριο, ενώ παράλληλα ταξίδευε και σε άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς, αφού επιμελείται το μενού πολλών εστιατορίων τόσο σε νησιά της Ελλάδας όσο και στην Κύπρο. Η αλλαγή αυτή στον οικογενειακό προγραμματισμό έφερε ασυνεννοησία και προκάλεσε τριγμούς στον γάμο τους.

Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που η Μ. Πιερίδη δεν επισκέφθηκε την Τήνο, όπου βρισκόταν κατά κύριο λόγο ο σύζυγός της. Είχαν ελάχιστο κοινό χρόνο, γεγονός που επηρέασε, όπως αποδείχθηκε, τη σχέση τους. Η τραγουδίστρια έμεινε όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα, ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο, που το «Καλοκαίρι#yes» δεν βγήκε στον αέρα, ενώ ο σεφ ήταν στο κυκλαδίτικο νησί.

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου η επικοινωνία τους ήταν ήδη προβληματική και αφορούσε αποκλειστικά τα επαγγελματικά, καθώς διαχειρίζονται από κοινού κάποιες επιχειρήσεις. Όλα έδειχναν ότι δεν υπήρχε σημείο σύγκλισης. Τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό άλλαξε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους κάνουν προσπάθειες να είναι και πάλι μαζί, αφήνοντας πίσω όλα όσα τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Η Μ. Πιερίδη βρίσκεται στην τελική ευθεία για την τηλεοπτική επιστροφή της και πάλι μέσα από τη συχνότητα του Open. Εκτός από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα εκπομπή, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου, τακτοποιεί και υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την καθημερινότητά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή θα βρίσκεται και πάλι στην πρωινή ζώνη, αλλά του Σαββατοκύριακου αυτή τη φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ