Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έκαναν μία εμφάνιση – έκπληξη στο σόου της Κέιτι Πέρι

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, άφησαν έκπληκτους τους θεατές στο Resorts World Theatre στο Λας Βέγκας, το βράδυ του Σαββάτου (4/11), αφού εμφανίστηκαν στην τελευταία συναυλία της Κέιτι Πέρι

Μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter) δείχνει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ, μαζί με τη Σελίν Ντιόν, να συνοδεύονται από την ασφάλεια στις θέσεις τους. Σε ένα κλιπ 4 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο TikTok, ακούγεται η αντίδραση του κοινού όταν εμφανίστηκαν, ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να βγάλουν το πρώην βασιλικό ζευγάρι φωτογραφία.

Η Ντιόν πήγε στη συναυλία με τους 13χρονους δίδυμους γιους της, Έντι και Νέλσον. Αυτή είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας αφού γνωστοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τον Δεκέμβριο του 2022.

@julia_17120 PRINCE HARRY & MEGHAN MARKLE at Katy Perry!! #princeharryandmeghan #princeharry #meghanmarkle ♬ original sound – julia

Ο Ορλάντο Μπλουμ, ο οποίος είναι αρραβωνιασμένος με την Πέρι, εμφανίστηκε επίσης στη συναυλία μαζί με την 3χρονη κόρη του ζευγαριού, Ντέιζι.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υποτίθεται ότι δημιούργησαν μία στενή φιλία με το ζευγάρι, αφού μετακόμισαν στο Μοντεσίτο το 2020, σύμφωνα με το People. Μάλιστα ο Δούκας του Σάσεξ είχε αποκαλύψει πριν από κάποιο καιρό, πως ο Ορλάντο Μπλουμ τον προειδοποιεί κάθε φορά που παπαράτσι βρίσκονται κοντά στο σπίτι του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ